Yardımınıza ihtiyacım var

Gizemkilinc583

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
10
0
1
Merhabalar ben buraya yeni üyeyim. Sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Benim doğukan diye bir sevgilim vardı olmadı yapamadık ayrıldık. Bana cok yalvardı. Bende asla bir insanı bilerek kıramam bu yüzden onu affettim ve buluştuk hersey cok güzeldi ilk buluşmada. Daha sonra ikinci buluşmada benden soğuduğunu söyledi ve ayrıldı. O kadar yalvaran bir insan nasıl olurda benden soğur diye düşünmüyo değilim cok seviyodu çünkü. Ayrıldıktan sonra her gece beni arayıp eski sevgililerini anlatıp canımı yakıyodu. Ama bunu sürekli yapıyodu. Bir arkadaşımada gizemi sevmiyorum onunla olamam dedi. Ve yeni bi ilişki yaptı o kızdan da ayrıldı. Bu gece yine bana mesaj attı. Sizce bu cocuk ne yapmak istiyor bana yardım edin

Doğukan dayak istiyor.. gizemcim birine hayir demek onu kirmak demek değildir
her gün mecburmusun onun yasadiklarini dinlemeye?
arkadaşım sen benden ayrıldın haydi baska kapiya ben kankan degilim diyebilmelisin o zaman o acabalar ucup gider yoksa bir bakmissin yillar gecmis ama dogukan sifatsiz olarak hala yer işgaline devam ediyor
buna müsade etme ablacim..
sen dogukanin yarabandi değilsin gencsin güzelsin hayir demeyi bilmelisin

Bu da sana ders olsun tatlış, bir karar verdiğinde arkasında dur tek adım geri atma birdahakine.

Doğukanın yapmak istediği şey tam yaşına uygun, kimse benden ayrılamaz soran olursa ben ayrıldım derim kafası, her gece seni arayıp eskilerini anlatmasının sebebi de seni kıskandırmak.

Telefonlarını açmamamanı ve her türlü sosyal medyadan da engelleyip bir daha iletişime geçmemeni tavsiye ederim sana.

Ablacım cok teşekkür ederim ama yapamıyorum dün gece yine mesaj attı mesajına cevap veremezsem üzülür diye cevap verdim oda motor kullanıyorum sonra konuşalım dedi ve bir dahada yazmadı

Gencecik yaşında seni böyle üzen değil mutluluk veren kişilere şans tanı canım.
Eğer kimseyi uzemiyorum dersen sonunda hep sen uzulursun.
Ne arayip duruyorsun diyerek başlayabilirsin.

Gencecik yaşında seni böyle üzen değil mutluluk veren kişilere şans tanı canım.
Eğer kimseyi uzemiyorum dersen sonunda hep sen uzulursun.
Ne arayip duruyorsun diyerek başlayabilirsin.
Beni üzmek ağlamamı istemiyormuş oysaki ben ona bir daha beni arama demiştim. Ve bir daha aramaz sandım. Ertesi gün tekrar aradı

çocuğun ne yapmak istediğini bilemem ama sen kendisi ile iletişimi kesmelisin.

ararsa açma, mesajlarına dönme, engelle.

nil karaibrahimgil'in gencligime sevgilerimle adli videosunu izle 1 kere felan degil telkin gibi dinle ...keske 17 18 yasimda olsam dedigimiz yastasin bunu degersizlere harcama tavsiyem ac dinle

gizemcigim okuyor musun? dogukan ile ilgilenecegine derslerine odaklansan ileride ne dogular gelir, ne batilar gider hem de kanli canli

ders calis sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…