yardımınıza ihtiyacım var:((

pakoje

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
98
64
288
Ankara
merhaba arkadaşlar belki bu forumda beni tanıyanlar vardır.. ben 3 kez düşük yaptım ve son bebeğim kromozom analizi sonucu turner adlı bir sendroma bağlı olarak düştüğü söylendi.bizim gen testlerimizde bir problem çıkmadı.. şuan şükürler olsun tekrar hamileyim çok şükür ki herşey güzel ilerliyor bebeğim iyi durumda ancak gittiğim prof. ve doktorum illaki amniyosentez yaptır diyorlar 2li 3lü testlerim normal bebeğim ultrasonra normal ama geçmiş düşüklerim yüzünden amniyosentez yapalım diyorlar.. her gittiğimde ağlayarak dönüyorum eve... bil,iyorum amniyosentez jkolay bir uygulama ama benim için değilmiş... prof. suyun gelebilir diyor çünkü çok sayıda ilaç ve kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum tabii kilomda var garanti veremem dedi... bizde allahıma güvend,ik ve vazgeçtik şuan 20.haftamdayım ve içim içimi yiyor acaba yaptırsaydım mı diye... benim gibi doktoru yapalım deyip yaptırmayanlar var mı ne olur desteğinize ihtiyacım var kızlar(

canım Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin televizyonda bir doktor konuşuyordu amniyosentez yerine kan alıyorlarmış artık onu bir araştır ama bebeğinde bir sorun olsaydı 2li 3lü test kötü çıkardı boşuna üzülme bence

Canım çok geçmiş olsun,umarım herşey yolunda gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursun..20.haftadayım demişsin,zaten bu sıralarda 20.hafta ultrasonuna girecekssin onu kesinlikle prof.dr Atıl Yüksel hocada girmeni şiddetle tavsiye ederim...Doktor perinatolog olarak türkiyenin en iyisi,araştır internetten zaten karşına heryerde o çıkacak...

Randevu alman çok zor olacak ben hamile kaldığımı öğrendiğim gün 4 ay sonrası için almıştım,o kadar zor bulunuyor ki anlatamam ama arayıp hemşiresiyle konuşup durumun çok önemli olduğunu anlatırsan belki yardımcı olurlar..

bir arkadaşımın bebeği için 3 farklı doktor alınması gerektiğini bebeğin beyin gelişiminde sorun olduğunu söylemişti,ne yapıp edip Atıl hocadan randevu aldık,ve bebeğin hiçbirşeyi olmadığını söyledi..arkadaşımın bebeği şimdi 3,5 yaşında ve maşallah turp gibi...

gonlunuzu ferah tutun. ben yurtdisinda yasiyorum. burada kan tahlili ve ultrason yapiyorlar, onlardan suphelenirlerse ancak amniyosentez. turkiye'de ise anlamadigim bir bicimde herkese yapiliyor? kuzenime yapildi ve maalesef bebegini dusurdu. o yuzden rahat olun. sanirsam sizde de kan tahlili ve ultrason yapilmis. onlar normalse korkacak bir sey yok diyorum. yine de iciniz rahat degilse, baska bir drden bilgi almanizi oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…