Çocuk Hastalıkları Yardımınıza ihtiyacım var!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hayirlisikismet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.271
952
53
39
Merhabalar,hamıleliğimin 28.haftasınfan snr bebeğim erknden kanala girdi,çıktı snr vücut kndıni doğuma hazırladı suyum azaldı,plesantm kireclendi derkn 33.haftalık doğum yaptm.15gun küvözde kaldık.ıkı ay cok zorlu gunlerdn geçtm.asıl sormak istediğim şey bebeğim uykuya dalacağı zmn veya uyanmaya çalışırkn gözleri yukarıya kayıyor gözünün beyazını göruyorm,başı hafıf hareket edip gülümsüyor.nöroloğa gttk normal dedi.Ama yapmaya dewam etti bn okdr korkuyormkı yıne dewam edince alıp bşka bi nöroloğa yıne götrdm eeg ve usg istedi cok şukur temiz cıktı.Herkes bna cocukta hastalık aradığımı soyluo dr.bile bna bebekten uzaklaş dedi ama hiç böyle bişe yaşayanlarnz var mı?bebeğimn en güzel günlerini bile kaçırıorm,korkuyorm cok.bikaç arkadaş dha sormuş ama cewp verilmemiş..

Erken doğduğunu da hesaba katmamız lazım. Bu yüzden henüz 1.5- 2 aylık diyebiliriz. Çok normal bebeğinizin hareketleri. Kızım 6.5 aylık yeni yeni geçti uykuya geçişteki o göz hareketleri. Gülümsüyor olması da yüz kaslarının gelişimiyle ilgili. Benim kızım hem gülümser hem dil falan çıkarırdı. Bebeğinizin keyfini çıkarın internetteki bilgi çöplüğüne bakmayın, okumayın. Bebeğinizi yorduğunuza değmez;)

Erken doğduğunu da hesaba katmamız lazım. Bu yüzden henüz 1.5- 2 aylık diyebiliriz. Çok normal bebeğinizin hareketleri. Kızım 6.5 aylık yeni yeni geçti uykuya geçişteki o göz hareketleri. Gülümsüyor olması da yüz kaslarının gelişimiyle ilgili. Benim kızım hem gülümser hem dil falan çıkarırdı. Bebeğinizin keyfini çıkarın internetteki bilgi çöplüğüne bakmayın, okumayın. Bebeğinizi yorduğunuza değmez:KK66:
Oncelıkle ılgıniz için cok teşekkür ederim,aslında bi kaç kişi dha sormuş ama o yazılardn snr bir dha hiç girmemşler..cok kafama takılıo acaba hiç bebek görmediimden normalde bna mı tuhaf gelıo diorm.

Oncelıkle ılgıniz için cok teşekkür ederim,aslında bi kaç kişi dha sormuş ama o yazılardn snr bir dha hiç girmemşler..cok kafama takılıo acaba hiç bebek görmediimden normalde bna mı tuhaf gelıo diorm.
Bana da farklı geliyordu. Düşünsenize tamamen karanlık ve ıslak bir ortamdan aydınlık ve kuru ortama geçiş yaptılar. Şimdiki şartlara ayak uydurmaya çalışıyorlar. Yaptıkları bize göre tuhaf ama onlar adaptasyon sağlamaya çalışıyor;) eskiden kızım emerken tıkandığında çok panik olurdum şimdi sadece bekliyorum öksüre tıksıra kendini kurtarıyor;)

Merhabalar,hamıleliğimin 28.haftasınfan snr bebeğim erknden kanala girdi,çıktı snr vücut kndıni doğuma hazırladı suyum azaldı,plesantm kireclendi derkn 33.haftalık doğum yaptm.15gun küvözde kaldık.ıkı ay cok zorlu gunlerdn geçtm.asıl sormak istediğim şey bebeğim uykuya dalacağı zmn veya uyanmaya çalışırkn gözleri yukarıya kayıyor gözünün beyazını göruyorm,başı hafıf hareket edip gülümsüyor.nöroloğa gttk normal dedi.Ama yapmaya dewam etti bn okdr korkuyormkı yıne dewam edince alıp bşka bi nöroloğa yıne götrdm eeg ve usg istedi cok şukur temiz cıktı.Herkes bna cocukta hastalık aradığımı soyluo dr.bile bna bebekten uzaklaş dedi ama hiç böyle bişe yaşayanlarnz var mı?bebeğimn en güzel günlerini bile kaçırıorm,korkuyorm cok.bikaç arkadaş dha sormuş ama cewp verilmemiş..
nörolojik sorun olduğunu nerden çıkardınız ki ? 1 yaşında hala gözler öyle olur. Anormal bir durum gelmedi bana. Yetişkinlerde de öyle oluyor hatta.

Bana da farklı geliyordu. Düşünsenize tamamen karanlık ve ıslak bir ortamdan aydınlık ve kuru ortama geçiş yaptılar. Şimdiki şartlara ayak uydurmaya çalışıyorlar. Yaptıkları bize göre tuhaf ama onlar adaptasyon sağlamaya çalışıyor:KK66: eskiden kızım emerken tıkandığında çok panik olurdum şimdi sadece bekliyorum öksüre tıksıra kendini kurtarıyor:KK66:
Ewt annelık zamanla dha ii oturuo sanırm.sebepsiz endişeler,korkular sakinliğe dönüşüo..bnde bi an önce ozmnlara gelmk istiorm:dua:

nörolojik sorun olduğunu nerden çıkardınız ki ? 1 yaşında hala gözler öyle olur. Anormal bir durum gelmedi bana. Yetişkinlerde de öyle oluyor hatta.
Şimdi erken doğum yaptığm için sanırm herşeyden korkuyorm.internettn baktığımda cok kötü yorumlar yazıodu.inşallah normal bişeydr.

Back
X