Merhaba Arkadaslar hayatimin anlamsizligini sorgularken kendimi tam bir kaosun icinde buldum Kisaca anlatamak isterim ki yardim talebimi daha net anlatabileyim Babam ilk annesiz gecirdigi anneler gününde buyuk bir kalp krizi geciriyor ankarada gittikleri devlet hastanesi bu kalp krizini anlayamor ve bizimkileri taburcu ediyor Pazartesi günü diyaliz hastasi olan annanemi diyalize götürüp normal rutin bir gunun ardindan sali gunu devlet hastanesinden randevu alamadiklari icin ozel hastaneye kontrol amacli muayeneye gidiyorlar o hastanede de by pass ameliyatinin ardindan beyine pihti atıyor ve sag taraf felc oldu ayriyetten de konusamiyoruz bu durumla ugrasirken gecen pasar günü (doğum günümde )de anneannemi kaybettim sizlerden nacizane bir yardim istegim olacak boyle bir tahatsizliktan sonra iyilesen tanidiklariniz yakinlariniz var mi Babam iyilesebilecegine inanmadigi icin caba sarf etmiyor boyle oluncada iyilesme surecimiz uzuyor etrafinizda boylesine iyilesme kaydeden yakinlarimizla iletisime gecebilirsem babama da iyilesebilecegine olan inanci artacak ne olur yardımlarınızı bekliyorum