Yardımınıza ihtiyacım var!!!!

polyuska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
24
1
1
22
Merhabalar. Adetim normalde düzenlidir ama bu sefer 2 gün gecikti. Adetim bittikten iki gün sonra bir ilişkim oldu ama ilişki denmez çünkü penis vajinaya temas etmedi herhangi bir boşalmada söz konusu değil. En son adet olduğum zamandan birkaç gün sonra hafif idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve tek bir tane antibiyotik hap kullandım . Adet belirtilerini yaşadım tahmini adet günümden öncesinde ve hala yaşıyorum. Tahmini adet günümden üç gün önce ve bir gün sonra idrarda test yaptım (olmayan ilişkiden 3 hafta sonra) ve negatif çıktu. göğüslerim hala şiş arada akıntım oluyor çok hafif bel sırt ağrılarım oluyor bide en tuhafı yumurtalıklarımın olduğu bacak eklem kısmım ağrıyor ve sanki yumurtalıklarıma elle dokunduğum zaman farklı bi yapı varmış gibi hissediyorum ve acıyor sizce neden böyle?

Testiniz negatif çıkmış psikolojik belirtiler bunlar

Yumurtanız çatlamadıysa adet gecikebilir. Regl olursunuz merak etmeyin. Regliniz bitince ağrılar devam ederse doktora gidip yumurtalıklarınıza bir baktırın.

Merhaba canim sorunun cevabi avrupa yakasi 32 bolum hd . 27 dk, 27 sn)) şaka hamile degilsindir ilişki de olmamiş. 3 hafta sonra kese bile gorulur ayol senin testin de negatif. Daha neyin stresi bu. Kafaya taktigin için gecikiyor

Güvenebilir miyim teste kesin? Hem öncesinde hem sonrasında yaptım negatif yani siliklik falan bile yok zaten kaç hafta geçti üstünden olsa çıkardı diye düşünüyorum doğru mudur
Üstünden 3 hafta geçmiş normalde ilişkiden 12 gün sonra kanda belli oluyo sizin hamile olduğunuzu sanmıyorum şüpheniz hala varsa kan verin

Üstünden 3 hafta geçmiş normalde ilişkiden 12 gün sonra kanda belli oluyo sizin hamile olduğunuzu sanmıyorum şüpheniz hala varsa kan verin
Merhaba ben adet gecikmemin 4. Gününde kan testi verdim ve negatif çıktı ama hala regl olmadım bugün bi hafta gecikmiş oluyor sizce napmalıyım şüphelenmeme gerek var mı?

Merhaba ben adet gecikmemin 4. Gününde kan testi verdim ve negatif çıktı ama hala regl olmadım bugün bi hafta gecikmiş oluyor sizce napmalıyım şüphelenmeme gerek var mı?
Olsaydı çıkardı kanda stresten gecikmiş olabilir doktorla görüşüp söktürüce kullanabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…