- Emoji Skoru
- 32
- Puanlar
- 18
ben 20aylık bebegimle anne ve babamım yanında yasıyorum. maddi durumumuz kötü önceden deniz fenerine başvuru yaptım onlineden bana numara verdiler aradım kod ve link gönderdiler benden e devletten bi.kaç.belge pdf si istediler ne yüklediysem kabul etmiyor pdfyi, bisürü uygulama yükledim gittim olmadı en son bilgisayar dan karkdasıma yaptırmaya çalıştım olmadı bi türlü pdf kabul etmiyor hata veriyor internetten biraz araştırdım Hani insanlar demiş postaneden PTT ile gönderdi falan diye de sitede şey yazıyor PTT ile gönderilen belgeler geçersizdir yazıyor.
baska nasıl ulaşabilirim başvurabilirim . Ya da böyle yiyecek ve eşya yardımı yapan başka kuruluş var mı evimize birkaç parça eşya eksik bebeğim içinde yiyecek ve giyecek eksik Ben küçük bir ilçede yaşıyorum yakınlarımda böyle büyük faaliyetli kuruluşlar yok bakkala da bir sürü borcum var Kredi de çıkmıyor Çünkü eski bir olaydan icram var eski esimde önceden ayda 2000tl gönderiyordu nafaka göndermemeye basladı.
magdur kaldım nereye basvuru yapabilirim
baska nasıl ulaşabilirim başvurabilirim . Ya da böyle yiyecek ve eşya yardımı yapan başka kuruluş var mı evimize birkaç parça eşya eksik bebeğim içinde yiyecek ve giyecek eksik Ben küçük bir ilçede yaşıyorum yakınlarımda böyle büyük faaliyetli kuruluşlar yok bakkala da bir sürü borcum var Kredi de çıkmıyor Çünkü eski bir olaydan icram var eski esimde önceden ayda 2000tl gönderiyordu nafaka göndermemeye basladı.