benm 2 ay sonra düğünüm var ve ne bilim kendimi çok bitkin yorgun ve mutsuz hissediorum.nişanlımla ailesyle ailemle hiçbir sorunum yok Allaha şükür.Ama bir an böle evlenmekten vazgeçesim gelio.napıosun kızım sen diorum kendime.bütün yükü kaldırabilecekmisin.hem çalışıp hem okuyup hem ev sorumluluğunu kaldırabilecekmisn.korkuorum aslında bunlarda değil korktuklarım.kandırılmaktan aldatılmaktan sevginin bitmesnden korkuorum.nişnlıma çooook güveniorum ama bir türlü şu aldatılma korkusunu atamıorum içimden.bzen onada hissettiriorum oda üzlüo güvenmiomusun bana dio.aslında onunla hiç alakası yoookk.
ama nie böle düşünüorum bilmiorum.ben hem evi idare edicem hem çocuklara bakıcam hem çalışıcam akşam oldugunda eşimin eve gelmesini beklicem ama eşim bana bir yalan uydurup başkasıyla beraber olucak.ve bende işte oldugunu bilip gelmesini beklicem sonra o gelicek birşey yokmuş gibi gülücek yüzüme.yyyaaa ne bilim en çok korktugum nokta bu.çokmu kuruntu yapıorum bilmiorum.
ama nie böle düşünüorum bilmiorum.ben hem evi idare edicem hem çocuklara bakıcam hem çalışıcam akşam oldugunda eşimin eve gelmesini beklicem ama eşim bana bir yalan uydurup başkasıyla beraber olucak.ve bende işte oldugunu bilip gelmesini beklicem sonra o gelicek birşey yokmuş gibi gülücek yüzüme.yyyaaa ne bilim en çok korktugum nokta bu.çokmu kuruntu yapıorum bilmiorum.