• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm geçmek bilmiyor

arininannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
50
4
28
İstanbul
ay kızlar öldüm bittim mahvetti beni bu kaşıntı. 1 senedir sürüp duruyor. kullanmadığım hap ilaç kalmadı.temiz utulu çamaşırdan tutun sirkeli sulara neler denemedim.4 yıllık evliyim canım acıor die ilişkiden soğudum.adamdan kaçarak oldum.:( özel doktorlara paralar bayıldım. ama tam geçti diorum hoop tekrar başlıor. yara ediorum artık.buarada spiral var bende ama eğer olsa ilk takdırdıgmda olurdu. bu gecen sene hortladı.her ay kaşınıor adete yakın.:50:

ay kızlar öldüm bittim mahvetti beni bu kaşıntı. 1 senedir sürüp duruyor. kullanmadığım hap ilaç kalmadı.temiz utulu çamaşırdan tutun sirkeli sulara neler denemedim.4 yıllık evliyim canım acıor die ilişkiden soğudum.adamdan kaçarak oldum.:( özel doktorlara paralar bayıldım. ama tam geçti diorum hoop tekrar başlıor. yara ediorum artık.buarada spiral var bende ama eğer olsa ilk takdırdıgmda olurdu. bu gecen sene hortladı.her ay kaşınıor adete yakın.:50:

Seni çok iyi anlıyorum benimkinin canı sıkılı mantar olurum öyle bir haldeyim :52: ayaklarımı üşütürüm kaşınırım. Yıkanırım kaşınırım hem de öyle böyle değil sürekli akıntılarım olur yeşile dönük. Seba med'in yıkamak için sabununu aldım kutuda bişey üzerinde femine gibi bişey yazıyo o işe yarıyor onu al canım. Bundan önce doktora gittiğimde bana her zaman verdiği ilaç ve kremin yanında başka bir krem daha vermişti. Travazol diye bir krem var onu da öneririm diğer kremin ismini hatırlamıyorum. Hatta inan sabah sürdüm çünkü 2 gündür yine çok kötü bir durumdaydım. Doktor bana en son ailede şeker hastası olan var mı, şeker testi yaptırdın mı hiç dedi. hayır dedim bi yaptır bu kadar çok sık olmanın nedeni şekerinle ilgili olabilir demişti ama yaptırmadım. Sirkeli suyunda bir faydası yok ayrıca çok yıkama canım ordaki dengeyi bozduğumuz için böyle oluyo

Günlük ped kullanma bi süre o da yapıyormuş evli değilim spiralle ilgisi varmı yokmu onu bilmiyorum canım :/ ama allah yardımcın olsun hayattan soğuttu beni de

Bir çeşit mantar olabilir mi?
Sadece regl dönemine yakınsa akıntıdan dolayı olabilir diye tahmin ediyorum.
Vajinal jeller çok işe yarıyor bunun için. Ben hamileyken öyle olmuştum da sebamed’in jelini kullandım. Tamamen kurtuldum. Denemek istersen..

Benim bir arkadaşım spiral yüzünden mantar olmuştu ki o da uzun zamandır bu şekilde korunuyordu. Bir anda hortladı onda da.
Bence spiral ile ilgili bir sıkıntı olabilir...
Bir de düzenli kullandığınız bir ilaç yada antibiyotik var mı; bu da tetikler çünkü.
Arada soğan suyu kürünü yapın derim, bende yaşadım bunu ve ne zaman tekrarlasa soğan suyu içerim sabah akşam aç karnına.
Yumurtalıklarımı temizliyor resmen...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni çok iyi anlıyorum benimkinin canı sıkılı mantar olurum öyle bir haldeyim :52: ayaklarımı üşütürüm kaşınırım. Yıkanırım kaşınırım hem de öyle böyle değil sürekli akıntılarım olur yeşile dönük. Seba med'in yıkamak için sabununu aldım kutuda bişey üzerinde femine gibi bişey yazıyo o işe yarıyor onu al canım. Bundan önce doktora gittiğimde bana her zaman verdiği ilaç ve kremin yanında başka bir krem daha vermişti. Travazol diye bir krem var onu da öneririm diğer kremin ismini hatırlamıyorum. Hatta inan sabah sürdüm çünkü 2 gündür yine çok kötü bir durumdaydım. Doktor bana en son ailede şeker hastası olan var mı, şeker testi yaptırdın mı hiç dedi. hayır dedim bi yaptır bu kadar çok sık olmanın nedeni şekerinle ilgili olabilir demişti ama yaptırmadım. Sirkeli suyunda bir faydası yok ayrıca çok yıkama canım ordaki dengeyi bozduğumuz için böyle oluyo

seba medi duymadım hiç hemen bu akşam alıyorum..ya bende herseye kaşınıorum.şeker hastalığına baktı aynen o da yok.öyleki mantar için kullandığım haplar kara ciğere zarar vermiş:(( kestim. öyle çok antibiyotikte almam.hatta hemen hemen hiç. travozol uzeysel halledior.içi yara sanki hissediorum.dıştan bişey yok.yok dedi vajinal kuruluk bi fitil verdi oda bir çeşit bakteriymiş kullandım su gibi akıntı oldu her 2 saatte bir iç çamaşırı değiştirdim.eşim diyor bıktım artık.:((

Bir çeşit mantar olabilir mi?
Sadece regl dönemine yakınsa akıntıdan dolayı olabilir diye tahmin ediyorum.
Vajinal jeller çok işe yarıyor bunun için. Ben hamileyken öyle olmuştum da sebamed’in jelini kullandım. Tamamen kurtuldum. Denemek istersen..

sağol canım deniycem hem sabununu hem jelini..

Benim bir arkadaşım spiral yüzünden mantar olmuştu ki o da uzun zamandır bu şekilde korunuyordu. Bir anda hortladı onda da.
Bence spiral ile ilgili bir sıkıntı olabilir...
Bir de düzenli kullandığınız bir ilaç yada antibiyotik var mı; bu da tetikler çünkü.
Arada soğan suyu kürünü yapın derim, bende yaşadım bunu ve ne zaman tekrarlasa soğan suyu içerim sabah akşam aç karnına.
Yumurtalıklarımı temizliyor resmen...

evet ama ilk takdırdığında olurdu raksiyon veriridi dedi doktorum. bekarlarda bile oluyormuş. soğan suyu tadı nasıl acaa.lahana nınki gibiyse kötü.bide akıntıyı artırıp mı temizliyor.

Sebamed degil de numismed diye bir marka var. Onun genital bölge icin olan bir urunu var o bolgenin ph sina uygun üretilmiş dengeyi bozmuyor.

Aynen öyle, akıntım artıyor benim. Kaşıntı kalmıyor.
Bir başka doktora daha görün derim; çünkü benim arkadaşın spirali de yeni değildi. Ilk taktığında hiç bir şey olmamış, ilerleyen zamanda ortaya çıkmıştı.
Tadı kötü değil o kadar da.
Bi içince alışıyorsun zaten.

Back
X