Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
6 aylık bebeğim var.kahvaltıya başladık ilk gün her şey normaldi, devam sütünü de ek gıdalarını da makul ölçülerde yiyordu.gece de 22.30 ve 02.30 da devam sütünü uykuda içiriyordum birden gece devam sütünü içmemeye başladı.ağlıyo içmemek için bende yatırıyorum içmeden.tam 12 saat süt içmemiş oluyo.akşam en son 18.30 da içtiyse sabahta 6 da filan uyanıyor o zaman içiyo.eskisi gibide içmiyo.miktarı azalttı.gece mızlıyo uyanıyo pışpışlıyorum uyutuyorum ama sütünü içiremiyorum 4 gündür.neden içmiyo olabilir.ek gıdayı da öyle çok yemiyorki.aç mı kalıyor şimdi bebeişim?

Hangi devam sutunu kullaniyorsunuz. Belkide tadini sevmiyor. Ya da ek gidayi sutune yakin bir saatte veriyorsaniz istemiyordur. O kadar saat ac duracagini sanmam. Demekki ac hissetmiyor. Yoksa mutlaka aglardi
ilk 4 aylıkken aptamil kullandım kabız yaptı,gaz yaptı sevmedi.5.ayda similaca geçtik onu içiyordu sorunsuz (çok formül mama sevmesede mecbur)ta ki 6.ayını dolduruncaya kadar.gündüzleri içiyo yine.ek gıda verdiğim için azalma oldu tabi ama anlamadığım geceleri uykuda 2 kere 150-160 ml içerdi artık ağlıyor içmemek için.gece uykuda ek gıda vermiyorum.akşam uyumadan bir içiyor sütünü bidaha 11-12 saat sonra yani sabah içiyo.saat tutuyorum hep.günde ek gıdaa +800 civarı süt tüketiyodu şimdi sadece gündüz içirebildiklerim 500-600ml zorla oda.acaba uykusunu bölmek mi istemiyor artık büyüdü de aç kalabiliyor mu?
Emziriyorsanız Bnce almaması daha iyi çünkü bnm kızım devam sütü alınca bni emmeyi bıraktı illa onu istiyor 8 aylık daha

Emziriyorsanız Bnce almaması daha iyi çünkü bnm kızım devam sütü alınca bni emmeyi bıraktı illa onu istiyor 8 aylık daha
sütüm yok emmiyor 3 aydır.sadece formül sütünü içiyordu birde ek gıdaya başlamıştık ama dr süt bi kaç ay daha ek gıdaya göre ön planda olsun dedi.gecesütlerini de bırakınca 250-300 ml lik bi kaybı oluyo günlük.iyi mi kötümü bilemiyorum gece süt içmemesi.