• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardiminiza ihtiyacim var..

bndekalsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
60
0
36
Hollanda
Mrb. ben daha önce bi derdim var bölümünde sorunumdan bahsetmistim.. kisaca bi özet geciyim.. ben hollandada yasiyorum 18 yasindayim annemle yasiyorum.. turkiyeden bi sevgilim oldu 4 yil kadar ciktik ve suan beni tehtid ediyo.. cok yoruldum ve biktim.. yaklasik 1 ay sonra gelicem turkiyeye ama gelmeye korkuyorum ve bi arkadasimin destegiyle onu sikayet etmek istiyorum fakat sikayetimden sonra neler olcak bilmiyorum.. egerki onu iceri almazlarsa dahada beter olur tehtidleri bana karsi ve eminimki bana zarar verir.. ve kanit olarak bitek msn görüsmelerimiz var.. telefonumun bozulma nedeniyle mesajlari silindi.. bunlar yeterince kanit olcakmi ? lutfenn bilgili biri benide bilgilendirirmi..

Türkiye'ye geldiğinizde arkadaşınızı Cumhuriyet Savcılığına şikayet edebilirsiniz. Bir arkadaşınız vasıtasıyla şikayet edemezsiniz. ancak bir avukata vekalet vererek şikayetçi olabilir ve Türkiyeye geldiğinizde ifadenizi verebilirsiniz. msn kayıtları delil olarak değerlendirilecektir. ne şekilde tehdit ettiğini bilemiyorum ancak bu durumlarda tutuklama gibi bir durum olmayacaktır.

arkadasim sadece bana sikayet edene kadar destek olcak, fakat eger onu tutuklamazlarsa onu sikayet ettigmi ögrendigi an dahada kiskirtip üstüme gelicek diye korkuyorum.. msn kayitlari yeterince delil olabilirmi peki

siz şikayetinizi yaptıktan sonra, savcı iddianame hazırlayarak delilleri değerlendirerek davanın açılıp açılmayacağına karar verecektir ki dava öyle hemen açılmaz..önce şikayet, daha sonra savcı iddianameyi hazırlayarak kovuşturmaya yer olup olmadığına karar verir fakat siz sanırım Türkiye de yaşamıyorsunuz bu suç takibi şikayete bağlıdır..diyelim ki savcı davayı açtı sonrasında siz takip etmediğiniz için dava düşer

Back
X