Yardımlarınızı bekliyorum kızlar

GurbetimSana

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
40
7
6
35
Ankara
:14::14::14:

sevdiğim çocuk burda degil fethiyede babası ile çalışıyor bu hafta sonu gelecekti annem ile tanışacaktı ama babası göndermemiş haftaya git annen gilide al gel demiş 3 aydır görüşmüyoruz bende kızdım o da üzüldü acaba haksız yere mi kızdım k
i :43::43::43:

:14::14::14:

sevdiğim çocuk burda degil fethiyede babası ile çalışıyor bu hafta sonu gelecekti annem ile tanışacaktı ama babası göndermemiş haftaya git annen gilide al gel demiş 3 aydır görüşmüyoruz bende kızdım o da üzüldü acaba haksız yere mi kızdım k
i :43::43::43:

aslında kendınce haklısın cunku 3 aydır gelmiyor bende benzer olayı yıl basında yasamıstım fakat onunda sucu yok cunku kendı ıstegıne bağlı bır durum olmamış keyfıne yapmamış yanı babasıda belkı hkldr ıkı kez gtmektense bırkerede got dıye bence ara erkkk arkdsnı byle knulrda trtsmylm 3 aydır beklyrm 1 hfta dha bklerm ozldqmden senı kırdım de kapatın :):28:

aa üzüldüğün şeye bak ben olsam heyecanlanırdım. aileler biraraya gelicek resmiyete adım atıyosunuz işte fenamı. ara özür dile çocuktan yazık oda özlemiştir seni. birbirinizi kırmayın:16:

aslında kendınce haklısın cunku 3 aydır gelmiyor bende benzer olayı yıl basında yasamıstım fakat onunda sucu yok cunku kendı ıstegıne bağlı bır durum olmamış keyfıne yapmamış yanı babasıda belkı hkldr ıkı kez gtmektense bırkerede got dıye bence ara erkkk arkdsnı byle knulrda trtsmylm 3 aydır beklyrm 1 hfta dha bklerm ozldqmden senı kırdım de kapatın :):28:

ama haftaya annesi gil otobüslede gidebilirdi... hem annem bu hafta için hazırlamıştı kendini off ya ne zor bi durum ya :50::50:

su akar yolunu bulur sıkma canını. annen söyleniyosada boşver işler ilerleyince o bile unutcak.daha neler var önünüzde şimdiden strese girmeyin :)

Annesi ile gelmesi tanışmaya mantıklı.
Şuan ki durumun bozulmuş olması kötü olmuş ama büyütmeye de değmez

Back
X