• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımlarınızı bekliorum kıslar

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
3
358
Bursa
benm 2 ay sonra düğünüm var ve ne bilim kendimi çok bitkin yorgun ve mutsuz hissediorum.nişanlımla ailesyle ailemle hiçbir sorunum yok Allaha şükür.Ama bir an böle evlenmekten vazgeçesim gelio.napıosun kızım sen diorum kendime.bütün yükü kaldırabilecekmisin.hem çalışıp hem okuyup hem ev sorumluluğunu kaldırabilecekmisn.korkuorum aslında bunlarda değil korktuklarım.kandırılmaktan aldatılmaktan sevginin bitmesnden korkuorum.nişnlıma çooook güveniorum ama bir türlü şu aldatılma korkusunu atamıorum içimden.bzen onada hissettiriorum oda üzlüo güvenmiomusun bana dio.aslında onunla hiç alakası yoookk.

ama nie böle düşünüorum bilmiorum.ben hem evi idare edicem hem çocuklara bakıcam hem çalışıcam akşam oldugunda eşimin eve gelmesini beklicem ama eşim bana bir yalan uydurup başkasıyla beraber olucak.ve bende işte oldugunu bilip gelmesini beklicem sonra o gelicek birşey yokmuş gibi gülücek yüzüme.yyyaaa ne bilim en çok korktugum nokta bu.çokmu kuruntu yapıorum bilmiorum.

her şeyi akışına bırak canım.olacakların önüne geçemezsin.Kafandaki kuruntuları at bi kenara.
sorun yokken neden kendine sorun yaratıyorsun.

haklısın aslında ama ne bilim.bazen öle bi kaplıoki bedenimi bu düşünce.çıldırcak gibi oluorum.neden diorum böe düşünmemin sebebi ne.nie kendime acı çektiriorum çok mutlu olmam gerekrken.ama srularımın cevabı hep geçmişimde saklı.

evlenene kadar burdan uzak dur derim bacım. bu zayıf ruh halinle buraya ne kadar çok takılırsan, aldatma konularını gördükçe çok daha fazla yıkılır ve yıpranırsın.

daha önce aldatılma gibi bir durum yaşadınız mı bundan dolayı zor güveniyor olabilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

daha önce aldatılma gibi bir durum yaşadınız mı bundan dolayı zor güveniyor olabilirsiniz.

evet daha önce bir kişiyi çok sevmiştim ve uzun zman beraberlikten sonra evli oldugunu öğrendim.ondan snra zor güvenir oldum herkese.en çok sevdiğim insana bile bzen şüphe duyabiliorum.

Düğün öncesi sendromları bunlar

Bu kadar büyütme...Tamam gerginsin olabilirsin ama biraz rahatlamaya bak

bende öle düşünüorum bazen acaba evleneceğim içinmi böle düşünüorum die ama bilmiorum ya inş.geçicidir.

--------------------------------------------------------------------------------

evlenene kadar burdan uzak dur derim bacım. bu zayıf ruh halinle buraya ne kadar çok takılırsan, aldatma konularını gördükçe çok daha fazla yıkılır ve yıpranırsın.

doğru sölüosun aslında canım burda görüorum dahada içimde kuşkular çoğalıo.ve aksine etrafımda ailemde de var aynı insanlar.tamam burdan uzuaklastım dielim peki ailemden çevremden uzaklaşmam mümkünmü?hayııırrr

benm 2 ay sonra düğünüm var ve ne bilim kendimi çok bitkin yorgun ve mutsuz hissediorum.nişanlımla ailesyle ailemle hiçbir sorunum yok Allaha şükür.Ama bir an böle evlenmekten vazgeçesim gelio.napıosun kızım sen diorum kendime.bütün yükü kaldırabilecekmisin.hem çalışıp hem okuyup hem ev sorumluluğunu kaldırabilecekmisn.korkuorum aslında bunlarda değil korktuklarım.kandırılmaktan aldatılmaktan sevginin bitmesnden korkuorum.nişnlıma çooook güveniorum ama bir türlü şu aldatılma korkusunu atamıorum içimden.bzen onada hissettiriorum oda üzlüo güvenmiomusun bana dio.aslında onunla hiç alakası yoookk.

ama nie böle düşünüorum bilmiorum.[COLOR="red"]ben hem evi idare edicem hem çocuklara bakıcam hem çalışıcam akşam oldugunda eşimin eve gelmesini beklicem[/COLOR] ama eşim bana bir yalan uydurup başkasıyla beraber olucak.ve bende işte oldugunu bilip gelmesini beklicem sonra o gelicek birşey yokmuş gibi gülücek yüzüme.yyyaaa ne bilim en çok korktugum nokta bu.çokmu kuruntu yapıorum bilmiorum.

evet daha önce bir kişiyi çok sevmiştim ve uzun zman beraberlikten sonra evli oldugunu öğrendim.ondan snra zor güvenir oldum herkese.en çok sevdiğim insana bile bzen şüphe duyabiliorum.

Neden mi böyle düşünüyorsunuz?
Vaktiyle "çok sevdiğiniz adam" eşi onca sorumluluk altında onu beklerken, çalışırken "akşam olunca eşinin eve gelmesini beklerken bahaneler bularak sonra da eşinin yüzüne gülerek" sizinleymiş... Siz o zamanlar "toz pembe" taraftaymışsınız... Şimdi de madalyonun öbür yüzüne geçeceksiniz... Fedakar, cefakar evli kadın...
Bu kez de sizin eşiniz, siz o sorumlulukları üstlenmişken bir başkasının yanında olacak, sonra gelecek yüzünüze yalandan gülecek diye endişe ediyorsunuz...
Bilinmez, daha önce beraber olduğunuz adamın eşinin ahını aldıysanız, haberi olduysa yüksek bir ihtimalle korkularınız gerçekleşecek... "Uzun zaman beraberlikten sonra evli olduğunu öğrendim" demişsiniz... "Tanımadan sevmenin" bedeli, kendi evliliğinizde "eşinizi tanımadan seven" birinin yaratacağı sıkıntıları göğüslemek olabilir... :1closedeyes:

keşke onu hiç tanımasaydım keşke girmeseydi hayatıma.evli oldugunu öğrennce ayrıldım zaten.ama çok geç olmuştu.çok kızdım kendime bunu nasıl anlayamadım die.inş aynı şeyleri yaşamam.inanın çok zor bişi.

Hayatta hiç bir şeyin garantisi olmadığı gbi nişanlının seni aldatmıycağınında garantisi yok..
Bu paranoyaylada yaşanmaz ama..
Böyle düşünürsen hiç bir zaman doğru düzgün,sağlıklı bi ilişki yürütemezsin..
Şimdiki sıkıntıların ilerde büyürse adamı bunaltırsann ee yeter ama diyip canına tak edebilr..
Kendini frenle yada bi doktora git..
Anlattığına göre bu seni çok etkiliyo..
Doktordan yardım almalısın bence..

Neden mi böyle düşünüyorsunuz?
Vaktiyle "çok sevdiğiniz adam" eşi onca sorumluluk altında onu beklerken, çalışırken "akşam olunca eşinin eve gelmesini beklerken bahaneler bularak sonra da eşinin yüzüne gülerek" sizinleymiş... Siz o zamanlar "toz pembe" taraftaymışsınız... Şimdi de madalyonun öbür yüzüne geçeceksiniz... Fedakar, cefakar evli kadın...
Bu kez de sizin eşiniz, siz o sorumlulukları üstlenmişken bir başkasının yanında olacak, sonra gelecek yüzünüze yalandan gülecek diye endişe ediyorsunuz...
Bilinmez, daha önce beraber olduğunuz adamın eşinin ahını aldıysanız, haberi olduysa yüksek bir ihtimalle korkularınız gerçekleşecek... "Uzun zaman beraberlikten sonra evli olduğunu öğrendim" demişsiniz... "Tanımadan sevmenin" bedeli, kendi evliliğinizde "eşinizi tanımadan seven" birinin yaratacağı sıkıntıları göğüslemek olabilir... :1closedeyes:

ne yani, arkadaş bilmeden adamla beraberlik yaşadı diye şimdi o da aldatılcak öyle mi? nasıl bi mantık bu ya. ne erkekler var, değil ikinciyi adam evli olduğu halde 5 kişiyi parmağında oynatıyo. siz hala kadınlara bulun tüm kabahati. aman kocalarınıza dokunmayın olur mu, incinirler falan mazallah.

ne yani, arkadaş bilmeden adamla beraberlik yaşadı diye şimdi o da aldatılcak öyle mi? nasıl bi mantık bu ya. ne erkekler var, değil ikinciyi adam evli olduğu halde 5 kişiyi parmağında oynatıyo. siz hala kadınlara bulun tüm kabahati. aman kocalarınıza dokunmayın olur mu, incinirler falan mazallah.

alkisalkisalkis

Sevgine ve onun sevgisine gerçekten güvenip güvenmediğini düşün.
Sana bir yanlışı oldu mu ya da seni şüpheye düşürücek ? Cümlelerinden böyle bir şey yaşanmadığını anlıyorum. Bu yüzden kendi kendine bazı şeyleri kurmayı bırak. Her şeyin güzel olacağını düşün. Evlilik mutlaka sorumluluklar getirecek ama yük almak için değil sevdiğinle yaşamak için evleneceksin. Sen de bunun böyle olduğunu unutma. Geçmişteki yanılgıları da unut. Bambaşka bir insanla bambaşka bir hayat yaşayacaksın. Mutluluğu elinden kaybetme. her şey senin elinde. Sadece pozitif ol arkadaşım.

nişanlım öle ii bir insanki.ne desemde anlatsam bilmiorum onu.ama bazen öle bi boğluorumki.kaçıp gidesim gelio herkesten.kimseyle paylaşamıorum bu korkumu paylaşmak istemiorum açıkçası.sölücekleri kelime belli.saçmalama geçmiş bitti geleceğine bak mustafa öle br insan değil.ewet nişanlım öle bir insan değil.ama ben kimi sevdysem hep öle bir insan değil o beni çok sevior dedim ve çok gvendm.okadar çok dua ediorumki Allahım pişman etme beni die.yıllar geçsede aramızdaki saygı sadakat sevgi bitmesin die.

Back
X