Yardımlarınızı görüşlerinizi bekliyorum kızlar....:)

Gozunden dusmezsin. Ne demisler kopruyu gecene kadar ayiya dayi demeliymis :D azcik kendini ona alistircaksin ve bunun icinde hep ilk adimlari senin atman gerekiyo :) baktin sonra alistigini anladigin an kacan kovalanir taktigini uygulayacaksin ;))
Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin :) bizde benimkkiyle oyle konusuyoruz simdilik. Henuz bi gelisme yok yani :)

:D ewet kaçan kovalanır alışsa isticek ama ıann kı cok zor konustuugunuza cok sevındım inşallah gelişme de olur :)) Ben deneyecegım umarım adamdır da artk en azından konusur.

:))) haberlesiriz buradan tamam mi :) senin ozel mesajin yokmu hala

Biirilerine yorum yapmam gerek heralde ama ınan vaktım olmuyor bunlara bıle zor cavep verıom ınternetten pek anlamıorum arkadasım ogrettı bu sıteyıde ole yanı :2: haberleşiriz canım saolasın Allaha emanet ol facenıde alırım ozel acıldıgında ınsallah:1:

Biirilerine yorum yapmam gerek heralde ama ınan vaktım olmuyor bunlara bıle zor cavep verıom ınternetten pek anlamıorum arkadasım ogrettı bu sıteyıde ole yanı :2: haberleşiriz canım saolasın Allaha emanet ol facenıde alırım ozel acıldıgında ınsallah:1:

Tamam canim anlastik :D

Bayadir sesin solugun cikmiyodu ? Ne yaptin gorusmeyeli :) varmi yeni yeni gelismeler :)

Back
X