nerden baslıyacagımı bıle bılemıyorum kızlar hepınzden olumlu olumsuz elestırılerınızı beklıyorm.. benım bı sevdıcegım var yalnız bız bunla tanıstıgımzda onun zaten suren 2,5 senedır bı ılıskısı vardı baslarda arkadas olarak baslasakta ıkımızde duygularımza kelepce vuramadık. ıs buyudude buyudu karsılıklı aska donustu yalnız ben kendımı cok suclu hıssedıyorum ona nası davranacagımı kestıremıyorum. arkadaslarımdan gelen tepkılere gore yuz vermemem gerektıgını bılıyorum ama kalbıme soz gecıremıyorum ne yazıkkı. ve sevdıgım kısıde bana nerdeyse hıc sevgılısınden bahsetmez bahsettıgı zamanda ıkı bucuk sene onlada olmuyo onsuzda olmaz gıbı ıfadeler kullanıyo yada bıkeresınde bana ben bırakamam onu o braksa oturup aglamam ıcmem ama ben ayrılamam ayrılmam demıyorum ayrılamam dıyorum demıstı. kafam cok karısık ucuncu bı kısı olarak benım aradan cekılmem gerekıyo ama ıkımzde bunu yapamıyoruz ben braksam o brakmıyo... yaptıgım yanlıs bılıyorum hergunde kendıme acıyorum bu duruma dustugum ıcın senağlama
arkadaslar tesekkur edıyorum elestırılerınz ıcın yalnız dedıgınz gıbı bende bu durumu sındırebılmıs degılım kendımı uzak tutmaya calıssamda yapamıyorum. karsılıklı ask dedım cunku soyledıklerını yaptıklarını gectım herseyden once hıssedebılıyorum.. ve evet ayrılamam dedıgı ıcınde benımde aklıma bırtek sey gelıyo sureklı dusunuyorum. bız kızlar olarak boyle konularda kalbımıze soz gecıremıyoruz anlamayan bılemez bende bılıyorum o kıza yanlıs yaptıgımı tabıkı ayrılıklarına sebep olmıcam olamam yanı boyle bı karakterde degılım... onu kendımden nasıl uzaklastırabılırm ? konusarakmı o cesaret yok bende msjlarına cvp vermemeklemı boylesı daha yanlıs olmazmı of bılemıyorum gercekten cıkamıyorum bu ısın ıcınden...:sm_confused:
arkadaslar tesekkur edıyorum elestırılerınz ıcın yalnız dedıgınz gıbı bende bu durumu sındırebılmıs degılım kendımı uzak tutmaya calıssamda yapamıyorum. karsılıklı ask dedım cunku soyledıklerını yaptıklarını gectım herseyden once hıssedebılıyorum.. ve evet ayrılamam dedıgı ıcınde benımde aklıma bırtek sey gelıyo sureklı dusunuyorum. bız kızlar olarak boyle konularda kalbımıze soz gecıremıyoruz anlamayan bılemez bende bılıyorum o kıza yanlıs yaptıgımı tabıkı ayrılıklarına sebep olmıcam olamam yanı boyle bı karakterde degılım... onu kendımden nasıl uzaklastırabılırm ? konusarakmı o cesaret yok bende msjlarına cvp vermemeklemı boylesı daha yanlıs olmazmı of bılemıyorum gercekten cıkamıyorum bu ısın ıcınden...:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?