N nurya Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2008 11 0 86 41 İstanbul 8 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nurya #1 arkadaşlar ben burda yeniyim bana tavsiye edebileceğiniz bir dr varmı varsa cevabınızı bekliyorum
cennet kokulum Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2008 113 1 96 Bursa 8 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nurya #2 NURYA CIM sanırım aşılama deniyosun.aşılama yaptıranlar formundan ulaşabilirsin bilgilere.biz tüp yaptırıyoruz.bu sitede bazen hamiş kalan arkadaşlar saolsun dr.larını açıklıyor biz de görüşmeye gidiyoruz.umarım sende dr.unu bulursun bebişine kavuşursun...........ve olumlu sonuç alıncada dr.unu açıklarsın..........................................
NURYA CIM sanırım aşılama deniyosun.aşılama yaptıranlar formundan ulaşabilirsin bilgilere.biz tüp yaptırıyoruz.bu sitede bazen hamiş kalan arkadaşlar saolsun dr.larını açıklıyor biz de görüşmeye gidiyoruz.umarım sende dr.unu bulursun bebişine kavuşursun...........ve olumlu sonuç alıncada dr.unu açıklarsın..........................................
Fatos81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2008 82 0 86 44 Antalya 8 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nurya #3 slm bende yeni katıldım tüp bebek tedavisine başladım şuan lucrin diye bir iğne vuruldum sakin ol zamanla öğreniliyor
slm bende yeni katıldım tüp bebek tedavisine başladım şuan lucrin diye bir iğne vuruldum sakin ol zamanla öğreniliyor
S Syucem Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2008 406 5 96 Bursa 8 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nurya #4 hoşgeldiniz allah hepimize kolaylık versin
N nurya Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2008 11 0 86 41 İstanbul 8 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nurya #5 fatoş tüp bebeğin maliyetini örene bilirmiyim mümkünse
ruyamelexgxim Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2007 808 6 96 İstanbul 8 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nurya #6 nurya .!.: arkadaşlar ben burda yeniyim bana tavsiye edebileceğiniz bir dr varmı varsa cevabınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... merhaba aramıza hoşgeldin canım ben umut tüp bebek merkezinde dr enver kurta gidiyorum ve çok memnunum alman hastanesinin ekibi nurya .!.: fatoş tüp bebeğin maliyetini örene bilirmiyim mümkünse Genişletmek için tıkla... maliyetine gelince 4 bin ytl rabbim yar ve yardımcın olsun.a.s.
nurya .!.: arkadaşlar ben burda yeniyim bana tavsiye edebileceğiniz bir dr varmı varsa cevabınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... merhaba aramıza hoşgeldin canım ben umut tüp bebek merkezinde dr enver kurta gidiyorum ve çok memnunum alman hastanesinin ekibi nurya .!.: fatoş tüp bebeğin maliyetini örene bilirmiyim mümkünse Genişletmek için tıkla... maliyetine gelince 4 bin ytl rabbim yar ve yardımcın olsun.a.s.
N nurya Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2008 11 0 86 41 İstanbul 8 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nurya #7 verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim hayatım bende aşılamalarımı ist cerrahi hastanesinde yaptırdım hep en iyi dr gittim ama fiyatları çok uçuk tüp bebek yaptırıcağım parayı nasıl temin edeceğimi bilmiyorum
verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim hayatım bende aşılamalarımı ist cerrahi hastanesinde yaptırdım hep en iyi dr gittim ama fiyatları çok uçuk tüp bebek yaptırıcağım parayı nasıl temin edeceğimi bilmiyorum