• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardiminiza ihtiyacim var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kizlar merhaba adetim düzensiz 28 35 gün arasında oluyor bu yüzden yunurtlama dönemini tam kestiremiyorum . En son 13 şubatta regl oldum cumartesi günü korunmasız ilişki yaşadım. 4 gün önce yani şimdi kasık bel ağrım var adet olcak misim gibi test yapsam daha erken kanda da çıkmaz diye tahmin ediyorum 28 günde adet olursam yunurtlama kaçırdı demek oluyor 34 gün olursa yunurtlama ma denk geldi demek . Birde o gün ilişki den önce yumurtlama akıntısı geldi ve dünde aynı şeyi yaşadım. Sorum şu yunurtlama dönemi sonrası hamile kalabilir miyim . 1 haftaya kadar test yaptırsam cikarmi siz nasıl anladınız erken gebelik belirtisi ni

ovülasyon testi kullanın yada doktor kontrolünde takip edin bir kaç ay

10 kasim 9 Aralık 13 ocak 13 şubat mart daha olmadim canım
18 marta kadar bekle derim test için . yumurtlama döneminden sonra da hamile kalabilirsin evet ama ihtimal düşük.

Herkese merhaba ovülasyon testi yeni kullanmaya başladım şimdi nolmuş anlayan biri anlatabilir mi rica etsem şimdiden teşekkürler 🙏🏻🤔

Eklentiler

• A0D26FF8-1D4B-41A1-96D5-A0E0E59B3BA3.webp
    A0D26FF8-1D4B-41A1-96D5-A0E0E59B3BA3.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 27
Herkese merhaba ovülasyon testi yeni kullanmaya başladım şimdi nolmuş anlayan biri anlatabilir mi rica etsem şimdiden teşekkürler 🙏🏻🤔
8 mart ve 9 martta yumurtlamissin canım.anladim kadarıyla degerlendirseydin 3 günü

8 mart ve 9 martta yumurtlamissin canım.anladim kadarıyla degerlendirseydin 3 günü
Değerlendirdim çok saol Bilgi için kimisi diyor ikiside net olcak burda olmamış diyor ama kimiside olmuş yumurtlamışsın diyor kafam karıştı

Değerlendirdim çok saol Bilgi için kimisi diyor ikiside net olcak burda olmamış diyor ama kimiside olmuş yumurtlamışsın diyor kafam karıştı
Siliklestikce gebelik olma olasılığın azalır canım tam net çıktığında da yumurtlama olmuş demektir

tabiki, hangi konuda ?
Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim 14 ünden 21 ne kadar devam etti kanamam dr dün içim gel çatlatma iğnesi yapalım dedi ama gitmedim dinlensin vücudum diye ben şimdi yumurtlama günümü nasıl hesaplamalıyım birde kadık ve bel ağrısı var şuan bende teşekkür ederim canım şimdiden

Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim 14 ünden 21 ne kadar devam etti kanamam dr dün içim gel çatlatma iğnesi yapalım dedi ama gitmedim dinlensin vücudum diye ben şimdi yumurtlama günümü nasıl hesaplamalıyım birde kadık ve bel ağrısı var şuan bende teşekkür ederim canım şimdiden
geçmiş olsun öncelikle ama bu konuda hiç tecrübem olmadığı için yorum yapamiycam maalesef :(

Back
X