yardımm 4+5 hamileyim ve sadece sol kasığım ağrıyor

kasigi bilmiyorum ama yumurtaliginda sizi var mi; ben de yedi haftaya kadar yumurtaligim agridi sol yumurtaligimdan yumurtlamisim; doktor sizlamsi cok normal demisti, acaba yumurtaligin da agriyorsa kasiga da vuruyor mudur sizisi diye aklima geldi? doktorunu ara, normal diyecektir ve rahatlayacaksiniz Insallah.

kasigi bilmiyorum ama yumurtaliginda sizi var mi; ben de yedi haftaya kadar yumurtaligim agridi sol yumurtaligimdan yumurtlamisim; doktor sizlamsi cok normal demisti, acaba yumurtaligin da agriyorsa kasiga da vuruyor mudur sizisi diye aklima geldi? doktorunu ara, normal diyecektir ve rahatlayacaksiniz Insallah.

yumurtalık bölegem ağrıyor zaten inşallah dediğin gibi normal der doktor henüz gitmedim ama

Canım bende yaklaŞık 3 ay aĞrıdı sol kasıĞım.. Kıme sorsam kızın olcak ondandır dedı :)) tahmınler doĞru Çıktı :))
sıkıntı yapma ama doktoruna danıŞayıda ıhmal etme canım

hayırlı doĞumlar ..

benımde devamlı sag kasıgım agrırdı daha yenı gecmeye basladı normal hatta ayaga kalktımı bırden acı gırıyor kramp gıbı ıkıbuklum kalıyorum sonra gecıyor

aynı kramplar bana da oluyordu ama sağ tarafımda... baya bi ağrıdı hatta... sonra dr normal bebek yerleşiyor ve rahim büyüyor deyince rahatlamıştım bende... :)

merak etme canım hamileliğin ilk zamanların da şiddeti farklıda olsa çoğu kişide oluyo bu ağrılar. ama arkadaşlarında dediği gibi doktoruna gittiğinde mutlaka söyle

Arkadaslar adetim 8 gun gecti kan testi yaptırdım negatif çıktı ama ara ara sol yumurtaligimda ağrı oluyor. Test yanlış çıkmış olabilir mı ? Burada bebek yerleşirken ağrır demişsiniz . Yarın doktora gidicem sormak için ama bu gece uyku tutmaz beni

Ne olur yorumlarınızı yazın

Back
X