yardımınıza ihtiyacım var...

glbyz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
99
47
23
35
Arkadaşlar 52 günlük bebeğim var. Çok bunalımdayım. Evde çok bunalıyorum. Vakit,geçmiyo,sanki. Akşam,olunca çok yorgun oluyorum. Hemen uyumak,istiyorum. Siz,tüm gün neler yapıyorsunuz. Ben,iş güç yapamıyorum. Bunaldım. Bu depresiflik ne,zaman geçicek

Arkadaşlar 52 günlük bebeğim var. Çok bunalımdayım. Evde çok bunalıyorum. Vakit,geçmiyo,sanki. Akşam,olunca çok yorgun oluyorum. Hemen uyumak,istiyorum. Siz,tüm gün neler yapıyorsunuz. Ben,iş güç yapamıyorum. Bunaldım. Bu depresiflik ne,zaman geçicek
bebeğin olduğu için eve kapanmak zorunda değilsin. önceden görüştüğün arkadaşlarınla förüşmeye devam edersen bu sana iyi gelecektir. hem içini de dökmüş olursun

o zaman bebeginizin uyudukca sizde uyuyun dinlenin.bebeginiz cok minik,yavru sizin gerginliginizi sunger gibi ceker.bosverin evin isini filan.aileniz akrabaniz yakinlarinizdaysa arada yanlarina gidin mekan degisikligi olur.emin olun havalar duzelince daha iyi olcak,cikar gezdirirsiniz bebeginizi.biraz daha sabir

Bu durunlarin hepsi gecici icini ferah tut allahin izni ile yakinda yaramazliklariyla oyalar seni minik :)

Son düzenleme:
Ayni ben evdeyim sürekli dogum yapali iki ay oldu hic bir yere gitmedim cok sıkılıyorum

Back
X