Yardımınıza ihtiyacım var..

Sngr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
133
0
26
Bolu
Merhaba arkadaşlar. Şu anda güzel bir ünv.de iyi sayılacak bir bölümde okuyorum ailemden uzaktayım. Obsesyon tedavisi görüyorum ayrıca günde 6 7 ilaç alıyorum doktorumdan çok memnunum. Buraya kadar herşey normal fakat ben en ufak problemde buradan kaçıp gitmek istiyorum. Oda arkadaşımla problemlerim oldu odam degişecek sürekli endişe ve kaygı içerisindeyim yine aynı sorunlar olursa vs vs.. Bugun annemi aradım kaydimi dondurup tekrar hazirlanip yaninizda okusam dedim çok agir tepki gördüm üstelik babamdan çok çektik biz Biraz motivasyona ihtiyacım var. Hergünüm aglayarak geçiyor artık

Bak canm bir aralar bende epilepsi hastasymdim ve sanki boyle herkes bana farklı bakyorlarms gibime geliyordu dusun hastalgm gece oluyorken bile ama ben ailem ve sevdiklerimin yanmda olmasi ile ayakta kaldm hergun uzuluyor aglyordum neden allahm neden ben die ama burasi snv dünyası şunu dusun senin ailen var olmayan birsuru insan var arkadas istiyor isen ben sana burdan yardm ettigim kadar yardm ederim egee okunacak ve gelecek kaygisi yoksa okumaya devam et hicbir sey senn hayatndan onemli degil arkdaslarnla konusmaya onlarn sana destek olmasni sagla olmuyorlarsa ise gider tek kislik odalarda kalrsn elden hersey gelir yeterki kendini koyverme ok

Çok tesekkürler çok. Tek odaya çıkıcak durumum yok. Asıl kanıma dokunan ailemin yanımda olmaması beni asla anlamaya çalışmıyorlar

güzel kızım sorunsuz hayat yoktur
sorunları yönetemeyen insanlar vardır
hayatta karşılaştığın her sorunda ailene kaçamazsın ki
birçok kızın olmak isteyeceği konumdasın
hepimiz farklı hastalıklarla mücadele ediyoruz
ne mutlu ki tedavi görecek imkaanların var
bırak bu öğrenilmiş çaresizlik edebiyatını
en güzel yaşlarını ağlayarak geçirme çok pişman olursun sonra
giyin süslen gez ders çalış kitap oku
sen pozitif oldukça her şey düzelecek emin ol
öpüyorum dualarım seninle

tatlım kendini üzme. aileler bazen herşeyi kendilerinin daha iyi bildiklerini düşünürler... güzel bir üniversite kazanmışken tekrar riske atmak istemezler .... yatay geçiş araştırdın mı belki yapabilirisn.... odanı da değiştir. belki daha anlayışlı sevecen biri denk gelir....

Çok tesekkürler çok. Tek odaya çıkıcak durumum yok. Asıl kanıma dokunan ailemin yanımda olmaması beni asla anlamaya çalışmıyorlar

Bak uzakta olduğun icin sana oyle geliyordur hicbir aile coccuguna uzak davranmz davranamz et trnktan ayrlr mı?? Yas kac bu arada

Çok teşekkür ediyorum içime su serptiniz . 24 yaşındayım sanırım daha güçlü olmayı öğrenmeliyim

Çok teşekkür ediyorum içime su serptiniz . 24 yaşındayım sanırım daha güçlü olmayı öğrenmeliyim

Bak bende 23 yasndaym hemen hemen yastzz arkadas olabilirz psikolojik destek her daim var bana burdan mesaj atabilirsin arkdasm..

Harikasınız. Çok çok tesekkürler su anda biraz daha iyi hissediyorum

Suan sana mesaj yolluyamyorum ama burdan devam edebiliriz

Detaya insem o kadar karmaşıkki herşey :) Bunlar içimde yasadıklarımın bir kısmı aslında hastalığımında payı olduğunu düşünüyorum bazı şeylerde Çok geçmiş olsun bu arada

Detaya insem o kadar karmaşıkki herşey :) Bunlar içimde yasadıklarımın bir kısmı aslında hastalığımında payı olduğunu düşünüyorum bazı şeylerde Çok geçmiş olsun bu arada

Ben hastalgmdan kurtuldum rabbim sanda kurtulmak nasip etsin ins inanc olunca hersey duzeliyor inan buna

tatlım üniversitede hayat en güzel aktivitelerle geçer. arkadaş çevren varsa onlarla buluş, dertlerini paylaş ve kendine dersler dışında kafanı dağıtacak bir uğraş bul... 26 yaşındayım. üniversiteyi bitireli 4 yıl oldu çok uzun zaman değil ama inan özlüyorummmm. çok keyifli güzel günlermiş kıymetini bil.. aile yanında okumanın da bazı avantajları var yok değil ama çok maddi olarak dara düşmüyorsan özgürce farklı şehirde ayakları üzerinde durmak çok güzel bir his.... yurtta hep tartışmalar dargınlıklar olur ama büyütmemek gerekiyor, anını yaşa... zaman su gibi akıp geçiyor ve bizim maceramız ne zaman sona erecek bilmiyoruz o yüzden dolu dolu yaşa....
moralin bozulduğunda derin nefes al ve şükret...rahatsızlığın için de bol şifa diliyorum....

bu arada 6-7 ilaç demişsin çok ağır değil mi yan etkileri olmuyor mu tatlım?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…