Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şuan 6+5 haftalik hamileyim ilk ögrendigimde btc 945 cikti yarin doktora gidicem sol kasik agrisi olurmu çok korkuyorum olumsuz negatif bir muayne olucak diye araştirmalari okuyunca ürküyorum
Şuan 6+5 haftalik hamileyim ilk ögrendigimde btc 945 cikti yarin doktora gidicem sol kasik agrisi olurmu çok korkuyorum olumsuz negatif bir muayne olucak diye araştirmalari okuyunca ürküyorum
Tesekkur ederim İçim biraz daha rahatladi engel olamiyorum kendime ya derse kese gorunmuyor kalp atisi yok diye iste o yuzden bi kac gundur arastirmalar beni mahfetti bu gece sabah olmaz
Araştırdıkça korkacak şeyler çıkıyor ama duramıyoruz iyi düşün iyi olsun, ağır iş yapma güzel beslen her şey iyi gidecek göreceksin ha bir de mutlaka idrara sıkışık git, yoksa zor görünüyor
Araştırdıkça korkacak şeyler çıkıyor ama duramıyoruz iyi düşün iyi olsun, ağır iş yapma güzel beslen her şey iyi gidecek göreceksin ha bir de mutlaka idrara sıkışık git, yoksa zor görünüyor