- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
Hepinize merhaba öncelikle fake falan değilim yemin ederim.Çok çaresiz olduğum bir dönem geçiriyorum 21 yaşındayım ve hayatımda kendimce olumsuzluklar yaşadım çok küçükken annem bana bakmadı ananem ve teyzem baktı ama nasıl bakma beni hep dışladılar hor gördüler kızdılar dövdüler bu sebeple çocukluk yıllarımdan beri hep korkak, çekingen, sessiz birisiydim. okul hayatım çok sıkıntılı geçti lisede iki sene boyunca bir çocuğun sözlü ve fiziksel tacizine uğradım ama utandığım için kimseye anlatamadım. Dahası sınıfımdaki herkes benle alay ederdi. Hiç arkadaşım yoktu, olanlar ise değer vermeyip hep kötülüğümü istediler.adıma facede sayfa açtılar kızlar canları sıkıldıkça beni tokatlardı ya da tekmelerdi hep lakap takarlardı bana. Beden derslerinde herkes oyun oynarken kenarda sessizce onları izlemek, teneffüslerde yalnızlıktan ne yapacağını şaşırmak ve zil çalması için dua etmek, biri senle alay ettiğinde hissettiğin o çaresizlik, ağlamamak için kendini sıkmak lise bitti ve ben iki yıl sınava hazırlandım 20 yaşında yerleştim fakat ikinci dönem okula gidemedim çünkü gerçek hayatta insanlarla konuşamadığım için sanal sevglimden ihanet yedim ve bunu atlatamadım bu dönemde hala psikolojim bozuk oldugu için gidemedim.Mutlu olamıyorum ruh halimde dalgalanmalar yaşıyorum içimden hiçbişey yapmak gelmiyor. terkeden sevglimi çok özlüyorum üniversite okuyamadığım için üzülüyorum okuluma geri dönmek istiyorum ama kendimi okuyacak gücte hissedemiyorum sanki tahammülüm kalmamış hiçbişeye gibi hisediyorum geçmişte yaşadıklarımı düşününce nasıl dayanmışım diyorum.İlaç kullanıyorum ve geçen psikolog ile görüştüm bana yardım edemiyeceğini psikoterapi almam gerektiğini söyledi.Yaşadıgım sehirde yok malesef bana işin ehli psikiyatr psikoterapi merkezi önerebilir misiniz?ve yorumlarınız nelerdir