yardiminiza ihtiyacim var

deryaanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
35
16
3
31
kızlar orjinal parfum alamadığım için genelde deodorant kullanıyordum fakat sizin bargello yazılarınızı okudum ve almaya karar verdim ben çekici rahatsız etmeyen hani geçtiğim zaman geçen bayan güzel kokuyomus dedirten bir parfum arıyorum bargelloda gözüme kestirdiklerim
288
323
126
102
120:yeniymis
320* öncelik olarak bunu denemek istiyorum çünkü içinde kehribar olması beni etkiledi kullanan arkadaşlarımdan rica edersem fikirlerinizi bu parfumlerle ilgili aciklarmisiniz

Numero değilde Hangi parfümün eküru yazsan yardımcı olabilirdimde kimin aklında olurki bu numaralar

288: givenchy hot couture
323:212 sexy
320:sexy amber
126:212 vip
102 bilmiyorum çoğunun internet sitesinde isimleri karışık ayırt edebildiğim bunlar çekici istediğim için genelde sexiden yola cikmisim

Bide nekadar oluyo bu acık parfümler bilmem ama cok güzel marka orjinal parfümler gayet makul fiyatlarada bulunuyor.
Acık parfümler yeteri kadar sağlıklımı badrolü varmı fln

Hypnotic poison dior
Duydunmu bilmem bide buna bak buda cok cekici bi kokudur afrotizyak etkili
Evlenene kadar kullandım eşim izin vermedi evlendikden sonra
Şuan signorina kullanıyorum hafif ama etkili bi koku

eyfel bütün okul harcliklarimi biriktirip zengin ettiğim fakat hepsini çöpe attığım parfümler
d&p çok alkollü bir defa kullandım belki bana denk geldi
david walker çok ağır
bargello çok güzel çünkü yakinimda kulllananlar olmuştu 2011 de falan uşak da var sadece diye biliyodum izmirde varmış hemde senelerdir

Ben de bir keresinde orijinal parfüme para vermeye kıyamadığım için bargellodan satın almıştım. versace-crystal noir. Çok pişman oldum, boynuma sıktığımda kaşıntı yapmaya başladı. Kıyafetlerimin üstüne sıktığımda da hiç kalıcı olmuyordu, evden çıkmadan kayboluyordu kokusu. O yüzden hiç tavsiye etmem ama çevremde kullanan bir sürü kişi var. Belki benim aldığım parfümle alakalı bir sıkıntıdır bilemiyorum..

arada öyle kasada bir çürük elma çıkıyor ne yazık ki bana da genelde denk gelir

güzel önerileriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim en iyisi denemek görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…