Yardımınıza ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rvb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rvb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
54
21
88
28
Benim 1 yaşını yeni doldurmuş bir kızım var kızımın uyku düzeni çok kotu sabaha karşı uyuyor saat 4 5 gibi tabi geç yatınca öğlen 1 kadar uyuyor uyandıktan 3 saat sonra 1 saat uyuyor yine uyandiktan sonra saat aksam 10 11 gibi uyuyor uyanınca sabaha kadar oturuyor doktora danıştım gündüzleri uyutma dedi sizce ne yapmam lazım tecrübeli anneler kizim ilk çocuğum benim

Benim 1 yaşını yeni doldurmuş bir kızım var kızımın uyku düzeni çok kotu sabaha karşı uyuyor saat 4 5 gibi tabi geç yatınca öğlen 1 kadar uyuyor uyandıktan 3 saat sonra 1 saat uyuyor yine uyandiktan sonra saat aksam 10 11 gibi uyuyor uyanınca sabaha kadar oturuyor doktora danıştım gündüzleri uyutma dedi sizce ne yapmam lazım tecrübeli anneler kizim ilk çocuğum benim
Bu şekilde siz yatıp kalksanız sizinde düzeniniz bozulur bir gün sabah 8-9 hangisi uygunsa kaldırıp anında dışarı cıkarıcak ve kahvaltıyı uykusu açılınca yıne dışarda yaptırcaksınız ve öğle uykusu için planladığunız saatte getirip yatırcak fazla uyursa 3 saatten fazla gibi kaldırıp yeme içme oynama akşam 9 yatak sbah 9 kalkış olucak çocuklar uyudukça uyumak isterler 1 hafta sıkın dişinizi kalıp gibi sati gelince uyur

• Beğen
Reactions: Rvb
Bence bi uyku egitimi uzmanina danismalisiniz adim adim onunla düzeltmelisiniz bu durumu

Back
X