Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nerden baslıyacagımı bıle bılemıyorum kızlar hepınzden olumlu olumsuz elestırılerınızı beklıyorm.. benım bı sevdıcegım var yalnız bız bunla tanıstıgımzda onun zaten suren 2,5 senedır bı ılıskısı vardı baslarda arkadas olarak baslasakta ıkımızde duygularımza kelepce vuramadık. ıs buyudude buyudu karsılıklı aska donustu yalnız ben kendımı cok suclu hıssedıyorum ona nası davranacagımı kestıremıyorum. arkadaslarımdan gelen tepkılere gore yuz vermemem gerektıgını bılıyorum ama kalbıme soz gecıremıyorum ne yazıkkı. ve sevdıgım kısıde bana nerdeyse hıc sevgılısınden bahsetmez bahsettıgı zamanda ıkı bucuk sene onlada olmuyo onsuzda olmaz gıbı ıfadeler kullanıyo yada bıkeresınde bana ben bırakamam onu o braksa oturup aglamam ıcmem ama ben ayrılamam ayrılmam demıyorum ayrılamam dıyorum demıstı. kafam cok karısık ucuncu bı kısı olarak benım aradan cekılmem gerekıyo ama ıkımzde bunu yapamıyoruz ben braksam o brakmıyo... yaptıgım yanlıs bılıyorum hergunde kendıme acıyorum bu duruma dustugum ıcın senağlama
nerden baslıyacagımı bıle bılemıyorum kızlar hepınzden olumlu olumsuz elestırılerınızı beklıyorm.. benım bı sevdıcegım var yalnız bız bunla tanıstıgımzda onun zaten suren 2,5 senedır bı ılıskısı vardı baslarda arkadas olarak baslasakta ıkımızde duygularımza kelepce vuramadık. ıs buyudude buyudu karsılıklı aska donustu yalnız ben kendımı cok suclu hıssedıyorum ona nası davranacagımı kestıremıyorum. arkadaslarımdan gelen tepkılere gore yuz vermemem gerektıgını bılıyorum ama kalbıme soz gecıremıyorum ne yazıkkı. ve sevdıgım kısıde bana nerdeyse hıc sevgılısınden bahsetmez bahsettıgı zamanda ıkı bucuk sene onlada olmuyo onsuzda olmaz gıbı ıfadeler kullanıyo yada bıkeresınde bana ben bırakamam onu o braksa oturup aglamam ıcmem ama ben ayrılamam ayrılmam demıyorum ayrılamam dıyorum demıstı. kafam cok karısık ucuncu bı kısı olarak benım aradan cekılmem gerekıyo ama ıkımzde bunu yapamıyoruz ben braksam o brakmıyo... yaptıgım yanlıs bılıyorum hergunde kendıme acıyorum bu duruma dustugum ıcın senağlama
Kendi kendinize onun da aşık olduğuna inanarak yaşayıp gidiyorsunuz...
Sizinki de onunki de aşk değil, alışkanlık ve heyecan... Birbirinizi bırakamayacağınızı düşünmek ve bu hisle devam etmek de sizi kendi vicdanınızda aklıyor... Ne olursa olsun "Ayrılmam demiyorum, ayrılmamam diyorum" dediğine göre asıl vazgeçemediği, sevdiği karşı taraf... (Çirkin bir sevme tarzı sizi yedekte tutarak ona hayatında yer vermesi ama yaptığına -onun değerlerine göre- isim koyacak olursak o kızı seviyor) Sanırım siz bunu "Bıraksa oturup ağlamam" demesinden hareketle "O kız bıraksa oralı olmam, kendi ayrılsın kurtulayım" olarak algılayıp rahatlıyorsunuz, o da böyle ucuz kelime oyunlarıyla bir elini yağda ötekini balda tutabiliyor... Karlı çıkan o, kullanılan siz, kandırılansa bir hemcinsiniz... Siz gönüllü olarak razısınız bu pozisyona, karşıdaki kızın haberi bile yok, haberdar olsa gurulu davranır ve bitirirdi muhtemelen, aradan çekilirdi, yazık olmuş... :1closedeyes: Her zaman olduğu gibi erkekler istediklerini almayı çok iyi biliyorlar, kadınlarsa hem buna razı olup hem de şikayet ediyorlar... "Kadın kadının kurdurur" bir ruh daha kemiriliyor, umarım o kız ikinizden de kurtulur... (Bu sizin için de iyi bir dilek şu durumda... sengözlerimebaksanab )
vallahi o sevdiceğinize söyleyin
2 kişiden birini seçsin
nasıl içiniz rahat ediyor
mantığınızla kalbinizin önüne geçmelisiniz
3 ünüze de (3 ünüz diyorum)
yazık olur...
çok yanlışşsın .kızın yerine birde kendini koysana böyle bir durumdan kızın haberi yok çok kötü ayrılmalıısn çocuk belli seni sevmiyor ikinizide parmağında oynatıyor kusura bakma biraz kırıcı oldu ama doğru bu yani ayrılamam diyor sen daha ne diye çocukla konuşuyorsunki arkadaşım yazık kızcağıza ya.
ya kendini bi kere o kızın yerine koymanı tavsiye ediyorm ayrıca sana böle bi adamdan hayır gelir mi sence ? sana mavi bocuk verio ama sewgilisi var diyelim ayrıldı yarın bi gün aynısını sanada yaparsa keşke başlamsaydım demicek misin hem 2 buçuk sne az bşiy mi ya o kzın da bu ilişkide ne kadar emeği vardır kim bilir sen bu insandan uzaklaş elinden geleni gelmeyeni yap ve unut keşkeo kızda anlasada ayrılsa nefret ediyorum böle erkeklerden yaklava:
ben şöyle dusunurum olmusla ölmüse care yok ama ilerisi için yapacakların var. herseyi anlarım aşk de sevgi de baglandım ne dersen de ama senle birlikteyken baska biriylede olmasını nasıl kaldırabiliyorsun ve devam ediyorsun. benim canımı en çok bu acıtırdı sanırım adam evli değil çocugu yok yani onu oraya baglayan gecerli sebepleri yok. ikinizden birini sevmiyo ki tek yolda devam edemiyor. senden önce o kız vardı ve bırakmadıgı kişi o ise bence sevmediği tercihine sen kalıyorsunç aklını basına al derim ve ciddi bi şekilde düşün diger tarafı hiç konusmuyorum o ayrı bi hezeyan. bence sen kendinle çöz bu sorunu.
Bir ilişkide 3. kişi olmayı kendine yakıstırabiliyosan söyleyebileceğim bişey yok ama fikir sorduguna göre sende bu durumu içine sindirebilmiş degilsin. Yanlış bir yolda ilerliyorsun bunun başka açıklaması yok. En kısa zamanda bu hatadan kendini kurtar derim ben. Bir kadına en büyük kötülüğü yine başka bir kadın yapar derler sen diger kıza kötülük yapma. Eğer onların ki bitmiş bir ilişkiyse bırak bitirsinler sen bu sürece sebep olma.
arkadaslar tesekkur edıyorum elestırılerınz ıcın yalnız dedıgınz gıbı bende bu durumu sındırebılmıs degılım kendımı uzak tutmaya calıssamda yapamıyorum. karsılıklı ask dedım cunku soyledıklerını yaptıklarını gectım herseyden once hıssedebılıyorum.. ve evet ayrılamam dedıgı ıcınde benımde aklıma bırtek sey gelıyo sureklı dusunuyorum. bız kızlar olarak boyle konularda kalbımıze soz gecıremıyoruz anlamayan bılemez bende bılıyorum o kıza yanlıs yaptıgımı tabıkı ayrılıklarına sebep olmıcam olamam yanı boyle bı karakterde degılım... onu kendımden nasıl uzaklastırabılırm ? konusarakmı o cesaret yok bende msjlarına cvp vermemeklemı boylesı daha yanlıs olmazmı of bılemıyorum gercekten cıkamıyorum bu ısın ıcınden...:sm_confused:
arkadaslar tesekkur edıyorum elestırılerınz ıcın yalnız dedıgınz gıbı bende bu durumu sındırebılmıs degılım kendımı uzak tutmaya calıssamda yapamıyorum. karsılıklı ask dedım cunku soyledıklerını yaptıklarını gectım herseyden once hıssedebılıyorum.. ve evet ayrılamam dedıgı ıcınde benımde aklıma bırtek sey gelıyo sureklı dusunuyorum. bız kızlar olarak boyle konularda kalbımıze soz gecıremıyoruz anlamayan bılemez bende bılıyorum o kıza yanlıs yaptıgımı tabıkı ayrılıklarına sebep olmıcam olamam yanı boyle bı karakterde degılım... onu kendımden nasıl uzaklastırabılırm ? konusarakmı o cesaret yok bende msjlarına cvp vermemeklemı boylesı daha yanlıs olmazmı of bılemıyorum gercekten cıkamıyorum bu ısın ıcınden...:sm_confused:
Vicdanınızda nefsinizi aklamaya devam ediyorsunuz "Ben o karakterde biri değilim" diyerek... Problemi teşhis etmeden tedavi edemezsiniz... Yaptığınız şey "aralarına girmiş olmak" önce bir gerçeği kabullenin hele, gerisi gelir...
Onu kendinizden uzaklaştırmanın yolunu sormuşsunuz, siz uzaklaşınca o da gidecek zaten, ölümsüz bir aşk yok ki ortada sizin için kendini paralayıp vazgeçemesin, unutmayın "Ayrılamam" dediği siz değilsiniz, diğer kız... sengözlerimebaksanab
"Mesajlarına cevap vermemek yanlış olmaz mı?" diye sormuşsunuz, madem "O karakterde değilsiniz" gayet doğru olur hem de bunu ispatlamış olursunuz, "arada derede" olmadığınızın delili olur suskunluğunuz... Konuşmaya cesaretiniz yoksa da kendinizi kandırmaya devam edeceksiniz sevildiğinize dair, O'ndan ayrılamadığını söylemesine, boş vakitlerini sizinle geçirmesine, size ondan bahsetmediğini düşünerek sahte bir mutluluk yaşamaya... (Durgun suyu bulanıklaştırmaz elbette, bir de şöyle düşünün diğer kıza sizden hiç bahsetmemiş, ona daha çok saygı duyuyor demek, çekip gideceğini biliyor bunu duyduğunda) Eninde sonunda onların ilişkisi devam edecek yahut "Başka bir sevgilisinin olduğunu duyduğunda onu terk edecek kadar" kendine saygı duyan, olgun bir kız bulacak, bu gerçeğe de alıştırın kendinizi... sengözlerimebaksanab
kendimi o kızın yerine koydum boyle bir durumda emin ol senin hakkında hic iyi seyler dusunmezdim ne olursa olsun..hos bir durum degil adam ayrılamam diyor kızı elinde tutuyor bi yandan sana seviyorum diyor seni elinde tutuyor oh ne gusel valla hala dusunuyormusun gorusmemen gerekir o kızın kalbini kırmaya ne senin nede o adamın hakkı yok acıdım kıza ya haberi yok yazık
ya cnm haklısın aşk çok başka bişey ama mantıgını ön planda tutmalısın.öncelikle o kızın yerine kendini koymalısın. böyle bişey olursa aranızda o kızın nekdar üzülecegini senden kat kat fazla acı çekecegini düşün..ikincisi bunu sana yapan adan ilerde başkasına yapar. aynı durumu sende yaşarsın kimbilir.. gelelim yapacaklarına.. araya mesafe koy dicem ki bunu başaramazsın ama adaakıllı konuşmayı denemelisin..olmaz böle bi durumda kalamam ben kendimi çok suçlu hissediorum falan.. bunuda yapabilirmisin şüpheliyim açıkçası boshayallersmile
eleştiri yapalım elbet ama bence gurur kırmadan olsun. karşımızdaki bayanda düşmanımız değil. Netice itibariyle çözüm aramak için cesaretini toplayarak buraya yazan bizim gibi bir bayan arkadaşımız. Onunda sorunu bu. öncelikle bunu belirtmek istedim. arkadaşım bence sen bu işi daha fazla uzatmadan tamamen kes bitir. Bugün hayatındaki insana bunu yapan (hayatındaki insan diğer bayan oluyor senin için acı ama öyle ) yarın sanada yapar. Kimse kimseyi zorla tutamaz heleki bir erkeği asla tutamazsın istemediği birinin yanında. Adamlar başka kadınlar için eşlerini boşarken evli olmayan bir erkeğin birini bırakamama zorunluluğu çok inandırıcı değil. Seninle vakit geçiriyor. ACI AMA GERÇEK OLAN BU.
bi çok kişi gerekeni söylemiş.
çocuğun sevgilisi olduğunu bile bile nasıl bu şekilde konuşabildin anlayamıyorum. erkeklerin bir kısmı böyle. sevdikleri bir esas kız olur. o kız onun için bir tanedir. bırakamaz vazgeçemez ondan ama bi yandan da heyecan aradığı öylesine konuşmak istediği bi kız olur. çevremde bi çok erkekte gördüm bunu. bence bu çocukta sadece biraz heyecan aramış. seni sevmiyor...
bende anlamıyorum cesaretim yok diyosun ama adam cesaret ediyor iki kişiyi idare edip "ben ondan ayrılamam" demeye... sen neden edemiyorsun. neyin bu adam senin? sevebilirsin ki nesini sevdin anlamadım. sonuçta yanlış giden şeyler var ve kendin söylüyosun. bi an önce konuş senle görüşmek isteiyorum artık de olsun bitsin bence.
seni rahatsız edecekse numaranı filan değiştirebilirsin.
karşındaki kadını da düşünmelisin arkadaşlar fazla üstüne gelmiş gibi durabilir ama görünen köy canım Allah yardımcın olsun senin de o kadının da, adam olmayan biri için ikinize de yazık oluyor.