yardımınıza ihtiyacım var

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
merhabalar daha öncede çoğu kez anlattığım gibi nişanlanmıştım hayatımın merkezine almıştım sonra beni aldatmıştı bende yüzükleri vermiş ayrılmıştım defalarca konular açtım size danışıp sorular sordum beni mahvetti demiştim hayallerimle gençliğimle oynadı darmadağın etti demiştim ne olur bir defa bana gelsin de intikamımı alayım demiştim ve geldi şuan benimle yazıyor konuşuyor arıyor görüşüyoruz yılbaşı akşamıda görüşecez yüzüne baktığım zaman eskisi gibi bakamıyorum konuşmalarda eskisi gibi konuşamıyorum hiçbir şey eskisi gibi değil ama o eskisinden daha düşkün bana ... Şimdi sizlerden rica ediyorum bana akıl verin bana yaşattığı o cehennem gibi günleri o da yaşasın istiyorum öyle bir şey yapayım ki tamamiyle hatasını anlasın mesela kendime o kadar çok bağlamalıyım ki 5 dk bensiz geçiremesin ama bende tek bir adım dahi olmasın ona karşı nasıl yapacağımı bilmiyorum bensiz duramamasını peşimde koşturmayı nasıl başarabilirim lütfen yardımcı olun

Hazır eskisi gibi hissedemiyorken bitirin bu işi..
Olmaz onunla..
Bunlar göstermelik iyilikler bence..

Bence barışmak ile en büyük hatayı yapmışsın yılbaşını ailenle geçir surunsun
öyle değil işte barışarak bir şeyler yapabilirdim ama şuan nasıl yapacağımı ne yapacağımı bilmiyorum sadece kendime bağımlı hale getirmek istiyorum

merhabalar daha öncede çoğu kez anlattığım gibi nişanlanmıştım hayatımın merkezine almıştım sonra beni aldatmıştı bende yüzükleri vermiş ayrılmıştım defalarca konular açtım size danışıp sorular sordum beni mahvetti demiştim hayallerimle gençliğimle oynadı darmadağın etti demiştim ne olur bir defa bana gelsin de intikamımı alayım demiştim ve geldi şuan benimle yazıyor konuşuyor arıyor görüşüyoruz yılbaşı akşamıda görüşecez yüzüne baktığım zaman eskisi gibi bakamıyorum konuşmalarda eskisi gibi konuşamıyorum hiçbir şey eskisi gibi değil ama o eskisinden daha düşkün bana ... Şimdi sizlerden rica ediyorum bana akıl verin bana yaşattığı o cehennem gibi günleri o da yaşasın istiyorum öyle bir şey yapayım ki tamamiyle hatasını anlasın mesela kendime o kadar çok bağlamalıyım ki 5 dk bensiz geçiremesin ama bende tek bir adım dahi olmasın ona karşı nasıl yapacağımı bilmiyorum bensiz duramamasını peşimde koşturmayı nasıl başarabilirim lütfen yardımcı olun
Bunu yapın sonrada bir konu başlığı doğsun size "ayy psikopatım oldu peşimden ayrılmıyor, sürekli takip ve tehdit ediyor. Korkuyorum ne yapmalıyım "diye...:işsiz::işsiz:

Üzgünüm ama hatasını anlaması biraz zor, yani tabi hakkaniyetli bir insansa gerçekten pişmansa anlayadabilir ama düşük bir ihtimal.
Ama sen bu gidişle yine etkisi altında kalıp duygusal hislere kapılabilirsin. Sonrsında ikinci bir darbede ise yıkılırsın.
Ne kadar intikamını alabilirsin bilemiyorum o yüzden, o işler için baya profesyonel olmak lazım ve ne yazıkki dizilerdeki filmlerdeki gibi intikamlar gerçek hayatta pek mümkün olmuyor...

Onu surundurmek icin barismaman gerekirdi. Iste o zaman aci çekerdi belki. Nisanlisini aldatmis sonra geri donmus kiz kabul etmis. Su saatten sonra o adama napsan işlemez.

Üzgünüm ama hatasını anlaması biraz zor, yani tabi hakkaniyetli bir insansa gerçekten pişmansa anlayadabilir ama düşük bir ihtimal.
Ama sen bu gidişle yine etkisi altında kalıp duygusal hislere kapılabilirsin. Sonrsında ikinci bir darbede ise yıkılırsın.
Ne kadar intikamını alabilirsin bilemiyorum o yüzden, o işler için baya profesyonel olmak lazım ve ne yazıkki dizilerdeki filmlerdeki gibi intikamlar gerçek hayatta pek mümkün olmuyor...
pişman zaten hatasını her şeyi kabul ediyor özürler diliyor kendine beddualar ediyor ama benim onu bağımlı hale getirmem lazım

pişman zaten hatasını her şeyi kabul ediyor özürler diliyor kendine beddualar ediyor ama benim onu bağımlı hale getirmem lazım

demeye çalıştığım bu zaten, iyi güzel pişman beddua ediyor. Burada kes bu olayı, abartma, yapamayabilirsin yine sen üzülürsün.
Yılbaşı için plan yap sonra gitme sap gibi kalsın, en iyi yapabileceğin şey bu ve orada bitir bu işi uzatma bence.

peki ben onu nasıl bağımlı hale getirebilirim o zaman bitirmeliyim aynı onun bana yaptığı gibi

Zaten bağımlı görünüyor.
Daha fazlası olmaz ki..
Çünkü huy ve karakter değişmez..
Eskiye dönecektir mutlaka bir süre sonra..
Hem intikama ne gerek var ki?

bence destek almalısın sen takıntılısın hemde ağır takıntı millet üç çoçukla ayrılıo bu kadar dram yaşamıyo yahu

Eski konularını biliyorum.adam hiç te peşinden koşmadı,resmen sen adam barışsın diye onun peşinden koştun.gururunu yerle bir ettin.bunu yaptığın için de şimdi gelmiş akıl istiyorsun.burda millet sana gitme etme dedi dinlemedin.sen adamı takıntı haline getirmişsin.asıl adam seni parmağında oynatıyor

Back
X