Yardımınıza ihtiyacım var

silolomm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
32
12
3
27
Kızlar selam eşimle çocuk planlıyoruz adetime 1 gün kala ovülasyon testim silik çıktı ne anlama geliyor gebe olabilir miyim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar selam eşimle çocuk planlıyoruz adetime 1 gün kala ovülasyon testim silik çıktı ne anlama geliyor gebe olabilir miyim
Ovulasyon testi gebelik gösterebiliyormuş ama bunun için t çizgisinin kopkoyu olması gerek sizin ki silik☺️ama benim ovulasyon testim böyle silikken gebelik testim pozitif çıkmıştı yani ovulasyon testi her zaman göstermeyebiliyor gebeliği o yüzden gebelik testi deneyin bence🤗

Şimdi yaptım negatif çıktı , canım sıkıldı biraz. Daha önce kimyasal gebelik vs oldu. İnşallah yarın regl olmam 🥲

Zaten bir gün kalmış neden gebelik testi yapmadınız🤦🏻‍♀️
Yaptım yaptım ikisini de aynı anda yaptım benim geç döllenmem oluyor o sebeple her ikisine de bakayım dedim gebelik negatif çıktı ama bazen insanlar ovülasyonla da öğreniyormuş ya bu şekilde gören var mı diye merak ettim

Ovulasyon testi gebelik gösterebiliyormuş ama bunun için t çizgisinin kopkoyu olması gerek sizin ki silik☺️ama benim ovulasyon testim böyle silikken gebelik testim pozitif çıkmıştı yani ovulasyon testi her zaman göstermeyebiliyor gebeliği o yüzden gebelik testi deneyin bence🤗
Ben gebeliğimi ovulasyonda anladım sonu güzel bitmedi ama Ovulasyon gebelik gösteriyor adete göre 2 gün kala kopkoyu çıkıyor çünkü lh hormonu vücudumuzda daha fazla olduğu için gebelik oluyor

Ben gebeliğimi ovulasyonda anladım sonu güzel bitmedi ama Ovulasyon gebelik gösteriyor adete göre 2 gün kala kopkoyu çıkıyor çünkü lh hormonu vücudumuzda daha fazla olduğu için gebelik oluyor
Haklısınız tabiki gösterebilir ama bende göstermemişti şaşırmıştım🥹inşallah bir dahakine sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz🙏🏼

Back
X