Yardımınıza ihtiyacım var ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Önceki konularımı yaşadıklarımı bilenler biliyor zaten bilmeyenler için de 4 ay önce beni cafede gören sonra adımi bulup instagramdan ekleyen bu şekild e tanıştığım bir erkek arkadaşım var kendisi instagramdan kız ları eklemeye devam etti bunun için ayrılık da yaşadık dönem dönem vazgeçer gibi oldu yine devam etti

En son bodrum tatilinde yaptığını yüzüne vurdum ve bitirelim dedim buraya konu açmıştı m herkes barışırsınız yazmıştı " canın sağolsun kıymetlisin kendine dikkat et " yazmıştı en son bu sefer garanti olsun diye tüm hediye mesaj fotoğraf yok ettim sosyal medyaya hiç girmiyorum

Asıl sorun şu neden aklımdan çıkmıyor dün gece rüyama geldi çok gerçekti uyandıktan sonra ağladım biraz birde defalarca ayrıldığımız için tekrar gelir umudu taşıyorum galiba ama içten içe de bunu istemiyorum çünkü huylu huyundan vazgeçmez

Kendimi acındırmak için yazmıyorum ama her şey için kendimi suçladım takip ettiği kızlarla kendimi kıyasladın yeterince sevgi ilgi verirsem güvenilir olursam biseyler düzelir diye düşündüm , 25 yasindaydi cinsellik yasamak istiyordu bu normal ama cok kasildigim için olmuyordu ben bunun için bile kendimi suçladım bunları da buraya yazmak istedim neden bilmiyorum

Kendimi değersiz hissediyorum onun için hiçbir önemim yokmus

Kendimi değersiz hissediyorum onun için hiçbir önemim yokmus
Ayyy o kimmiş yaaa? Mekanda pusuya yatmış instadan kız düşüren abazan hadi ordan. Böyle biri için kendini niye önemsiz hissediyorsun. Aç gözlü birini bulmuş hala doyamamış aranmaya devam ediyor demek ki. Tiksinirim şu tiplerden. Kurtulduğuna şükret ve dik dur.
Seninle cinsellik için birlikteymiş işte ne ağlak ağlak geziyorsun daha.

Ayyy o kimmiş yaaa? Mekanda pusuya yatmış instadan kız düşüren abazan hadi ordan. Böyle biri için kendini niye önemsiz hissediyorsun. Aç gözlü birini bulmuş hala doyamamış aranmaya devam ediyor demek ki. Tiksinirim şu tiplerden. Kurtulduğuna şükret ve dik dur.
Seninle cinsellik için birlikteymiş işte ne ağlak ağlak geziyorsun daha.

Evet biliyorum ınstagram abazası çok değer verdiğim için üzülüyorum kalbim çok acıdı çünkü aranması hiç bitmedi ilk erkek arkadaşımdı her Şeyi biliyordu hatta beni ilk öptüğünde şoka girmiştim hiçbi önemi yokmuş hiçbirşeyin onun için

Ya adam avcı demek ki, tipini beğendiğine yaklaşmaya çalışıyor. Bunu anlamak zor mu cidden? Sizi avlamış ama yetmemiş, alışkanlığına devam edip aranmaya devam etmiş. Bu salak suluk tiplerin nesinden etkilenip, bir de acı çektiğiniz kısmı vallahi beni aşıyor.

Bir de bu hanzoyla sevişecek miydiniz? Daha doğru düzgün tanımadığınız, zaten baştan itibaren güvenilir bir insan değilim diye bağıran, iğrenç bir adamla yaşayacak kadar alelade bir şey mi sizin için cinsellik? Bence biraz olgunlaşmanız lazım.

Haklısınız hepiniz , ezik değilim ben dönmesin istemiyorum artık

Çünkü Kendine eziyet cektirmeyi seviyorsun. Adamın o kadar hatası varken hala kendimde hata arıyorum demek ne oluyor ?

Haklısınız bu ilişkiden bi yol olmazdı alışıcam daha 1 hafta oldu , hayatımın cokk yalnızlık çektiğim bir animda hayatıma girdi o gittiği için eski günler geri gelicek gibi hissediyorum aslında altında yatan sebep büyük bi aşk yada sevgi değil o dönemde hissettiğim yalnızlık

Haklısınız bu ilişkiden bi yol olmazdı alışıcam daha 1 hafta oldu , hayatımın cokk yalnızlık çektiğim bir animda hayatıma girdi o gittiği için eski günler geri gelicek gibi hissediyorum aslında altında yatan sebep büyük bi aşk yada sevgi değil o dönemde hissettiğim yalnızlık
Demek ki boşluk anında denk geldi bu yüzden hayatına aldın bu adamı. Hayatın sana ne getireceğini bilemezsin bu yasta bu karamsarlık biraz fazla bence.

Demek ki boşluk anında denk geldi bu yüzden hayatına aldın bu adamı. Hayatın sana ne getireceğini bilemezsin bu yasta bu karamsarlık biraz fazla bence.

Evet çok boşluk anımdı yapayalnız kalmıştım neyse her şey de almam gereken bir ders ve hayır var...daha güçlü olmaya calısıcam bundan sonra en azından aramizdakinin sevgi olmadığı ni ve birlikte olmamamız gerektiğini kabullendim gerisi de gelicektir insallah

Back
X