arkadaşlar 26 günde bir hiç şaşmadan aybaşım olur.fakat dün de günümdü hasta olmadım.dün sabah ve bu sabah kasılmalar hissettim kasıklarımda. adet olucam sandım.ama görüntü yok şimdilikte.ilk defa bu kadar çok yakın hissediyorum.çünkü hiç geçikmem olmadı evlendikten sonra ve öncesinde aksi erken olurdum olursada.acaba sizce erkenmi ümitlenmek için.test yapsam mı acaba? yardımmm lütfennnnnn:26::26:
bir iki gün daha sabret bence canım.. benimde 28 günde bir oluyordu en geç hiç şaşma olmamıştı ama kasıklarım belim nasıl ağrıyordu sanki adet olacakmışım gibi.. tek fark gelen akıntım beyazdı.. normalde adet olmadan önce akıntımın rengi değişirdi. ben 5 gün bekledim açıkçası ne olur ne olmaz diye.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah[/QUOT
5 gün geçikmeden sonramı test yaptın.ve hamile olduğunu öğrendin öylemi ?..yaaa ama insan ümitleniyor çok büyük farklılık olunca normalden ve bi an önce netleşsin istiyor... amin canım inşlh hayırlısı bakalım
benim adetim hep gecikirdi ve ben o yüzden 1 hafta oluyor bekledim dün dayanamadım evde test yaptım çift çizgiyi gördümkan tahlilini gittim verdim az önce hayırlısı. bence de bekle sabret sonuç negatif çıkınca üzülüyor insan ister istemez.[/QUO
allah hayırlı evlat nasip etsin canımm ..sevindimmm
ben e dayanamayan sabırsızlardanım. ilk defa denedik ve adetimin olacağı gün test yaptım sabırsızım ya :) ve çift çizgiyi gördüm. tabiiki kişiden kişiye değişiyor tatlım. biraz beklemen de fayda var
Ben adetim gecikti 2 gun test yaptim,hamileymisim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben adetim gecikti 2 gun test yaptim,hamileymisim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
2 gün geçikincemi çıktı hamile olduğun.evde kendinmi test yaptın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?