Bayanlar meraba size sorum olucakti kese kacinci haftalardakendini gosterir acaba ?? Ben de hamileyim fakat 2 gun arayla kan verdim 108-297-723-2512 degerlerim bu sekilde doktorun deyisle 4.haftamdayim fakat ne ultrasin ne de alttan muanede keseyi goremedik sizce dis gebelik olabilir dedi pazartesi netlescek? Bana dua eder misiniz ilk gebeligim bilmiyorum disgebelik sureci nasil bi yol izlicem
canım benim bazı doktorlar gerçekten cok beceriksiz,bana ilk haftalarda bebek yok dediler,sonra kalp atışı az dediler, şimdi çok şükür 14 hafta olduk,Allahın izniyle duyarsın ,inşallah stres yapma
Bayanlar meraba size sorum olucakti kese kacinci haftalardakendini gosterir acaba ?? Ben de hamileyim fakat 2 gun arayla kan verdim 108-297-723-2512 degerlerim bu sekilde doktorun deyisle 4.haftamdayim fakat ne ultrasin ne de alttan muanede keseyi goremedik sizce dis gebelik olabilir dedi pazartesi netlescek? Bana dua eder misiniz ilk gebeligim bilmiyorum disgebelik sureci nasil bi yol izlicem
son adet tarihinize göre 5 haftalıkken kese görünür normalde, değerleriniz düzenli artmış endişelenmeyin , Rabbim sağlıklı bir gebelikle kucağınıza aldırsın
son adet tarihinize göre 5 haftalıkken kese görünür normalde, değerleriniz düzenli artmış endişelenmeyin , Rabbim sağlıklı bir gebelikle kucağınıza aldırsıni
Insallah öle olur duam belli duyan belli sesimi24 aralikdan son adet baslangicim fakat 4 ocakda asilama oldum doktorum 12 gun sonra test yap demisti idrarda cikmamisti 3 gun sonra yapmistim yani 15 gun sonra ocak adetimede 3 gun vardi kan degerim 108 cikti bana kalirsa 4 haftalik suan ama malesef dis gebelik dedi doktor pazartesu yine baktircem ne olcek bilmiyorum