Yardımınıza ihtiyacım var

Lavinya58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
1.405
936
73
29
Merhaba arkadaşlar reglim bugün ile beraber iki gün geciktir bir tane kizim var ben yine anne olmak istiyorum Allah'ım izni ile 🤲regli olacakmış im gibi ağrım var bir hafta öncesinden çok şiddetli göğüs ağrım oldu ama bugün o kadar çok yok ve bugün birşey daha farkettim çok sik tuvalete gitmeye başladım hamile olanlar yada bunun gibi şikayeti olanlar varsa cevap verirlerse çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar reglim bugün ile beraber iki gün geciktir bir tane kizim var ben yine anne olmak istiyorum Allah'ım izni ile 🤲regli olacakmış im gibi ağrım var bir hafta öncesinden çok şiddetli göğüs ağrım oldu ama bugün o kadar çok yok ve bugün birşey daha farkettim çok sik tuvalete gitmeye başladım hamile olanlar yada bunun gibi şikayeti olanlar varsa cevap verirlerse çok sevinirim
Gecikmissiniz test yapin tesyye belli olur.

Test yapsanıza aradığınız cevap testte

Gecikmissiniz test yapin tesyye belli olur.
Geçen aylarda aynı şekilde oldu göğüs ağrısı regli gecikmesi vs vs test yaptım hüsrana uğradım 😔 ilk defa bu ay regli olacakmış im gibi ağrım oldu iki defa ama regli olmadım geçen aylarda hüsrana uğradığım için hemen test alıp yapmak istemiyorum

Geçen aylarda aynı şekilde oldu göğüs ağrısı regli gecikmesi vs vs test yaptım hüsrana uğradım 😔 ilk defa bu ay regli olacakmış im gibi ağrım oldu iki defa ama regli olmadım geçen aylarda hüsrana uğradığım için hemen test alıp yapmak istemiyorum
Peki o zaman neden konu actiniz? Fal bakiyim bebek var mi yok mu onu mu soyleyelim istiyorsunuz? Geciktiyseniz test yapacaksınız. Varsa vardir yoksa yoktur.

Peki o zaman neden konu actiniz? Fal bakiyim bebek var mi yok mu onu mu soyleyelim istiyorsunuz? Geciktiyseniz test yapacaksınız. Varsa vardir yoksa yoktur.
Hanım efendi ben size bana fal bakinda öğrenin diye birşey sormadım attığım mesajı düzgün okursanız benim gibi bu tür belirtisi olan varmı diye soruyorum. Madem fal bakmak gibi bir niyetiniz varsa bahane uydurmak da kendin cafe bul da ise başla falcı olmaya meraklı birine benziyorsunuz.. madem benim açtığım konulardan beğenmiyorsan cevap yazmaya bilirsin.. bu arada benim derdim seni niye gerdi bı kıskançlık hissediyorum😅😅😅 by byy canım sana söyleyeceklerim bu kadar senin gibi karaktersiz biri alamayacağım..

Olabılır belki de olmaya da bilir 🤷🏻‍♀️ Çünkü geçen yaşadığınız gibi psikolojik de olabılır 🤷🏻‍♀️
madem regl iki gün gecikti kan testi verın idrar gibi yanıltmaz da 🙋🏼‍♀️

Back
X