Yardiminiza ihtiyacim var

Hnfhnf16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
4
2
1
35
Şuan 6+5 haftalik hamileyim ilk ögrendigimde btc 945 cikti yarin doktora gidicem sol kasik agrisi olurmu çok korkuyorum olumsuz negatif bir muayne olucak diye araştirmalari okuyunca ürküyorum

Şuan 6+5 haftalik hamileyim ilk ögrendigimde btc 945 cikti yarin doktora gidicem sol kasik agrisi olurmu çok korkuyorum olumsuz negatif bir muayne olucak diye araştirmalari okuyunca ürküyorum
Benim de kasık ağrısı olmuştu, korkacak bişey yok merak etme. Kanaman olmadığı müddetçe endişelenecek bişey yok 😊

Benim de kasık ağrısı olmuştu, korkacak bişey yok merak etme. Kanaman olmadığı müddetçe endişelenecek bişey yok 😊
Tesekkur ederim İçim biraz daha rahatladi engel olamiyorum kendime ya derse kese gorunmuyor kalp atisi yok diye iste o yuzden bi kac gundur arastirmalar beni mahfetti bu gece sabah olmaz 😊

Araştırdıkça korkacak şeyler çıkıyor ama duramıyoruz 😊 iyi düşün iyi olsun, ağır iş yapma güzel beslen her şey iyi gidecek göreceksin 🍀 ha bir de mutlaka idrara sıkışık git, yoksa zor görünüyor

İlk haftalarda adet sancısı gb sancı oluyor normal yani canım, rahatla, ayaklarını uzat dinlen bol sıvı tüket

Back
X