• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimm.. Duygularimi anlayamiorum artik

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Eski sevgilimden ayrilali 3 hafta oluo.. Buyuk bi kavga sonucu ayrildik ikimizde istedik ayrilmayi.. Ama o geir donmek istio.. Benmi ? duygularimdan emin deilim yardim edin bana ltf yanlis karar vermek istemiorum..

3 senelik bi iliskiydi cok gzl seyler yasandi ve cok kotu bi sekilde bitti..
Onu ozluorum, ama ayrildiktan sonra cok buyuk bi aci cekmedim hayatima onsuzda devam edebilirim sanki.. Ama kimse beni onun kadar sevmeyecek, kimse benimle birlikte aglayip derdimi paylasmayacak.. O bambaskaydi hic kiyamazdi bana..
Ben birtek onunla evlenebilirdim, yanimda ondan baskasini dusunemiorum bi baskasinin elimi tuttugunu dusunemiorum.. Ayrilmis olmamiza ragmen o sadece benim olarak kalmali..

Sizce donmeye degermi, Ask bu mu ?
Duygularimi anlayamiorum artik

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/336917-onu-sevmiorumki.html

bu konuna bakınca eskisinden ayrıldığında niye onsuzluğu çabuk kabul edebilmişsin ortaya çıkıyor.

hemen başka biri ile yeni limanlara yelken açtığın için onun olmadığını farkedememişsin bile

ikisindende bir müddet uzakta durursan gerçek kararıını verebilirsin

eskisine dönüp dönmemeninde faydasını zararını iyice tarttıktan sonra, faydası çok zararı az olacak şeklinde kararını verirsin

eski sevgiline aşık olduğun için başkasıyla yapamayacağını düşünüyosun, vede alıştığın için, bu çok normal..
başka bi insanla duygusal anlamda birşey hissetmesen bile görüşmen kendine güvenini sağlar ve sevgilinden ayrıldığın için üzülmezsin. eğer ki boşlukta kalsaydın o zaman kendini paralardın.
bence sen kendine biraz zaman tanı, bu durumda sağlıklı karar veremezsin, hem kendine hemde karşındakilere haksızlık etme..

iki sene önce fln bende erkek arkadasımdan ayrılmıştım..hemde çok kötü bir sekilde..bu olaydan önce bı kaç kere o ayrılmıştı benden ve ben hep aglayip zirlamistim neyse bı gün çok kötü kavga ettik ve ayrıldım..ayrılır ayrılmaz kız arkadasımı aradım aksam için program yaptım,çıktım gezdim tozdum..bir hafta haber alamadım ondan..bu süre zarfında da kendime şaşırdım,çünkü ne ağladım ne zirladim..hayatıma kaldığım yerden devam ediyordum..çok eğleniyordum,mutluydum..bir gece bana msj attı,cvp vermedim..snr bir daha attı bir süre msjlastik bittiğini söyledim ama inatla msj attı..kendimden emin olmak için buluştuk..ve o buluşmada bile bir şey hissetmedim..tamam dedim bitti..sonra bu beni aradı ve benim çıkıp,gezip,tozdugumu öğrenmiş..çok kızdı bana kavga ettik yine ve bana bu seferde o bitti dedi..iste o bitti dediği an içimden bı seyler koptu..allak bullak oldum..bir anda kendime geldim,napiyorum ben dedim..ve o günden sonra msjlar atan ben oldum..barıştık sonra..
yani demem o ki,o suan seni istiyor nasılsa..belki de bu rahatlık olduğu için sende kafan karışık..istersen dönebilme şansına sahipsin..
ben birinden ayrilma kararı almadan önce neyi düşünürüm biliyormusun,onu bir başkasıyla görmeye dayanabilirmiyim?eğer dayanabilirim dersem o sahneyi gözümün önüne getirebiliyorsam o kisi benim için bitmiştir..ama dusuncesine bile tahammül edemiyorsam demek ki o kisi benim için bitmemistir..belki saçma ama kendimi böyle siniyorum bende..
3 yıllık bir iliskiden sonra aglamaman,uzulmemen biraz garip geldi açıkcası..sanki soka girmişsin gibi :) ona karsı olan duygularını çok güzel ölçmen lazım..bunu nasıl yapicaksin onu bilemem ama bildigim tek bir şey var,bunu gezerek tozarak yapmaman..çünkü gezip tozarken oyalanıyor insan aklına gelmiyor,geldiginde de aman ne güzel eğleniyorum onsuz yapabiliyorum diyorsun,ama eve gidip yalnız kaldığında o aramadiginda sormadiginda isin aslının oyle olmadıgını anlıyorsun..
Umarım doğru kararı verirsin canım..

Evt canim maalesef hersey gece basliyor zatenn, yanliz kaldigimda..
Cok gariptir, cok aci cekmiyorum, ama ozluyorum herseyini bana gulusunu bakisini.. Hele bana Baktigi gbi bi baskasina baktigini dusunmek bile istemiyorum..

çok büyük kavga sonucu ayrıldıysanız bi süre kafa dinlemek aslında nekadar seversen sev ne kadar aşık olursan ol insanın işine geliyor gibi bazen bize de oluyo kesin bitircem diyorum onsuz yapabiliyorum diyorum ama en fazla 1 hafta sürüyo canım sonra kafaya dank ediyo inan ki 3 yıllık bi ilişki kolay kolay bitmez tabikide ararsın onu yokluğu gün geçtikçe emin ol daha çok hissettrcektir kendisini ama aşılmıcak bi sorun deilse uzatma derim ben

3 yillik bi iliskidden ciktiktan sonr bu rahatlik varsa sizde bence buyuk bi yuk atmis gibi hissetmissinizdir ondandir.. yipranmissiniz yipratmissiniz iliskinizi.. ondan dolayi da bu smdi bisey hissetmemek.

Back
X