Yardımm!! İstemeye gelmiyolar bi türlü . ne yapıcam ben?

canım ablamdada buna benzer durumlar oldu eşi babasından çok çekinirdi gerçeği onlarda isteme felan sorun olmadı ama babasından çekinmesi hala bir sorun halinde bu kadar çekingen bi istemeyi bile gerçekleştiremeyen insan herzaman pasif çaresiz kalıyor eğer gerçekten ailesine bi istemeyi bile gerçekleştiremiyorsa evlenseniz bile çok sorun olur yani bu onun kişişliğiyle alakalı bişey çünük ablam bu durumdan çok şikayetçi dikkat et eğer kişiliği böyleyse yol yakınken bititrmen çok daha iyi

ayrıldınız mı peki? bnde elbisemi fln aldm hep,hatta konu açmıştım elbisem nası die sormuştum burda.

ayrılmadık denedim ama olmadı, çünkü ben onu seviyorum ama o beni benim onu sevdigim kadar sevmiyor ve hep sorunlar çıkıyor aramızda.o da ailesinin yanında telefona bakamaz babasına bu konuları açamazdı ve halada oyle.annem bırak o cocugu diyor seni oyalıyor,ciddiyeti yok ,ailesine bu konuları acamayan pısırıktan adam olmaz diyor ama bende ne ypacagımı bilemez haldeyim.gecen aramızda yüzük taktık o da biraz benim zorumla oldu. cünkü etreftan gelen ilişkimi kotuleme sozleri beni sıkıyordu.eger boyle dvm edeceksen bende ayrılmak zorundayım.5 senedir cıkıyorum ve hala ciddiyet goremiyorum onda.evlilik konusu açılınca konu degiştiriyor ve cekiniyorum diyor.çekinen erkek kadınını nasıl korur bunu da bilemiyorum ama bende ayrılmak ve ayrılmamak konusunda cok cıkmazdayım

erkekler ana baba sözü yerine birer birey olmadan evlilik düşünmeyin

ayrılmadık denedim ama olmadı, çünkü ben onu seviyorum ama o beni benim onu sevdigim kadar sevmiyor ve hep sorunlar çıkıyor aramızda.o da ailesinin yanında telefona bakamaz babasına bu konuları açamazdı ve halada oyle.annem bırak o cocugu diyor seni oyalıyor,ciddiyeti yok ,ailesine bu konuları acamayan pısırıktan adam olmaz diyor ama bende ne ypacagımı bilemez haldeyim.gecen aramızda yüzük taktık o da biraz benim zorumla oldu. cünkü etreftan gelen ilişkimi kotuleme sozleri beni sıkıyordu.eger boyle dvm edeceksen bende ayrılmak zorundayım.5 senedir cıkıyorum ve hala ciddiyet goremiyorum onda.evlilik konusu açılınca konu degiştiriyor ve cekiniyorum diyor.çekinen erkek kadınını nasıl korur bunu da bilemiyorum ama bende ayrılmak ve ayrılmamak konusunda cok cıkmazdayım

konu sizin konunuz degil ama yine de yazmak istedim.
bence annenizin sozunu dinleyin bu adamdan ne koy olur ne kasaba :43:

konu sahibi arkadasim sen de evlilik mevzusunun ustune bu kadar dusme...
naz yap biraz...
birak sevgilin sana israr etsin sen ona habire bu konuyu acip babanla konus falan deme...
biraz agir ol o naz yap, o pesinden kossun birazcik anlasin hatasini sonra bak gor babasiyla nasil konusuyor :82:

evet anlatıyo tabiki, benim zorumla ama. Benim çok kötü bi huyum var sanırım,benim dışımda gelişen her olayı bilmek zorunda hissediyorum kendimi. Bilmezsem kendimi salak gibi hissediyorum,arkamdan iş çeviriliyomuş gibi. Ailecek bi araya geldiklerinde hmn noldu ne konuştunuz benimle ilgili bişey konuşuldumu vs başlıorum. Her aklıma geldikçe annen bişe dedimi benle ilgili diyorum. Yeminler ettiriyorum. Böylece herşeyden haberim olmuş oluyo.

Sizce bu normal ve olması gereken bir şey mi yani, ağızlarından çıkan her şeyi size yetiştirmesi?
Sizin söylediklerinizi, yaptıklarınızı da gidip ailesine anlatıyordur bu durumda di mi?
Erkek arkadaşınız dengeyi kurup, ortayı bulacağına blender gibi ortalığı karıştırıyor sadece o kadar.
Bence bu yapılabilecek en büyük hata.
Bence kendinizi biraz çekin, bu kadar çok atmayın olayların ortasına adınızı... siz kız tarafısınız.
Aksi takdirde ileride evlendiğinizde 3 kişilik bir hayat yaşamaya başlarsanız hiç şaşırmayın.

Korkudan filan değil gibi geliyo bana da sonuçta gerçekten büyük bir aşk olsa kimse duramaz önünde sevgilinin bağlasar durmaz yani sana kavuşmak için. Başka bir şeyler var ya da annesinin filan dolduruşuna geliyor kafasında netleştiremiyor bazı şeyleri gibi geldi aklı karışmış gibi.

Back
X