Sizi açtığım konulardan bezdirmemişimdir umarım
Paylaşma ihtiyacı hissettim çünkü çok kararsızım. Belki size saçma gelebilir ama
Şimdi geçen ramazan bayramında abimler ve ablamlar memleketimize gittiler hazırda onlar gidiyor diye bir alt sokakta oturan teyzemlerde gittiler.Annem gitmek istemedi kalabalıkta tansiyonunun falan yükselipte rezil olacağından falan korktu yani bende gidemedim annemi bırakıp.Ramazan bayramım çok mutsuz geçti 12 de kalktım gündüz falan hiç bayram havası olmadı evde annemle tekiz babamda çalışıyo.Üstelik ben akrabalarımızı görmeyi çok istiyodum yolculuğu falan çok özendim abimlere falan.
Neyse işte şimdi kurban bayramına 1 ay var. Bunlar kurban bayramında yine gideceklermiş.Annem gitmekte kararsızım diyor.İstemiyorum yine bir ay anemle tek başıma kalmak.Üzüntüsü şimdiden sardı beni.Hemde bayram bayram
Sevmiyorum sessizliği.Annem orda rezil olurum tansiyonum falan yükselirse diyor bende ilaçlarını içersin birşey olmaz diyorum ama çokta ısrar edemiyorum çünkü sonra içime batıyo ben istedimde o yüzden gittik diye en ufak bi aksilik çıksa benim yüzümden olmuş olacak.Ama çok istiyorum bendee yeniden o ortama girmeyi kuzenlerimi görmeyi onlarla gezmeyi eğlenmeyi.Bıktım burdan yalnızlıktan akrabalarımı görmek istiyorum.Ama annemede çok ısrar edince içime batıyo sizce napim biraz ısrar etsemm o zamana kadar gider ama
ya dediği gibi panik atak falan ya da tansiyon tutarsa ben hep yanında olurum diyorum ama ilaçlarıda var öyle birşey olursada içime batar
okuduğunuz için teşekkürler