• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var! :(

cizdirikcipatates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
38
18
88
Merhaba kızlar. Çok yakın bi kız arkadaşımın ''kardeşim'' diye bahsettiği biriyle birlikteyim bir süredir. İçimde bi kuşku, şüphe var. Yakıştıramadığım ve sindiremediğim için bu kuşkuları bastırmaya çalıştım. Ama gün geçtikçe kuşkularımın doğru olduğunu düşünmeye başladım.
Erkek arkadaşım bundan 3 ay önce beni beğenmiş fotoğraflardan, ama arkadaşım benim adımı soyadımı vermek istememiş. Sebebi de benim üzüleceğimi düşünmüş. Oysa ki şuan herşey yolunda gibi. En başından beri erkek arkadaşım ve benim hakkımda bişey konuştuğumuzda ''hmm iyi, olabilir, bilmiyorum'' diyor. Rahatsız oluyor bunları konuşmaktan. Ki ısrarla da sormuştum ilişkiye başlarken bi sıkıntı olur mu senin için diye. Erkek arkadaşıma gelecek olursak bana çok düşkün davranıyor, değer verdiğini ve sevdiğini alenen belli ediyor. Arkadaşıma da hep kardeşim diye hitap ediyor. Tek sorun fazla koruyup sahipleniyor. Arkadaşım ''Benim hayatımda kimsenin olmasını istemiyor'' diye söz ediyor erkek arkadaşımdan. Ama erkek arkadaşımın ağzını aradım. ''Doğru insanla birlikte olmasını istiyorum. Kardeşimi herkese emanet edemem'' diyor. Aklım karıştı. Sizce kim kimden hoşlanıyor ve benim ne yapmam lazım :(

Merhaba kızlar. Çok yakın bi kız arkadaşımın ''kardeşim'' diye bahsettiği biriyle birlikteyim bir süredir. İçimde bi kuşku, şüphe var. Yakıştıramadığım ve sindiremediğim için bu kuşkuları bastırmaya çalıştım. Ama gün geçtikçe kuşkularımın doğru olduğunu düşünmeye başladım.
Erkek arkadaşım bundan 3 ay önce beni beğenmiş fotoğraflardan, ama arkadaşım benim adımı soyadımı vermek istememiş. Sebebi de benim üzüleceğimi düşünmüş. Oysa ki şuan herşey yolunda gibi. En başından beri erkek arkadaşım ve benim hakkımda bişey konuştuğumuzda ''hmm iyi, olabilir, bilmiyorum'' diyor. Rahatsız oluyor bunları konuşmaktan. Ki ısrarla da sormuştum ilişkiye başlarken bi sıkıntı olur mu senin için diye. Erkek arkadaşıma gelecek olursak bana çok düşkün davranıyor, değer verdiğini ve sevdiğini alenen belli ediyor. Arkadaşıma da hep kardeşim diye hitap ediyor. Tek sorun fazla koruyup sahipleniyor. Arkadaşım ''Benim hayatımda kimsenin olmasını istemiyor'' diye söz ediyor erkek arkadaşımdan. Ama erkek arkadaşımın ağzını aradım. ''Doğru insanla birlikte olmasını istiyorum. Kardeşimi herkese emanet edemem'' diyor. Aklım karıştı. Sizce kim kimden hoşlanıyor ve benim ne yapmam lazım :KK43:
burnuma ıyı kokular gelmedı..:KK51:

2 secenek var. Ya seni kiskaniyor ya da ondan hoslaniyor. Peki nasil basladi iliski

İlişki biraz arkadaşım sayesinde başlamış oldu. Ama erkek arkadaşımın baskıları sayesinde. Arkadaşım istemediği halde erkek arkadaşım bi şekilde bana ulaştı. Öyle başladı. Aslında kıskanıyor olabilir. Çünkü artık sadece onunla değil, benimle de ilgileniyor. Çok babacan biri erkek arkadaşım. Değer verdiği insanla çok ilgilenir. İlgisinin bölünmesini kıskanıyor olabilir...

Geçmişte bir şeyler yasanmis gibi geldi. o_O Yani arkadaşın karsilik bulamamis gibi... Ya da ona acilamamis?

Çok mu uctum acaba?:KK48:

Sanki kız arkadaşınız kıskanmış sevgili olmanızı.
Oda bişeyler hissediyor olabilir. İlk başta sizin aranızı yapmak istememesi de bu yüzdendir.

Arkadaşın kıskanıyor belliki ama erkek arkadaşının da onun sevgilisine yada sevgilisi olma ihtimaline karışıyor olması tuhaf. Şimdi bunu onlara çaktırmadan sorgulaman gerek ama nasıl bende bilmiyorum :KK53: benimde lisede yakın arkadaşım vardı ama benim sevgilimin olması onu, onun sevgilisinin olması beni pek ilgilendirmezdi

Geçmişte bir şeyler yasanmis gibi geldi. o_O Yani arkadaşın karsilik bulamamis gibi... Ya da ona acilamamis?

Çok mu uctum acaba?:KK48:

Aslında hiç istemiyorum böyle olmasını. Ama işte artık içim içimi yemeye başladı. Kız benim mesajlarımı görüyo bana cevap vermiyo erkek arkadasımla konusuyo. Bi de onu kıskandırmaya çalışıyoorrr :KK34: Çıldırıciiimmmm:cry:

Arkadaşın kıskanıyor belliki ama erkek arkadaşının da onun sevgilisine yada sevgilisi olma ihtimaline karışıyor olması tuhaf. Şimdi bunu onlara çaktırmadan sorgulaman gerek ama nasıl bende bilmiyorum :KK53: benimde lisede yakın arkadaşım vardı ama benim sevgilimin olması onu, onun sevgilisinin olması beni pek ilgilendirmezdi

Evet ya benim de yakın arkadasım var ama öyle karısmayız. Ben ilk defa bunlarda gördüm bunu. Çaktırmıyorum ama her kız gibi ben de çok kıskanıyorummm :mad:

İlişki biraz arkadaşım sayesinde başlamış oldu. Ama erkek arkadaşımın baskıları sayesinde. Arkadaşım istemediği halde erkek arkadaşım bi şekilde bana ulaştı. Öyle başladı. Aslında kıskanıyor olabilir. Çünkü artık sadece onunla değil, benimle de ilgileniyor. Çok babacan biri erkek arkadaşım. Değer verdiği insanla çok ilgilenir. İlgisinin bölünmesini kıskanıyor olabilir...
Aynen. Durum bence senle alakali. Zaten ondan hoslaniyor olsa sevgilin bunu bi sekilde hissederdi. Yapacak bisey yok o senin sevgilin tabiki herkesten cok senle ilgilenecek.

Evet ya benim de yakın arkadasım var ama öyle karısmayız. Ben ilk defa bunlarda gördüm bunu. Çaktırmıyorum ama her kız gibi ben de çok kıskanıyorummm :mad:
benim erkek arkadaşım da yeni tanıştığımızda benim çok yakın bi kız arkadaşım var onunla sık görüşürüz kardeşim gibidir vs vs dedi bende iyi güzel dedim sorun yapmadım bunu şuan kendi görüşmüyor bile. Bende içten içe kıskandım tabi ama bisey demedim :D sende sessizce bi gözlemle bakalım olumsuz bişey varsa illaki ortaya çıkacaktır zaten. tanıma aşamasındasınız daha yavaş yavaş taşlar yerine oturur

biraz zamana bırakmalısın .. sevgilini daha iyi analız etmeye calıs ..
3 unuz bırlıkte yemege sınemaya vs.. gidin bahaneyle yanlarından kalk ve senı goremeyecklerı yerden bıraz ızle boylece bırının dıgerıne ılgısı varsa anlamıs olursun ..

Back
X