Doğuma Hazırlık Yardımlarınıza ihtiyacım var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tugba1986

tuğba
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
283
0
46
İstanbul
kızlar ben 29 haftalık hamileyim. allah nasip ederse bir kızım olacak. isim bulmakta aşırı zorlanyrz. netten cok baktık ama karar veremedik sizlerden yardım almak istyorum aklımızda 3 isim var ama illede bu üçünden biri olacak bile diyemiyoruz. bukadar kararsızız işte :5: o üç isim ise; Lina, Ece, İlsu bu üçünden hangisi güzel yada sizin başka fikirleriniz varmı?

isimlerin karakteri etkilediğine inanırım. ona göre bir isim secmelisin.. mesela sevdiğin insanların isimlerine ve tınılarına bak. ona göre kara ver bence canmm..

isimlerin karakteri etkilediğine inanırım. ona göre bir isim secmelisin.. mesela sevdiğin insanların isimlerine ve tınılarına bak. ona göre kara ver bence canmm..

bende senin gibi düşünyrm ama cevremde hic lina ece ilsu yokki. sen bu isimleride beğenmedin sanırım. ya ne koycaz biz ne zormuş

birde ben bu değişik isimlere bir anlam veremiyorum yaa.. son dönemlerde yeni yeni cıkan isimler varyaa, cok anlamsız bence.. sırf farklı olsun diye yeni isimler türettiler..

bende senin gibi düşünyrm ama cevremde hic lina ece ilsu yokki. sen bu isimleride beğenmedin sanırım. ya ne koycaz biz ne zormuş

diğerlerini bilmem ama ece cok güzel bir isim.. tanıdıgım bütün ece ler minyon tipli sevecen, sempatik olurlar.. ben beyza ismini cok begenirim.. düşünürsen, ağır bir isimdir.. kuran'da da gecer..

diğerlerini bilmem ama ece cok güzel bir isim.. tanıdıgım bütün ece ler minyon tipli sevecen, sempatik olurlar.. ben beyza ismini cok begenirim.. düşünürsen, ağır bir isimdir.. kuran'da da gecer..

beyza cevremde cok var cnm. benimde ece diyince açık tenli minyon sevecen bi tip geliyor aklıma :46: ben dedim zaten ece isminide iki isim ben pek sevmiyorum o yüzden tek ve kısa olacak. linada arap ülkelerinde cok yaygın bir isimmiş kuranda geciyor ama buseferde cokmu tepi verir herkes değişik bir isim ya. kız kardeşimde ilsu olsun diye ısrar ediyor

farklı istiyorsan lina.erva.buğlem.elizan.ılgın.ilksen.özüm.burçe.masal.berçem vs olabilir.

bende hamileyken aynı senin gibi isim düşünürdüm kızıma,o kadar isim olmasına ragmen eşimle hiç birini beğenmezdik.seni çok iyi anlıyorum.
bebegınızı sağlıkla kucagınıza alın inşaallah.

Son düzenleme:
su,eda,ela,nurbanu,asude bunlar hoşuma gidenler.
bizde sueda ve iklima arasında kalmıstık.sueda koyduk.
ama isim koyarken anlamlarının iyi olmasına da dıkkat edın sadece kulaga hos gelmesı yeterlı degıl.

Son düzenleme:
Back
X