ne doğulular gördüm ne batılılara taş çıkartır..
doğulu değilim karadenizdenim ama böle şeylere çok karşıyım... nereli olduğu kişiler hakkında fikir vermez, heryerin iyisi kötüsü vardır..
benim nişanlım antalyalı, dedesinin dedeleri yörükmüş..... okulda tanıştık, ailesiyle konuşmasını ilk duyduğumda çok şaşırmıştım, yöresel bi konuşmaları vardı ama hiç yadırgamadım hatta zevkle dinledim.. bütün kuzenleri falan hep şiveli konuşuolardı, hatta ben şaşırdm sen nasıl böle konuşabiliosun die, sürekli dışarda kaldığım için memlekette fazla durmadığım için her 2 şiveyede yatkınım demişti..
nişandan önce tanışıldı ailece, ailelerin yaşam tarzı çok farklıydı onlar daha yöresel biz daha şehir hayatı, ama ne ben nede ailem hiç yadırgamadı, hatta annem çocukluğundan sonra çok özlediği yöresel yaşamı onlarla yeniden yaşamaya başladı..
ailesi... benim için dünyanın en batılı :bbo: insanları, en önemlisi temizler tertemizler...
şehir hayatı sadece hava kirliliği gürültü kirliliği yapmıo çünkü, gönül kirliliğide yaşatıo bazen, ama onlar tamamen böle bişeden uzakta yetişmşlerr... okadar şanslıyımkii... hem nişanlım hemde ailesi tarafından...
diorumki sadece nereli olduklarına nasıl konuştuklarına ne giydiklerine, ne yediklerine bakarak karar verme bişelere.. kapalılar demişsin, belki senin kapanmanı istemicekler, saygı göstercekler senin tercihine.. bunları konuştunmu erkek arkadaşınla??
tabi işin içinde farklı şeyler varsa kafana takılan bişe diyemem, ama bu yazdıkların çok ufak şeyler bence bi sevgiyi bitirmek için...
kafandaki soru işaretlerini bize değil erkek arkadaşına sor, senin karar vermeni sağlıycak olan cvplr onda çünkü... aranızda kişisel anlaşmazlıklar yoksa ve ilerdede senden değişim beklenmiycekse çok takılma derim..
tedbirli ol, ama yargısız infaz yapma hiçbizaman a.s
a.s.