Ayyy o kimmiş yaaa? Mekanda pusuya yatmış instadan kız düşüren abazan hadi ordan. Böyle biri için kendini niye önemsiz hissediyorsun. Aç gözlü birini bulmuş hala doyamamış aranmaya devam ediyor demek ki. Tiksinirim şu tiplerden. Kurtulduğuna şükret ve dik dur.Kendimi değersiz hissediyorum onun için hiçbir önemim yokmus
Ayyy o kimmiş yaaa? Mekanda pusuya yatmış instadan kız düşüren abazan hadi ordan. Böyle biri için kendini niye önemsiz hissediyorsun. Aç gözlü birini bulmuş hala doyamamış aranmaya devam ediyor demek ki. Tiksinirim şu tiplerden. Kurtulduğuna şükret ve dik dur.
Seninle cinsellik için birlikteymiş işte ne ağlak ağlak geziyorsun daha.
Vala ben sizin gibilere acımıyorum
Buda benim elimde değil
Kurtulduğuna şükret bence
25 yasindaydi cinsellik yasamak istiyordu bu normal ama cok kasildigim için olmuyordu ben bunun için bile kendimi suçladım
Bunları bile bile unutamıyorum ağlıyorum çok güzgünüm denmesi bana göre değil
Çünkü Kendine eziyet cektirmeyi seviyorsun. Adamın o kadar hatası varken hala kendimde hata arıyorum demek ne oluyor ?
Çünkü Kendine eziyet cektirmeyi seviyorsun. Adamın o kadar hatası varken hala kendimde hata arıyorum demek ne oluyor ?
Demek ki boşluk anında denk geldi bu yüzden hayatına aldın bu adamı. Hayatın sana ne getireceğini bilemezsin bu yasta bu karamsarlık biraz fazla bence.Haklısınız bu ilişkiden bi yol olmazdı alışıcam daha 1 hafta oldu , hayatımın cokk yalnızlık çektiğim bir animda hayatıma girdi o gittiği için eski günler geri gelicek gibi hissediyorum aslında altında yatan sebep büyük bi aşk yada sevgi değil o dönemde hissettiğim yalnızlık
Demek ki boşluk anında denk geldi bu yüzden hayatına aldın bu adamı. Hayatın sana ne getireceğini bilemezsin bu yasta bu karamsarlık biraz fazla bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?