• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var!

merhaba canım öncelikle cok üzüldüm bir insan bir insanı nasıl bu hale getirebilir
senn bu beraberligi isteme nedenin yanlız kalmaktan kortugun için gibi geldi bana
duygularından ve kaeşındaki insann duygularından emin ol ikinci bir zorluk daha yaşama
senn bu panik atak durumunu biliyorsa arkadaşın ona göre davranması gerek ki gerçekten cok seviyorsa böylede olması gerek
ailen yokmu yannda kalabilecek yada sevgilinden emin olana kadar bir ev arkadaşı falan bul kendine

öncelikle gecmis olsun arkadasim esinden bosanmissin, iyide etmissin zaten öyle döven adamdan ne hayir gelcek :oklava:
ayrica eger ailene ve yasantiniza karsi ters bisey degilse
bence eski erkek arkadasinla evlenmeden ayni eve tasinabilirsin
hem bikac ay bakarsin nasil bir insan, dövüyormu cok mu sinirli, anlasabilicekmisin ?
sonucta ayni evde yasamak cok farkli bisey,
hem anlasamassanda bosanma gibi durum olmaz, ya o tasinir yada sen tasinirsin olur biter

Sizin yerinizde olsam ayni evde kalmam,cünkü gübenmiyorsunuz .Yalniz kalmaktan korktgunuz icin mecburen istiyormus gibi hissettim ben.Yine iliskiniz devam edebilir ama ayni ev icin bi süre daha bekleyin bence.Anladigim kadariyla ilk iliskinizden dolayi kirginliklarinizin,güvensizlikleriniz,korkulariniz var.

Sagolun bayanlar...bunuda sinir hastasi yaptim galiba...
Ben gercekden böyle degildim eski esim yüzümden cok sinirli bisey oldum...kimseye güvenemiyorum...cok agresifim

en iyisi ben terapiye gidim....

aslinda banada ters evlenmeden önce bi erkekle beraber yasamak ama evlenipde ayrilmakdan cok korkuyorum yine...böyle en azindan birbirimizi tanima huyunu suyunu bilme sansimiz var...

eski esimle telli duvakli Allah'in izniyle namusumla gittimde ne oldu, dünyami basima yiktilar..

bence eğer durumunuz varsa bi uzmandan yardım alın. çünkü eski eşiniz bi piskopatın tekiymiş bunun izlerinden tek başınıza kurtulmanız imkansız üstelik bu sizin suçunuz değil asla. kim ne yaparsa yapsın dayak yemeyi haketmez. neyse ayrıca erkek arkadaşınızla konuşun belki onu kaybetmemek için susuyorsunuzdur ama emin olun bu daha iyi olmaz sizin için. bu konuda ne kadar hassas olduğunuzu bi dahaki ilişkinizde elini havaya kaldırsa dahi buna devam edemiceğinizi onun bağırmasının da sizi çoook rahatsız ettiğini eski anılarını fln canlandırdığını söyleyebilirsin. gerçekten seviyorsa seni anlayışla karşılar üstelik sana yardımcı olur yaralarını birlikte sararsınız. ama bi süre aynı evde yaşamayın bence önce psikolojik olarak düzelin iyice sonra sevgilinizle elbet bi araya gelirsiniz kaçmıyorsunuz ya. ama öncelikle sevgilinizi de iyi tanıyın ve o da eğerv şiddete karşı çıkmayan biriyse dürüst davransın ve sizden uzaklaşsın çünkü korkarım aynı şeyi 2 kere yaşarsanız bu iyice tamiri mümkün olmayan bi durum olu sizin için o yüzden belki erkek arkadaşınız kırılır ama önce kendi sağlığınızı düşünmeniz lazım bi süre ailenizden gidip gelin iş yerinde yeni insanlarla tanışınca belki ordaki kızlardan biriyle aynı eve çıkarsınız hem derdinizi anlatcak biriniz olur hem de şiddet korkusu olmadan bi süre gençliğinizin tadını çıkarırsınız ve kendi kişiliğinize dönmeniz de daha kolaylaşır böylece. bence düzgün bi dille erkek arkadaşınızı suçlamadan kendinizi böylev ifade ederseniz o da anlıcaktır ve herşey yolunda gidince elbet bir gün aynı eve çıkarsınız hatta inş mutlu bi evlilik dahi yaparsınz mutluluklar canım inş hayatında çooook mutlu olursun bunu çok gönülden diledimr

bence eğer durumunuz varsa bi uzmandan yardım alın. çünkü eski eşiniz bi piskopatın tekiymiş bunun izlerinden tek başınıza kurtulmanız imkansız üstelik bu sizin suçunuz değil asla. kim ne yaparsa yapsın dayak yemeyi haketmez. neyse ayrıca erkek arkadaşınızla konuşun belki onu kaybetmemek için susuyorsunuzdur ama emin olun bu daha iyi olmaz sizin için. bu konuda ne kadar hassas olduğunuzu bi dahaki ilişkinizde elini havaya kaldırsa dahi buna devam edemiceğinizi onun bağırmasının da sizi çoook rahatsız ettiğini eski anılarını fln canlandırdığını söyleyebilirsin. gerçekten seviyorsa seni anlayışla karşılar üstelik sana yardımcı olur yaralarını birlikte sararsınız. ama bi süre aynı evde yaşamayın bence önce psikolojik olarak düzelin iyice sonra sevgilinizle elbet bi araya gelirsiniz kaçmıyorsunuz ya. ama öncelikle sevgilinizi de iyi tanıyın ve o da eğerv şiddete karşı çıkmayan biriyse dürüst davransın ve sizden uzaklaşsın çünkü korkarım aynı şeyi 2 kere yaşarsanız bu iyice tamiri mümkün olmayan bi durum olu sizin için o yüzden belki erkek arkadaşınız kırılır ama önce kendi sağlığınızı düşünmeniz lazım bi süre ailenizden gidip gelin iş yerinde yeni insanlarla tanışınca belki ordaki kızlardan biriyle aynı eve çıkarsınız hem derdinizi anlatcak biriniz olur hem de şiddet korkusu olmadan bi süre gençliğinizin tadını çıkarırsınız ve kendi kişiliğinize dönmeniz de daha kolaylaşır böylece. bence düzgün bi dille erkek arkadaşınızı suçlamadan kendinizi böylev ifade ederseniz o da anlıcaktır ve herşey yolunda gidince elbet bir gün aynı eve çıkarsınız hatta inş mutlu bi evlilik dahi yaparsınz mutluluklar canım inş hayatında çooook mutlu olursun bunu çok gönülden diledimr

Sagol canim yorumlarin ve iyi dileklerin icin......gönülden geldigini hissetdim....Allah seni ve tüm iyi kalpli bayanlari karamsarliga düsürmesin....Allah hepimize hayirli, mutlu ve huzurlu bi yasam nasip etsin.....

Back
X