• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var :(

vuslatt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
225
1
118
Bursa
merhabalar. nasıl başlasam bilmiyorum ilk defa eşim hakkında sizden yardım istiyorum .cok çaresiz kaldım beynim durdu . öcelikle 2 senelik evliyim . evlendiğimizden beri eşimle problemmiz akşamları kahveye cıkması öle cıktımmıda bi saate gelmez saat oniki olur öle gelir .normal zamanlarda bu haftada iki bilemedn üçkere olur. ama eğer kavgalıysak ozman herakşam bilki kahvedir geç gelir . aklınca beni böyle cezalandırır.iki senedir bu yüzden sürekli kavga ederiz .dün yine tartştık cumartesi gecesi kahvedeydi pazar günü kahvaltıdn snra cıktı akşam sekiz gibi geldi arkadaşin düğüününe gidiyorum dedi e bende kızdım istersen dedim hiç gelme arkadaşinda kal gelmedi:( bütün gece bekledim hala yok aradım açmadıda . şimdi ben ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum. annemlere gitmek istiyorum bi kaçgün uzaklaşmak için o geldiğinde mi gitmeliyim yoksa gelmeden mi?

neden devamli kahveye gidiyor anlamaidm.Daha yeni evlisiniz sneinle vakit gecirmesi gerekmezmi tamam tabikide arada sirada arkadslari ile olmali ama sen niye o eve geldin o zaman konustunmu onunla nedne bu kadar cok kahveye gidiyorsun diye yada benle alakali bir sorununmu var diye

ya bu erkeklerı ben anlamıyorum arkadasım ya :S ne dıyebılırım senın yapabılecegın bıseyyokkı
huzurumla evlendım demısın ama adam hzuur verecek bır adam degıl
düğüne beraber gidemezmiydiniz ne kadar enteresan , gelme demişin işine gelmiş gelmemiş

Daha yeni evli sayılırsınız,eşiniz sorumsuzca akşamlarını kahvede geçiriyorsa bence aileniniz yanında kalın bir süre.Hatta o gelmeden

gitmeniz daha iyi olur.Sizi ararsa da eve dönmenizi istiyorsa kahveye gitmeme şartı koyun ancak bu şekilde belki burnunu sürtmüş

olursunuz.Sorumsuz bir insanla hayat geçmez..

Son düzenleme:
neden devamli kahveye gidiyor anlamaidm.Daha yeni evlisiniz sneinle vakit gecirmesi gerekmezmi tamam tabikide arada sirada arkadslari ile olmali ama sen niye o eve geldin o zaman konustunmu onunla nedne bu kadar cok kahveye gidiyorsun diye yada benle alakali bir sorununmu var diye

bu konuda o kadar cok konuşup tartıştık ki hiçbir yere varamadık . o yine aynı o tmm iyiyken cok sık cıkmıyo ama en ufak bir tartişmada adam evde yok . gerçekten artık napıcamı bilmiyorum . geç gelirdi ama böle hiç gelmedi olmamişti.

Bu ne sorumsuzluk?
Oldu olacak kahvede yatsın!
Gelme demişsin diye gelmiyor bir de!
Gelmesini bekle bence.
Ciddi ciddi konuş kaybedeceksin beni de.
Düğüne birlikte gidemiyor musunuz ya anlayamadım ben.

bilmiyorum hiç gidelim flan demedi . düne kadarda hiç duymamiştim zaten arkadaşinn bir düğünü olduğunu . gerçekten cok yoruldum artık .gitmek istiyorum ama aileme ne dicem :(. onu beklersem nasıl bir konuşma yapıcam hiç bilmiyorum beynim durdu sanki bütüngce bekledim uyumadım ağlamaktan mahvoldum:(

Anladıgım kadarıyla sorumsuz biri. Kendi yaptıklarını görmüyor. Bunu anlaması için ben olsam annemlere gidiyorum kafana göre davranmaya devam et diye bir mesaj atar annemlere giderdim. Madem o size böyle davranıyor karşılığını bulması da müstehaktır.

merhabalar. nasıl başlasam bilmiyorum ilk defa eşim hakkında sizden yardım istiyorum .cok çaresiz kaldım beynim durdu . öcelikle 2 senelik evliyim . evlendiğimizden beri eşimle problemmiz akşamları kahveye cıkması öle cıktımmıda bi saate gelmez saat oniki olur öle gelir .normal zamanlarda bu haftada iki bilemedn üçkere olur. ama eğer kavgalıysak ozman herakşam bilki kahvedir geç gelir . aklınca beni böyle cezalandırır.iki senedir bu yüzden sürekli kavga ederiz .dün yine tartştık cumartesi gecesi kahvedeydi pazar günü kahvaltıdn snra cıktı akşam sekiz gibi geldi arkadaşin düğüününe gidiyorum dedi e bende kızdım istersen dedim hiç gelme arkadaşinda kal gelmedi:( bütün gece bekledim hala yok aradım açmadıda . şimdi ben ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum. annemlere gitmek istiyorum bi kaçgün uzaklaşmak için o geldiğinde mi gitmeliyim yoksa gelmeden mi?

cnm benim eşimde aynıydı yeni evlendiğimizde. gece 12 lere kadar yolunu gözlerdim. Yalanlar söylerdi arkadaşlarıyla buluşmak için. mesai derdi. yüzüne vurdum. yalanını kaç kez çıkarttım. tartıştım. ne yaptıysam olmadı. sonra arkadaşları evlendi. kahveyi bıraktı. bende her yere peşine takıldım. araba yarışına gider bende giderim. maça gider bende giderim. senle birlikte olmak vakit geçirmek çok güzel oluyo. ayrı kalamıyorum diyorum.yanında çok mutlu görünüyorum. oto yıkamaya bile gittim kaç kez. nereyi isterse gidiyorum. bazen canım istemiyo . evde olmak istiyorum. ama biliyorum benle yapmasa başkalarıyla yapacak. o yüzden her pazar organizasyon yapıyorum. şimdi yanımdan ayrılmıyor her yere bereber gideriz. gidemeyeceğim yer olursa çocuğu takıyorum peşine :) cnm sana tavsiyem sende benim gibi yap. sonra dua etceksin bana. süprizler hazırla.gezmeler. mesela onun sevdiği yerlere .iş arkadaşları vs. beraber okey oynayın topluca örn. ne biliyim tavla oynayın. bulmaca çözün. market broşürü inceleyin. yani tartışarak değilde. taktik uygulayarak gönderme onu dışarı. akşam yemekten sonra seni çok özledim de saldır:) al sana bi gün gittti. ertesi gün başka taktik al sana 2 gün sonra alışır. bence annenlere gitmenin hiç faydası olmaz.belki dahada kötü olur. sende birileri ile gezsen kız arkadaşlarınla falan anlarmı acaba. yada kızarmı , sende msj atsan cnm ben bu akşam arkadaşla dışarı çıkcam geç kalabilirim beni sen al falan desen. yani biriyle buluşman şart değil olmadı yalnız dolaşırsın. bence süper bir ders olur. hatta eve gidince cnm sen yarında kahveye gitcekmisin. biz yarında buluşmayı düşünüyoruzda. seni yalnız bırakmak istemem dersin . bakalım ne cvp verecek:)

bir de şimdi vodafonn sitesinden görüşme detaylarına baktım öncden onun telinden gizli şifre almiştim . dün aynu numaraya dört beş kez msj atmiş . aradım bir bayan cıktı falancayı aramiştim yanliş numara diyip kapattım . ne düşünmem gerek bilmiyorum :( bana nasıl bi yol izlemem gerektiğini söyleyin lütfen :(

bir de şimdi vodafonn sitesinden görüşme detaylarına baktım öncden onun telinden gizli şifre almiştim . dün aynu numaraya dört beş kez msj atmiş . aradım bir bayan cıktı falancayı aramiştim yanliş numara diyip kapattım . ne düşünmem gerek bilmiyorum :( bana nasıl bi yol izlemem gerektiğini söyleyin lütfen :(

İşte şimdi işin rengi değişti..
Üzgünüm ama tek sorun kahve değil sanırım:50:

numaradan bayan mı cıktıı :53:
tanıdık brı olsa sızdede olurdu numarası bılemedım ben :26:

cnm konunun boyutu değişir o halde. o kadar dışarda takılırsa aldatma da olabilir. takıldığı kişiler bekarmı.
hiç şüpheli hareketine rastladınmı? takipte kal evinden ayrılma bence.

cnm o numaranın kime ait olduğunu bulabilirmisin? en azından tanıdığın birimi? bi komşu , bi arkadaş, iş arkadaşı falan ona göre takip edersin. yada eşinin telefonunu ele geçirip o kıza msj at. aşkım seni çok özledim mesela. cevaba göre hareket edersin. eşin uyuyunca mesela. bu şüpheyle yaşanmaz.

Canım bence tanıdığın güvendiğin bi erkek tanıdığın telefonundan ona arattır o numarayı.
Eşinin arkadaşıymış gibi konuşsun, işte x orda mı, bi kere benden sana msj atmıştı ulaşamayınca seni aradım fln diye. Tabi eşinizin bilmediği bi numara olması gerek.
Kadının verdiği cevaplara göre tekrar değerlendir bakalım.
Kendi telinden ya da eşinin telinden ararsan iyi olmaz diye düşünüyorum ben. Şimdilik belli olan bir şey yok çünkü, daha fazla kanıta ihtiyacın var.

eşine belli etmeden halletmen lazım yoksa bulamazsın sanırım kadını.umarım yanlış durum yoktur çok üzülürüm

o numaranın kime ait olduguna baktım ama cıkmıyo rehbere kayıtlı değil diyor.bilmiyorum gitmek istiyorum ama dediğiniz gibi kalıp beklesemi

o numaranın kime ait olduguna baktım ama cıkmıyo rehbere kayıtlı değil diyor.bilmiyorum gitmek istiyorum ama dediğiniz gibi kalıp beklesemi

bilinmeyen numara servısınden bulabılırsın ayy enpatı kurdumda cok zor bı durum kahveyı gectım bu konunun acıklancak pek bı durumu yok yanıı 4-5 kere aranan bı numara :26: arastır o kısıyle ırtıbat kur bı sekılde msj at bısıler yap esın uyurken vs bısıler yapp yoksa hayat boyu kafanı kurcalayacak bır sorun olur

şimdi işin rengi değişti bi tek kahve gibi durmuyo:53:
ama madem görüşme detaylarına ulaşabiliyosun enazında bir hafta takip et bakalım ne çıkıcak..:34:

Back
X