- Konu Sahibi GuerillaTanya
-
selam hanimlar konuyu dogru yere acmamis olabilirim kusura bakmayin.
ben almanyada yasiyorum ve türkiyeye yerlsecegim. yazdan sonra dügün düsünüyoruz fakat ben bir taraftan bi kac bisey bakinayim dedim. fakat sormak istedigim sey su: türkiyede mutfak arac ve gerecleri pahali mi? yani mesela burda el mixerini 10 euroya bulmak mümkün...mutfak robotlari da 20eurodan basliyor...bu sebepten karar veremedim neyi burdan alip neyi türkiyeden alacagima. sagolsun sözlümün de hicbiseyden haberi yok.
koli koli de gelmek istemiyorum o yuzden yardimci olursaniz sevinirim.
tsk ederim :)) cevaplariniz icin. ben simdi yemek takimimi tchibo'dan aldim...türkiyede de tchibo var ama arada 10 lira kadar fark var o yuzden alayim dedim begenmisken. simdi 4 kisilik yemek takimim var toplam 50 euro ödedim. bana simdi 4 kisilik azmis gibi geliyo. bide bunu günlük kullanmayi düsündüm. bi kac hafta sonra pembe rengi de geliyomus (ben mavi aldim). onlarida mi alsam diyorum? o zaman toplam 100 euroya gelmis oluyor. ben fiyat ayarlama konusunda kötüyüm sanirim. abartiyomuyum yoksa normal mi bilemedim de.
bide linkini yolliyim siz de bakin.
Geschirr & Wohnideen in frischem Design bei Tchibo
Canim bende yurtdisindanim.. Hem türkiyede hemde burada ceyiz alisverisini
yapmis biri olarak, tavsiye edebilecegim ürünlerin basinda elektirikliler geliyor..
Mutfak icin elektronik esyalarini almanyadan al, angebotlari takip et..
Trde biraz daha pahali oluyolar cnkü..
Yemek takimlarinin en güzelleri kalitelisi tr de var canim,arastirirsin gitmeden önce.
Nevresimler,yorganlar vs onlarinda yeri yine türkiye.. hemde en güzellerinden..
Yani buradan cok fazla yük yapma,türkiyeye giderken benim valiz SINIRim hep 25kgyi gectigi icin
ayriyetten para ödüyorum ve buda cok canimi SIKIyor haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?