- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Azraaaa2906
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinizi yenileyin bence. Rabbim gönlünüze göre versinKızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi biraz zaman geçti aradan ama size var mı
Bu durumda hamile gorujuyorsun 2.kizimda ayni bu sekilde cikmisti ultrasonda kese bile gorunmemisti kan tahlili.ile cikmisti ve 4 haftaliktiKızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi biraz zaman geçti aradan ama size var mı
Testimi tekrarladım bu seferde çok silik pembe Bir çizgi gördük biz eşimle ama var mı acaba bilmiyorumBu durumda hamile gorujuyorsun 2.kizimda ayni bu sekilde cikmisti ultrasonda kese bile gorunmemisti kan tahlili.ile cikmisti ve 4 haftalikti
Evet supheli gebelik gibi bence bir kan tahlili yaptir orda kesin cikiyor.adet gecikmesi olmadan pek dogru sonuc verniyor bunlar ama erken gebelik testleri var gecikne olmadan da tam sonuc veriyor birde onlardan dene istersenTestimi tekrarladım bu seferde çok silik pembe Bir çizgi gördük biz eşimle ama var mı acaba bilmiyorum
Bu yaptığım test ondan aslında ama bilmiyorum yarın adet olmam lazım umarım olmamEvet supheli gebelik gibi bence bir kan tahlili yaptir orda kesin cikiyor.adet gecikmesi olmadan pek dogru sonuc verniyor bunlar ama erken gebelik testleri var gecikne olmadan da tam sonuc veriyor birde onlardan dene istersen
Öyle tabiki evetBir test daha alip idrarini biraz bekletip oyle dene birde istersen ama en kesin sonuc kan testi tabiki
Çok silik ama var gibi geldi bana. İnşallah vardir. Kan testi yaptir kesin sonucu ögrenirsin. Hayirli haberlerini bekliyorum. Rabbim gönlüne göre versin insallahTestimi tekrarladım bu seferde çok silik pembe Bir çizgi gördük biz eşimle ama var mı acaba bilmiyorum
Benim de 4 gün kala böyle çıkmıştı aynı testle ama yarım saat-1 saat geçince baya çizgi görünüyordu. Bir daha kontrol et testini iyice belirginleştiyse var canımTestimi tekrarladım bu seferde çok silik pembe Bir çizgi gördük biz eşimle ama var mı acaba bilmiyorum
Evet dediğin gibi daha da belirginleşmiş inşallah vardır yaBenim de 4 gün kala böyle çıkmıştı aynı testle ama yarım saat-1 saat geçince baya çizgi görünüyordu. Bir daha kontrol et testini iyice belirginleştiyse var canımAllah gönlüne göre versin
![]()
İnşAllah yaÇok silik ama var gibi geldi bana. İnşallah vardir. Kan testi yaptir kesin sonucu ögrenirsin. Hayirli haberlerini bekliyorum. Rabbim gönlüne göre versin insallah![]()
Hamileyim kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllahÇok silik ama var gibi geldi bana. İnşallah vardir. Kan testi yaptir kesin sonucu ögrenirsin. Hayirli haberlerini bekliyorum. Rabbim gönlüne göre versin insallah![]()
Bende test yaptığımda böyleydi. Çok silik çift çizgi. Kan tahlili yaptırdım gebe olduğumu öğrendimKızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi biraz zaman geçti aradan ama size var mı
Hamileyim inşAllah kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllahBende test yaptığımda böyleydi. Çok silik çift çizgi. Kan tahlili yaptırdım gebe olduğumu öğrendim
Çok sevindim inşaAllah canımHamileyim inşAllah kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllah![]()
Coook sevindim. Gözün aydın canim. Saglikla kucagina alirsin inşallah. Dr a gittin mi?Hamileyim kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllah![]()
Yarın gidiyorum inşAllahCoook sevindim. Gözün aydın canim. Saglikla kucagina alirsin inşallah. Dr a gittin mi?