yardımlarınıza ihtiyacım var.

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
slm kızlar size bir soru erkek arkadaşınızı, nişanlınızı ya da kocanızı sizden gizli facebook alıp eski sevgilisinin profiline bakarken yakaladınız mı ya da başka kızlarla konusurken??? eğer böyle olsaydı affedermiyiniz???

Benim başıma geldi 9 aylık sevgilim çok pişman oldu..annesini alıp çiçekle çikolatayla bize geldi.askerden gelincede (ocak ayında) nişanlanalım yazında evlenelim diyor.:31:

acele etmesen mi acaba biraz ? yani meraktan bakıyordur belki diyecegim de ben sevgilim olsa merak etmezdim heralde eski sevgilimi :44::44:

affedebilirsiniz ama kesinlikle böyle ciddi bir yola girmeyin. biraz zamana bırakın. bakalım gerçekten pişman olmuş mu yoksa sizi cepte tutmaya mı çalışıyor ?

affedip affetmemene bişey diyemicem sana kalmış...ama nişan evlilik için hemen karar verme derim....

Canım "Aynı kişiye bir kere inanmak GÜVEN, iki kere inanmak RİSK, üç kere inanmak AHMAKLIKTIR" diyen boşuna dememiş sanırım.
BEn hayatta herkesin 2. bi şansı hak ettiğini düşünmüyorum bu konularda.
Umarım kendince doğru olanı, seni daha fazla üzmeyecek yolu bulursun.

Son düzenleme:
teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Peki bu ve benzeri şeyler yaşayanlar var mı ?

askerde terk edilme korkuları var o yüzden bin takla atıyorlar.hiç güvenme bir kere yapana taviz vermek ikinciye kapı açar 9 ay çok erkenken vazgeç ileride daha çok üzülürsün

teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Peki bu ve benzeri şeyler yaşayanlar var mı ?

selam canım, tamamen olumsuz düşünmeni istemem ama, benim eşim -10 yıldır birlikeyiz, evliiğimizin 3. yılı- ilk tanıştığımız günden beri kızlarla konusmuş falan ben yakaladım affettim, Konuşulanlar aşk meş değil ama ben kendimi aşağılanmış hissettim. Neyse ortak bilgisayarımızı bazen kurcalıyorum ve ara ara yine konuşuyor. Farklı kişilerle farklı aderslerden. Bu onun kişiliği olmuş artık, değiştiremiyorum, kötü birşey yaptığını kabul edip özür de dilemiyor. Bense büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Yani demem o ki bir kere yapan yine yapar. İlişkinizde dürüstlük ve sadakat en önemli şey olmalı. Ben zararın bir yerlerinden dönemedim, gururum yaşanmışlık ve onu hala sevmem.. Dediim gibi keşke zamanında beynimi dinleseymişim., inan hayat çekilmez oluyor.

ayyalnız her yerde senin konuna rastlıyorum :)
çok dertlisin sanırım.. keşke bir tane konun olsa da onun üzerinden konuşsak...

eeeeeeeeenn kısa zaman da arkana bakmadan kaç hayır gelmez inan ki hayır gelmez kalbine laf geçir 9 ay çok erken senin iyiliğin için söylüyorum taviz vermek gel bidaha yap demektir hiç bizaman kaybetme korkusu olmacayak

Back
X