Eski sevgilimden ayrilali 3 hafta oluo.. Buyuk bi kavga sonucu ayrildik ikimizde istedik ayrilmayi.. Ama o geir donmek istio.. Benmi ? duygularimdan emin deilim yardim edin bana ltf yanlis karar vermek istemiorum..
3 senelik bi iliskiydi cok gzl seyler yasandi ve cok kotu bi sekilde bitti..
Onu ozluorum, ama ayrildiktan sonra cok buyuk bi aci cekmedim hayatima onsuzda devam edebilirim sanki.. Ama kimse beni onun kadar sevmeyecek, kimse benimle birlikte aglayip derdimi paylasmayacak.. O bambaskaydi hic kiyamazdi bana..
Ben birtek onunla evlenebilirdim, yanimda ondan baskasini dusunemiorum bi baskasinin elimi tuttugunu dusunemiorum.. Ayrilmis olmamiza ragmen o sadece benim olarak kalmali..
Sizce donmeye degermi, Ask bu mu ?
Duygularimi anlayamiorum artik
3 senelik bi iliskiydi cok gzl seyler yasandi ve cok kotu bi sekilde bitti..
Onu ozluorum, ama ayrildiktan sonra cok buyuk bi aci cekmedim hayatima onsuzda devam edebilirim sanki.. Ama kimse beni onun kadar sevmeyecek, kimse benimle birlikte aglayip derdimi paylasmayacak.. O bambaskaydi hic kiyamazdi bana..
Ben birtek onunla evlenebilirdim, yanimda ondan baskasini dusunemiorum bi baskasinin elimi tuttugunu dusunemiorum.. Ayrilmis olmamiza ragmen o sadece benim olarak kalmali..
Sizce donmeye degermi, Ask bu mu ?
Duygularimi anlayamiorum artik