Yardımınıza ihtiyacım var

crazynurseblog

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
14
1
16
Merhaba; ben 19 yaşındayım. Benim derdim kendim ile alakalı. Öncelikle kendimle barışık değilim. Boyum:176 cm Kilom:70 kg ve dış görünüşümden memnun değilim. Bundan ziyade davranışlarımdan dolayı dışarıdan tepki alıyorum. Konuyu açacak olursam; kaba tabirle erkek gibi davranışlarım var.
Gülmelerim gerçekten içten gülüyorum fakat kendimi tutamayıp kaba şekilde kahkaha attığımı fark ediyorum. Benim çevremde toplasak 6 tane arkadaşım var ve bunların 5tanesi erkek. Ben babamla büyüdüğüm ve zamanında hep erkeklerle büyüdüğüm için oturmam konuşma tarzım kısacası her hareketim erkeksi. Ve ben 4 yıldır erkek arkadaş edinemiyorum. Kiminle tanıştıysam kanka muamelesi görüyorum.
Kendimi gerçekten değiştirmek istiyorum. Bana söylenenlere göre çirkin olmadığım ve güzel bir kız alımlı, güzel giyinen bir kız olduğum yönünde. Fakat ben görünüşten ziyade kendimi yani davranışlarımı değiştirmek istiyorum.Ama nerden başlayacağımı bilmiyorum. Kırmadan önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler :)

Çok basit :) oturmana kalkmana dikkat et kimse yokken de sürekli kibar bir şekilde davranırsan zamanla oturur diye düşüNüyorum.

Siz böyle mutsuzmusunuz yoksa bir sevgili olmuyor erkek gibi davrandigim icin diye mi degismek istiyorsunuz?

Siz böyle mutsuzmusunuz yoksa bir sevgili olmuyor erkek gibi davrandigim icin diye mi degismek istiyorsunuz?
Aslında ikisi de ben bu şekilde olmaktan da mutsuzum çevremdeki bayanlara bakıyorum ve ister istemez beni mutsuz ediyor bu halim. Hatta o kadar çok etkileniyorum ki bu yüzden kendimle barışık değilim. Biraz değiştiğimi görmek bana iyi gelecektir diye düşünüyorum

teşekkür ederim fakat bu kadar basit gelmiyor bana köklü bir değişim istiyorum yeniden yaratılmak gibi sanırım :KK43:
O kadar zor değil ya makyaj falan yapmıyorsan biraz makyaj yap topuklu ayakkabı giy o zaman iyi oluyo. Bende erkeklerle top oynayan biriydim yani :)

teşekkür ederim fakat bu kadar basit gelmiyor bana köklü bir değişim istiyorum yeniden yaratılmak gibi sanırım :KK43:
O kadar zor değil ya makyaj falan yapmıyorsan biraz makyaj yap topuklu ayakkabı giy o zaman iyi oluyo. Bende erkeklerle top oynayan biriydim yani :)

öyle kızların olduğu bir ortama girersen, otomatik olarak onlardan etkilenir ve istemeden onların hareketlerini yaparsın.

Bir kaç tane zarif bayan arkadaş edin.
Onlarla takıl.
Zamanla düzelir zaten.

Değişmek istediğiniz seyleri yazsaniz. Erkek gibiyim cok genel.
Giyim? Yuruyus? Yemek yerken? Vs...
Yemek yerken, Konuşma tarzı (Futbol muhabbetlerinde erkeklerle yarışıyorum ve bence bu hoş değil), el kol hareketlerim, rahatlığım. Kadını kadın yapan özellikleri kendimde görmek istiyorum ve şuan hiçbiri bende yok. Giyim konusunda sporcu olduğum için evet çok spor giyindiğimde oluyor fakat bu göze batmıyormuş

Kendine bir rol model bul.onu taklit et.arkadaş olur,akraba olur,ünlü biri olur.zamanla kendine özgü bir tarzın olur.bir de erkeklerle değil kızlarla vakit geçir.

Biraz klişe olcak belki ama olduğun gibi davranman en güzeli. Seni seven böyle sever. İstediğin gibi kahkaha at istediğin gibi yürü. Zorlamayla başarabilir misin bilmiyorum sonuçta bu sensin. Ve senin gibi kızlardan hoşlanan erkeklerde var. Doğal olmak en güzeli.Kendini Değişmeye zorlayacağına, kendinle barışmayı dene derim :)

Biraz klişe olcak belki ama olduğun gibi davranman en güzeli. Seni seven böyle sever. İstediğin gibi kahkaha at istediğin gibi yürü. Zorlamayla başarabilir misin bilmiyorum sonuçta bu sensin. Ve senin gibi kızlardan hoşlanan erkeklerde var. Doğal olmak en güzeli.Kendini Değişmeye zorlayacağına, kendinle barışmayı dene derim :)

Size katılıyorum ancak konu sahibi kendi de böyle olmak istemiyormus. Cevre icin ise gerek yok tabi ki. Ama bu degisimi kendi istiyorsa bir yerden baslayabilir.

Bence karşına gerçekten etkilenebileceğin birisi çıksa ister istemez davranışların değişir, yumuşar. Kasma yani kendini. Birde saçlarını uzat ve aç. Ayrıca etek tercih edebilirsin. Bunlar kendini kadın gibi hissetmende sana yardımcı olacaktır ve tabi makyaj.

Öncelikle değişimi kendiniz için yapın o bu diyor ya da sevgili gözüyle bakılmıyor diye değil bu davranış ve duruşlar beni yansıtmıyor daha farklıyım diyorsanız kesinlikle değişim faydalı olur lakin öbür türlü mutlu olmaz kukla olursunuz eğer kendinizi fiziksel anlamda daha sıkı fit görmek isterseniz spor yapın 1-2 ay içinde fark ettirir ama sporu hayatınıza kalıcı olarak alın spora alternatif dansı önerebilirim bunun haricinde :) bende evde kendimi koltuğa bildiğin atarım annem çuval gibi atma kendini der :) ama toplu alanda kendime sınırlar koyarım başka insanların sınırlarına tecavüz etmemek adına oturup kalkmam daha düzgündür yürüyüşüm çok hafif kambur bu aralar bunu düzeltiyorum ayrıca çok açık sözlü aşırı komik kızım yani o asil sessiz kokoş kız değilim rahat ama şık giyinirim ve erkeklerle kızlardan daha iyi anlaşırım ama kız arkadaşım daha çok çünkü erkekler öküzleşiyorlar :) 3 kg aldım de oha derler:) bu beni delirtir :) ayrıca ben 1.62 70 kg idim şimdi 1.62 59 kiloyum 1 senede spor diyet değiştim bunu kendim için yaptım ve inan eski benle de çıkan kişiler oldu bunu insanlar beni eleştirmesin beğensin diye değil kendim için yaptım ve başardım son olarak baya kızlaştım :) haftada 1 cilt saç maskesi vb yapar oldum aslında kendime hakkımı vermeye başladım

Yakin bir kiz arkadasiniz var mi?
Kiz kardes, anne?
Ben bu güne kadar hem çalışan hem okuyan biriydi. İşim dolayısıyla gece nöbetlere kalıyordum gündüz okula gidiyordum boş kalan vakitlerimde de uyuyordum. Daha bir iki haftadır kendime zaman ayırabiliyorum. Annemle evet yakınız ama her anne kızda olduğu gibi çatışmalarımız oluyor. Ablam dediğim çok sevdiğim bir yengem var fakat onunla da çok sk görüşemiyoruz. Onun dışındaki yakın kız arkadaşlarım bana göre çok çocuksu kalıyor. Kız kardeşim de 9 yaşında :(

Back
X