yardımlarınızı bekliyorum

lolita19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
489
0
116
Sevgilimle aram çok iyi ama trip ve konuşmamazlık yüzünden kavga ediyoruz bu sorunlarda olmasa aramız çok iyi ama beni aradığında konuş diyince susup kalıyorum genelde hep o konuşuyo benim aklıma hiç bişi gelmiyo susuncada kızıyo kendimi salak gibi hissediyorum tek ben konuşunca diyo napmalıyım ki konuşucak hiç bişiy gelmiyo aklıma ya nasıl bi konu açsam neler konuşsam diye düüşünüyorumm .s ben her şeye trip atarım bide o kolay belli etmemeye çalışırım ama konuşmamazlık sevgilimi delirtiyo .

Aynı sorun bende de var canım. maalesef konuşkan biri değilim ve ben de telefonda konuşacak bişey bulamıyorum sanırım yapı meselesi...

Son düzenleme:
ya ben bide her gün evdeyim ne anlatabılırım ki yani gezip tozsam anlatcak bişilerim olur susuyorum diye kızıyo sinirlenıyo bu yüzden kavga edıyoruz sadece yoksa aramız çok iyi

Bende çok konuşkan biri değilim bu sorun bi kaç defa bendede oldu maalesef sevgilim kızmadı ama ben rahatsız oldum.

Son düzenleme:
bende öyleydim uzun süre erkek arkadasım konustu ben sadece hmmm dedim..konusacak bişey aklıma gelmiyo degil direk cevap verecek bişey bulamıyodum..sonra baktım ben bile sıkıldım kendimden..saka yapmaya calıstım sacmaladım onunla ugrastım bişey söylüyodu yanlıs anlıyo gibi yaptım saka ama belli ettim.öyle öyle astım..bos konusarak yani :) simdi 2 yıl oldu öyle bi sorunum kalmadı aklıma ne gelirse söylüyorum cekinmiyorum bence sende cekindigin için konusacak bişey bulamıyosundur

ilk zmnlar böyle sornlar olabilir kendin anlatıck bisey bulamıyosan onun anlattıkları üzerinde yorum yaparak konuyu uzatmaya calıs.günün hareketli gecmiyosa arkadaslarndan biseyler anlat örnek ver güncl seylerden bahset vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…