• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımlarınıza ihtiyacım var

merakli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
225
0
96
Diğer
slm kızlar 3senedir bir ilişkim var sonlandırılması gereken bir ilişki kendisiylede konuştum birşey hissetmediğimi onunla yapamayacağımı ailelerin uyumlu olmadığını filan anlattım ama vazgeçmiyor ben sorunluymuşum onun gözünde bana güvenemiyormuş nezaman güvenicem ozaman ayrılcaz filan diyor daha başka sebepler arıyor başka birimi var filan die soruyor yok diyincede neden diyor hala neden diyor istemediğimi söylesemde başka nedenler arıyor
ve ben güvenilmicek birşey yapmadım aldatma filanda olmadı hiç ona karşı hangi güvenmeden bahsediyor anlamış değilim birşeyleri düzeltmek istiyorum diyor bana soruyor düzelticekmisin kendini filan diye bende istemiyorum diyorum sonra tekrar diyor ne olucak diye boğuluyorum onunlayken patlıcam bigün sonu hiç iyi değil nasıl bir konuşma yapmalıyım bi yardım edin ya ve ailem istemiyor bende ona karşı olan duygularımı yitirdim kalmadı nasıl anlatmalıyım?vallahi psikologa gitcek kadar oldum neyapıcam nasıl konuşmam lazım birşey söyleyin bana

Son düzenleyen: Moderatör:
sizin istemiyorum lafınızdan bile anlamıyorum ve üstüne üstük ayrılmıycan,sana güvenmeye çlşcam mı diyor?
ne diye güvenmiyo biliyomusun?
bu çocugun kendine güveni yok!!
başkasına karşı ilgi duycagından korkuyor bence..
telini kapa,görüşme..ortak mekanlara gitme.bu kdara basit..
nasılsa ailende istemiyormuş..
bi yaşanmışlık var diye ayrılmak istemiyodur belki,alışkanlık vs.
duygu yoksa yürütmenin anlamı yok!!

madem aile onayını istiyodun e neden 3 yılını geçirdin bu çocukla!!!
ilk yıl ailene danışsaydın,hayır diyolarsa ozmn ayrılsaydın....
bu arada özel degilse ailen neden istemiyor?

kararından eminsen bunu ona da hissettir... gerisini boşver...
seni kararlı görünce bir süre sonra vazgeçecektir...

konudan hiçbişee anlamadıııkkkk..
cümlelerini de alıp kaçmışın??

Mesaj boşaltmak yasak sanırım haberi yok arkadaşın..

Yazdıklarından pişman oldu demek sildi.
Her neyse..

Bittiyse bitmiştir..''Bu işin dönüşü yok, lütfen artık arama son sözüm bu'' dersin açmazsın telefonlarını bir daha..Bu kadar.

Noktalar la mı? artık anlaşıyoruz :olmaz:

vay canına ne kadar ilerlemişiz:hulya:

Hattını degiştir sana ulaşıcagı herşeyi değiştir yok et...
al sana kurtulmakaydirigubbakcemile2 tabi gercekten istiyorsan :bbo:

Buraya konu açıp birilerinin sana yorum yapmasını yada fikir vermesini istiyorsan yazdıklarını silmemelisin....
Konyu açarken yazdıklarından çocukla ilişkiyi devam ettirmek istemediğin anlaşılıyor.. O zaman kararlı olup net bi şekilde onu artık sevmediğni söyleyeceksin...
Daha da ısrar etmez....
Ama daha sonra ne yazdığını bilmediğimiz için başka yorum yapamıycaz....

BU arada bu forum tüm üyelere açık bi forum, bi kişi sordu sen cevapladın o okudu diye sonradan yazdıklarını silemezsin, forum kurallarına göre bu yasak...

bence tamamen alışkanlık.o seni bunaltıosa olay bitmiştr zaten aşk maşk yok yani.onda da kalmadı da işte alışkanlık var arada erkklerde hep aynı muhabbet peşini bırakmıo çünkü egolarına terss lanet olsn bölelelrine..BULUŞ ONLA GÖZLERİNN İÇİNE BAK VE İSTEMİYORUM SENİ DE..bidaha açma teli ve ona kötü davran işe yarıooo:)

Back
X