Yardımm!! İstemeye gelmiyolar bi türlü . ne yapıcam ben?

Delyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
156
0
96
Ankara
Arkadaşlar, sevgilimle 3 yıldır cıkıyoruz. Annesiyle maalesef erkek arkadasmla kavga ettigimizde annesini tutup bizi barıştırmak icin getirdiginde tanıştık. Kötü bi ilk izlenim oldu bu tabi. Sora bi süre iyi anlaştım annesiyle, kız kardeşyle. Ama bi süre sora beni kıskanmaya başladılar, sevgilim her dediğimi her istedigimi yapar,sanırım kız kardeşide benim dış görünüşümü fln kıskandı, kız kardeşi yok baseni var,halası yok boyu kısa demiş(1,76 boyum var),sora sevgilim karşı çıkınca bu seferde cok uzun die kulp takmaya başlamışlar.Annesine hediye alıp yolladım, kız kardesi anne bu seni açmadı degistirelim bunu fln demiş. Eskiden annesi kız arkadasn nası die sorardı,adımı agzına almıyomuş suanda.
Ramazan bayramından sora annesiyle konuştu sevgilim istemeye gidelim die, babana soruyum demiş. ertesi gün işte borclar var onlar bitsin, bn istemiyorum sanma,dünyanın en kötü insanı olsa bişey karısmam ben fln demiş. yani sonuçta ev aldılar 1 sene önce kredi çekip ama durumları cok cok iyi,bu aralar biraz sıkışıklıkları var. Hemen evlencez demiyorz zaten. İsteme,söz,nişan olsun. 1 sene sora dügün olur diyoruz. Ki babası dünya tatlısı bi insan,kimseye hayır diyemez. Sevgilim babasıyla konuşmaya korkuyo, utanıyo. Birbirlerini cok seviyolar ama aralarında bi resmiyet varmış,küçüklüğünden beri hep çekinirmiş babasından. 2 aydır tamam konuşcam babamla diyo ama konuşmuyo.

Napıcam ben arkadaslar nolur akıl verin bana. Evlenmekten mi korkuyosun dedim geçen gün hayır saçmalama senden çok istiyorum evlenmeyi babamdan korkuyorum dedi
:43:

Son düzenleme:
Talihsiz bir tanısma olmus ilertlemeseydiniz keske samimiyeti.
Size böyle takmaları gercekten sacma hemde analı kızlı.:4:
Sevgiliniz ne diyor bu duruma?
Kız olsa anlarım cekinir babasından ama erkek neden cekinir anlamam yani ne var ki bunda bu konuyu babasına acmakta zorlanmaması lazım..

ailesi istemiyor belli..
neden böyle peki?bir fikrin var mı?
seni ne kdr tanıyorlar ki bu kadar net bir fikre sahip oldular
ben pek anlayamadım..
veya anne-kız sorunlular sen olmasan bir başkası olsa da aynı şekilde davranacaklar belki:44:

Talihsiz bir tanısma olmus ilertlemeseydiniz keske samimiyeti.
Size böyle takmaları gercekten sacma hemde analı kızlı.:4:
Sevgiliniz ne diyor bu duruma?
Kız olsa anlarım cekinir babasından ama erkek neden cekinir anlamam yani ne var ki bunda bu konuyu babasına acmakta zorlanmaması lazım..

evet.babasına gayet rahat açılabilmesi lazım bana göre de..
madem bu kadar çok istiyor konuşsun artık babasıyla :26:

Annesiyle ilk tanışmanız kötü olmuş gerçekten.Sizi sonradan neden istemedi onu anlayamadım.
Babası daha anlayışlıdır diyorsunuz ozaman eşinizin babasıyla konuşması gerek baba bilirse anne de karşı çıkamaz belki.:44:

başka şeyler olunca korkmazlar çekinmezler ama mesele kız isteme olunca utanırlar,çekinirler.hiç anlamıyorum böyle erkekleride...utanmasa heralde gel beni sen iste diyecek:):1:ne günlere kaldık Yarabbimmm.bütün cesaretini toplasın konuşsun iş erkek arkadaşında bitiyor.annesinin babasına söylemesini beklerse ooo siz daha çok beklersiniz...annesi ve kız kardeşi anlattığın kadarıyla senden pek hoşlanmamışlar.bu yüzden erkek arkadaşının konuşması lazımm.başkada çare yok gibi...

Bence mesele babasından utanması çekinmesi korkması değil
sonuçta ayıp birsey istemeyecek utanılcak bir durumda değil üstelik
Bana göre senin bilmediğin birşeyler var,sana anlatılmayan

istemedikleri belli ama daha başka şeyler var ki babasının karşısına geçip konuşamıyor
bazen bu tür olaylarda biri iyi diğeride kötü rolü oynar bunu unutma ve aldanma

yani baba şeker rolde,anne zehir ama düşünceleri ortak olabilir...

sende üsteleme,bekle bakalım nezaman konuşmayı deneyecek
baktın çok uzattı bırak gitsin,ilerdede çok sorun yaşarsın
istenmediğin bir aileye sakın gelin gitme,evlendikten sonrada peşini bırakmıyorlar.

İyi de siz bütün bu detayları nereden biliyorsunuz (boyu kısa, boyu uzun, baseni var, bu renk seni açmadı vs. vs.) Erkek arkadaşınız gelip size anlatıyor mu bunları tek tek??

İyi de siz bütün bu detayları nereden biliyorsunuz (boyu kısa, boyu uzun, baseni var, bu renk seni açmadı vs. vs.) Erkek arkadaşınız gelip size anlatıyor mu bunları tek tek??

Ben sadece öpümm:16:
başka bişiy dememe gerek yok zaten..:40:

Hakkat ya erkek arkadaşın onalrın söylediği herşeyi sanamı anlatıyor ?
O zaman evlendiğinizde adam ortalığı karıştırır
Geçer karşıya , sonrada eşim beni hiç koruyamıyor filan dersiniz..

evet anlatıyo tabiki, benim zorumla ama. Benim çok kötü bi huyum var sanırım,benim dışımda gelişen her olayı bilmek zorunda hissediyorum kendimi. Bilmezsem kendimi salak gibi hissediyorum,arkamdan iş çeviriliyomuş gibi. Ailecek bi araya geldiklerinde hmn noldu ne konuştunuz benimle ilgili bişey konuşuldumu vs başlıorum. Her aklıma geldikçe annen bişe dedimi benle ilgili diyorum. Yeminler ettiriyorum. Böylece herşeyden haberim olmuş oluyo.

Bence erkek arkadaşın evlenmekten yana değil
Resmiyet falan hikaye
Hem resmiyet gerektiricek bir durum söz konusu değil ki burada
Saygısızlık vs. hiç bir şey de yok ortada
Babasıyla bunu konuşunca ne olacak ki
Saçma geldi biraz kusura bakma.

dün dedimki sen artık bnm gözümde güvenilmice,korkak bi insansn bnm gözümde. Yalan söyleme dedi. evet cok ciddiyim dedim. bana herkesten ayrı bi laf geliyo. annem bu ne böyle diyo dedim. hiç bişey demiyo. konuş artık dedim tamam konuscam.tamam tamam dedi. ama hala yok bişey bıktım artık.

beni de annesi istemiyor gibiydi.annesinin sanırım aklında baska bir kız vardı nedense hep olumsuzluklar çıkarıyordu.isteme konuları açıldı, hazırlıklar yapıldı evimizde iinan ki cok içim kıpır kıpırdı sevinçliydim.gelicez gelicez dendi,ama annesi yok kar yagıyor yok havalar ısınsın yok evi yenilememiz lazım yok doktora gitcem diye bahaneler buldu.ve sonuçç sıfırrrrrrrrr 000

beni de annesi istemiyor gibiydi.annesinin sanırım aklında baska bir kız vardı nedense hep olumsuzluklar çıkarıyordu.isteme konuları açıldı, hazırlıklar yapıldı evimizde iinan ki cok içim kıpır kıpırdı sevinçliydim.gelicez gelicez dendi,ama annesi yok kar yagıyor yok havalar ısınsın yok evi yenilememiz lazım yok doktora gitcem diye bahaneler buldu.ve sonuçç sıfırrrrrrrrr 000

ayrıldınız mı peki? bnde elbisemi fln aldm hep,hatta konu açmıştım elbisem nası die sormuştum burda.

siz niye bu kadar ısrar ediyosunuzki evlenmek için,bu ısrarı bence erkek yapmalı,bana ters gibi geldi..ben sevgilinizin yerinde olsam babamdan degilde sizden korkardım.çok ısrar korkutur,yapmayın lütfen

Back
X