yardımlar

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.047
333
İstanbul
arkadaslar 2 ay önce ben de burun estetigi oldum rahat bir süreçti falan filan ama cidden zaman gectikce yeni burnumu o kadar sevmedigimi farkettim doktorum harika bir is cıkarttı yani cok dogal düzgün bir burun oldu doktorumun hakkını yemek istemiyorum kesinlikle hatta dogallık isteyenlere rahat bir sekilde öneririm. benim tek sorunum eski burnum cok kötü değildi zaten (burada bana kızacaklar olabilir) ama gercekten de eski burnuma bakıyorum bi de simdiki bariz bi degisiklik yok gibi aslında en çok ön profilden cünkü yandan hafif kavis falan geldi azıcık kücüldü ama ben doktora kanatlarımla ve deliklerimle ilgili üstüne basa basa söyle olsun böyle olsun dememe ragmen kanatlarımda yemin ederim hicbir degisiklik yok sadece daralmıs ucu biraz daha toparlanmıs yani burun cok güzel ama demek istedigim bu benim istedigim burun değildi ben daha hokka minik bir burun istemistim üstelik kalkık falan da değil baslarda kalkık duruyordu 1 ay sonra o da gitti zaten o zamandan sonra gözüme batmaya basladı her sey bu arada bir deligim azıcık daha büyük önceden böyle degildi ödemden diycem ama hic sanmıyorum. dün doktora gittim söyledim düsüncelerimi bana 1 yıl sonra eger hala böyle düsünüyorsan istersen bi tık daha kaldırabilirim dedi bi de cok takıyosun kanser olursun falan dedi ben takmakta haklı oldugumu düsünüyorum ama revizyon olmus arkadaslar yazıp yorum yaparsa cok sevinirim cünkü büyük olasılıla ben de düşünüyorum

Back