Yardımınıza ihtiyacım var paylaşmam gerek:(

kristenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
524
7
46
İstanbul
Sizi açtığım konulardan bezdirmemişimdir umarım Paylaşma ihtiyacı hissettim çünkü çok kararsızım. Belki size saçma gelebilir ama

Şimdi geçen ramazan bayramında abimler ve ablamlar memleketimize gittiler hazırda onlar gidiyor diye bir alt sokakta oturan teyzemlerde gittiler.Annem gitmek istemedi kalabalıkta tansiyonunun falan yükselipte rezil olacağından falan korktu yani bende gidemedim annemi bırakıp.Ramazan bayramım çok mutsuz geçti 12 de kalktım gündüz falan hiç bayram havası olmadı evde annemle tekiz babamda çalışıyo.Üstelik ben akrabalarımızı görmeyi çok istiyodum yolculuğu falan çok özendim abimlere falan.

Neyse işte şimdi kurban bayramına 1 ay var. Bunlar kurban bayramında yine gideceklermiş.Annem gitmekte kararsızım diyor.İstemiyorum yine bir ay anemle tek başıma kalmak.Üzüntüsü şimdiden sardı beni.Hemde bayram bayram Sevmiyorum sessizliği.Annem orda rezil olurum tansiyonum falan yükselirse diyor bende ilaçlarını içersin birşey olmaz diyorum ama çokta ısrar edemiyorum çünkü sonra içime batıyo ben istedimde o yüzden gittik diye en ufak bi aksilik çıksa benim yüzümden olmuş olacak.Ama çok istiyorum bendee yeniden o ortama girmeyi kuzenlerimi görmeyi onlarla gezmeyi eğlenmeyi.Bıktım burdan yalnızlıktan akrabalarımı görmek istiyorum.Ama annemede çok ısrar edince içime batıyo sizce napim biraz ısrar etsemm o zamana kadar gider ama ya dediği gibi panik atak falan ya da tansiyon tutarsa ben hep yanında olurum diyorum ama ilaçlarıda var öyle birşey olursada içime batar okuduğunuz için teşekkürler

annenız sanırım yolculugu sevmıyor cunkı bı cok tansıyonlu ınsan annemde dahıl yola gıdıyor bırseyde olmuyor annenızın secımı saygı duymak lazım

annenız sanırım yolculugu sevmıyor cunkı bı cok tansıyonlu ınsan annemde dahıl yola gıdıyor bırseyde olmuyor annenızın secımı saygı duymak lazım

hayır yolculuğu seviyor aksine ama kalabalığı sevmiyor bense çok seviyorum hep öyle ortamlara hasret yaşadım ama 3-4 senede bir gidebildik anca akrabalarımızın yanına.şimdi 2. defa gidiyorlar ben gitmeyi öyle çok istiyorum bıktım bunalıma girdim burdaa yalnızlık yalnızlık yalnızlık o ortama girmeyi çok istiyorum ama annem işte keşke gitsek bizde ama annemin niyeti yok

canim annen tansiyondan neden rezil olsun,günümüzde cogu kiside var kimse eve kapamiyor kendini
benim annemdede var tansiyon biz arabayla 2 günlük yola cikiyoruz..aliyor ilacini anneni ikna etmeye bak
seni göndermezmi abinlerle

cnm sen gidenler katılsan olmaz mı ? özlediğini bayramda yalnız kalmak istemediğini söylesen, annenin babanın elini öpersin bayramdan önce. gerçi bu sefer onlr bayramda sensiz kalacaklar ama :44:

cnm sen gidenler katılsan olmaz mı ? özlediğini bayramda yalnız kalmak istemediğini söylesen, annenin babanın elini öpersin bayramdan önce. gerçi bu sefer onlr bayramda sensiz kalacaklar ama :44:

asla annemi tek bırakamamki

asla annemi tek bırakamamki

bak cnm anneni en iyi tanıyan kişi gene sensin. gerçekten yolculuğa çıktığında hastalanıyor mu ? eğer hastalanıyorsa ısrar etme kadıncağıza. belki de gitmek istemeyişinin başka nedenleri vardır olamaz mı, huzursuz mutsuz olacaksa gerçekten zorlama onu. ama eğer daha önceki yolculuklarda yaşanmış bi hastalık geçmişi yoksa, başka problem de yoksa biraz ikna çabasına gir derim :44:

Geçen bayram gidenlerden biri kalsın yanında. Zaten bayram yeni geçti,onlar daha yeni gördü teyzenizi...

Geçen bayram gidenlerden biri kalsın yanında. Zaten bayram yeni geçti,onlar daha yeni gördü teyzenizi...

yolculukta hastalanmıyor daha beter daha iyi oluyor hatta. Sadece akrabalarımızın yanına gittiğimizde orası kalabalık olduğu için psikolojik olarak hastalanırsam laf falan ederler telaşına giriyor bu yüzden daralıyor o yüzden gitmiyor:2:

İmkanı yok

cnm bi problem var demek ki, anlaşamadığı insanlarla karşılaşmak istemiyor olabilir ısrar etme bence

canim annen tansiyondan neden rezil olsun,günümüzde cogu kiside var kimse eve kapamiyor kendini
benim annemdede var tansiyon biz arabayla 2 günlük yola cikiyoruz..aliyor ilacini anneni ikna etmeye bak
seni göndermezmi abinlerle

o gönderirde ben gitmem keşke hep beraber gidebilsek ya da hep beraber burda kalsak biz kalıyoruz onlar gidiyo

çok istiyorsan git. bir ay kalman şart mı bir hafta on gün kalır dönersin. ne demek annemi asla yalnız bırakamam. çok yaşlı değilse evde kendi işini kendi görebiliyorsa sana neden bu kadar ihtiyacı var ki. ya da sen neden bu sorumluluğu üstlendin. abinler ablanlar ne güne duruyor yahu anlamadım. sadece senin annen mi. onların içine dokunmuyor da sana mı kaldı bu dokunaklılık. sen git içi acıyan birileri kalır nasılsa. hem bakalım senden başka içi acıyan birileri varmıymış görmüş olursun. bu kadar alıştırırsan ilerde çekeceğin var sokağa bile çıkamazsın nefes bile aldırmazlar sana.

baban da gitmiyro belleiki
bırak babana... cep var tel var komşu var.. sana gitme mi diyro ki annen de gitmiyrosun .. anlamadım.. baban varken sana neden ..bakıcı olmak düşüyor..

peki ben ne diyiym....ailem almanyada...bense eşimle doğugörevindeyim....bayramları hep yalnız geçiriyorum...senin en azında annen yanında...benimse kimsem yok burda..anneni üzme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…