yardımınıza ihtiyacımmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

jeosevda

02-05-2015
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
593
245
133
arkadaşlar 26 günde bir hiç şaşmadan aybaşım olur.fakat dün de günümdü hasta olmadım.dün sabah ve bu sabah kasılmalar hissettim kasıklarımda. adet olucam sandım.ama görüntü yok şimdilikte.ilk defa bu kadar çok yakın hissediyorum.çünkü hiç geçikmem olmadı evlendikten sonra ve öncesinde aksi erken olurdum olursada.acaba sizce erkenmi ümitlenmek için.test yapsam mı acaba? yardımmm lütfennnnnn:26::26:

arkadaşlar 26 günde bir hiç şaşmadan aybaşım olur.fakat dün de günümdü hasta olmadım.dün sabah ve bu sabah kasılmalar hissettim kasıklarımda. adet olucam sandım.ama görüntü yok şimdilikte.ilk defa bu kadar çok yakın hissediyorum.çünkü hiç geçikmem olmadı evlendikten sonra ve öncesinde aksi erken olurdum olursada.acaba sizce erkenmi ümitlenmek için.test yapsam mı acaba? yardımmm lütfennnnnn:26::26:

bir iki gün daha sabret bence canım.. benimde 28 günde bir oluyordu en geç hiç şaşma olmamıştı ama kasıklarım belim nasıl ağrıyordu sanki adet olacakmışım gibi.. tek fark gelen akıntım beyazdı.. normalde adet olmadan önce akıntımın rengi değişirdi. ben 5 gün bekledim açıkçası ne olur ne olmaz diye.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

bir iki gün daha sabret bence canım.. benimde 28 günde bir oluyordu en geç hiç şaşma olmamıştı ama kasıklarım belim nasıl ağrıyordu sanki adet olacakmışım gibi.. tek fark gelen akıntım beyazdı.. normalde adet olmadan önce akıntımın rengi değişirdi. ben 5 gün bekledim açıkçası ne olur ne olmaz diye.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah[/QUOT

5 gün geçikmeden sonramı test yaptın.ve hamile olduğunu öğrendin öylemi ?..yaaa ama insan ümitleniyor çok büyük farklılık olunca normalden ve bi an önce netleşsin istiyor... amin canım inşlh hayırlısı bakalım

Canim umutlarini kirmak istemem, fakat bence erken biraz daha sabret.
Testini al, kenarda dursun, fakat 5-6 gun bekle bence.
Bende senin gibi adet gunum gecince hemen test yapardim, ama hep bosa cikmisti...
Adet olmadigimi unuttugum bir gun de hamile oldugumu ogrenmistim...
Insallah senin icin de hayirlisi olur, Rabbim tum isteyenlere nasib etsin insallah... :34:

benim adetim hep gecikirdi ve ben o yüzden 1 hafta oluyor bekledim dün dayanamadım evde test yaptım çift çizgiyi gördüm :D kan tahlilini gittim verdim az önce hayırlısı. bence de bekle sabret sonuç negatif çıkınca üzülüyor insan ister istemez.

bekle diyosunuz hepiniz yani , buda güzelmiiş :) teşekkür ediyorum kızlarrrrr...bakalım ne kadar bekleyebileceğim :3::3:

benim adetim hep gecikirdi ve ben o yüzden 1 hafta oluyor bekledim dün dayanamadım evde test yaptım çift çizgiyi gördüm :D kan tahlilini gittim verdim az önce hayırlısı. bence de bekle sabret sonuç negatif çıkınca üzülüyor insan ister istemez.[/QUO

allah hayırlı evlat nasip etsin canımm ..sevindimmm :nazar:

ben e dayanamayan sabırsızlardanım. ilk defa denedik ve adetimin olacağı gün test yaptım sabırsızım ya :) ve çift çizgiyi gördüm. tabiiki kişiden kişiye değişiyor tatlım. biraz beklemen de fayda var

ben e dayanamayan sabırsızlardanım. ilk defa denedik ve adetimin olacağı gün test yaptım sabırsızım ya :) ve çift çizgiyi gördüm. tabiiki kişiden kişiye değişiyor tatlım. biraz beklemen de fayda var

vala ben dayanamadım yine test yaptım negatif çıktı :) beklemekten başka çarem yok sanırım şu saatten sonra:34:

Ben adetim gecikti 2 gun test yaptim,hamileymisim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X