Yardımınıza ihtiyacım var !

Amazonlady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
392
1
46
Şanlıurfa
Kızlar, canlarım yardımınıza ihtiyacım var 2.5 yıllık ilişkimi bitirdim bazı nedenlerden dolayı olayı size anlatsam geç bile kalmışsın ayrılmakta diyeceğinize eminim bende mantıklı biriyim her ne kadar onu hala çok seviyor olsamda ilerisi olmaz sizden yardım istediğim şey biz komşuyuz bir kaç bina ötede oturuyor onu illa göreceğim bugün olmasa yarın onu unutmak için ne yapmalıyım , numaramı değiştirdim ancak öğrenmiş telefonda engelledim onu yardım edin lütfen tamamen unutmak için ne yapmalıyım

ah be canım..malesef yok ki öyle bir formül bir ilaç içip hemen unutalım

bende 6 senelik sevgilimden ayrıldım 20 günü gecti..öncelikle kabullenmelisin ve zamana bırakmalısın.. başkada bir tedavisi yok..ama dezavantajın komşu olmanız..

zaman ve sabır en önemlisi.. bir de hayatına başka biri girdimi mümkünü yok hatırlamazsın ( sanırım:26:)

Aslında ben kendimi güçlü biri sanırdım, sanırım şu an çok zor bir dönem geçiriyorum işsizim bazı ailevi problemler v.s ondan çok fazla takıyorum

Tamamen unutmak için önce buna karar vermek gerekir.

Siz kararınızı verdikten sonra hergün karşınıza çıksa biten bitmiştir.

Mümkün olduğu kadar sizinle konuşmasına ve size birşeyleri anlatmaya çalışmasına müsade etmeyin.

Zira birşeyler anlatmasına müsade ederseniz kendince haklı mazeretlerine tekrar inanıp,2. bir şans verebilirsiniz.

Duymayın,görmemezlikten gelin,tüm iletişimi koparın.

Yalnız şunu asla denemeyin,unutmak için çivi çiviyi söker yaklaşımıyla hemen arayışa geçmeyin.

teşekkür ederim :)

Bir insanı sevdiğimizde,ne yaparsa yapsınlar ne kadar kalplerimizi kırarlarsa kırsınlar ne yazık ki tam anlamıyla unutamıyoruz. Anılar,hayaller,yaşanılan güzel günler unutulmuyor.

Komşu olmanız unutmanızı gecikterecek belli ki. O yokmuş gibi davranın. Sanki hayatında öyle birisi olmamış gibi. Hayata sıfırdan başlar gibi.. Biliyorum çok zor ama yapabilirsin. Uğraş edin kendine,arkadaşlarınla eğlen gez. Mümkünse yalnız kalma. Insan yalnız kalınca kendini yiyip bitiriyor düşüncelerle. Çok seviyor olabilirsin,ama mantığınla hareket etme zamanı artık.

Sen onsuzda yapabilirsin,hatta unutabilirsin. Ben sana güveniyorum

:)) bende mayısta mezun oldum hala iş bulamadım..üstüne 6 yıllık evlilik hayalleri kurduğum sevgilimden ayrıldım (ve inan geri dönüşü yok)

üzülüyomuyum evet. yapıcak bir şey var mı hayır. herşey üstüstemi geldi evet. herkesin güzel haberlerini aldıkça kuduruyomuyum..yalan yok kuduruyorum evet

inan okulum devam etseydi birşeyle meşgul olsaydım bu süreç daha çabuk geçerdi.. ama unutmaki geçicek..''off ben onsuz napıcam , kimse onun gibi olmaz'' laflarını aklından cıkar..ondan öncede mutluydun ve herşey daha güzel olucak..kendine güzel şeylere odakla..pozitif düşünce diye birşey var yahu evrene güzel mesajlar gönderelim

Evet gönderelim sanırım son 2 yıldır evrene olumsuz mesajlar yolluyordum işbulamayacağım yapamayacağım öyle olmayacak böyle olmayacxak diyee acaba evren beni fazla ciddiye mi aldı

ağla, zırla, parala kendini, üzül, yıprat elinden geleni yap
yap ki tükensin de yeniden küllerinden doğ
böyle durumlarda sonuna kadar çekmeli insan acısını, sen de çek ki bitir hayatım
yapacağın tek şey kendini rahat bırakmak
ve %100 garanti veriyorum acın geçecek düşün ki Allah kimseye vermesin ölüm acısı unutuluyor sen de unutacaksın
ama kendine bir huzur verirsen, tedirgin ürkek olma görürsen görürsün bitmiş gitmiş neyin ardından konuşulacak ki
sukunet şu an tek ihtiyacın olan, sadece öylece kal.

inşallah sizlerin sayesinde kurtulacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…