yardımm lütfen aynısı yaşayan bayanlar var mı?????

EMLEB

GÜZELER GÜZELİ KIZMM
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
555
23
118
zaten uzun süren bi adet dönemim var sekiz dokuz gün kadar son günlerinde kahverengi oluyor kanamalarım ve artık yedinci günden sonra böyle yine kahverengi ip gibi uzun uzun kan pıhtıları 5-6 cm falan geliyo uzayan bi ip gibi yani yaşayan varsa bilir sürekli sürekli doktora gitmekten sıkıldım artık aynısını yaşayan hanım var mı evliyim onunla ilgisi varmıdır tecrübeli hanımlardan fikir bekliyorum...

bende de aynı canım...sekiz hatta bazen dokuz gün sürüyor...birde bazen gecikiyorum....15 gün falan geciktiği oluyor....
doktora gittim ultrasona girdim bişey göremedi...
kan testi hormon testi yapıldı temzi çıktı...ama neden uzun sürüyor bukadar ve neden gecikiyorum bilmiyorum...
kan pıhtısına kafanı takma onda bi sorun yokmuş ben sordum doktora... normal bişey dedi...

canım ben evli değilim fakat bende de aynı sıkıntı var benim de 5. güne kadar kan oıhtısı 8. güne kadar kahverengimsi bir akıntı gelir senin dediğim gibi ip şeklinde uzar vs . ama benim şuan ki asıl sorunum son adet dönemimden sonra kaşıntım başladı . böyle saçma sapan bir haldeyim . ayrıca adet dönemi dışında akıntılarım da var bayağı napcam ne etsem bilmiyorum yani

Ayni durum bende de var iki kere dogum yaptim, oglumdan sonra rahim iltapi oldu, o gectikten sonra kahverengi leke, kan pirtisi, kasinti ve karin agrisi cektim bir sene surdu.

Kizim bes bucuk aylik ondada ayni oldu dogumdan sonra rahim iltahabi oldu gectikten sonra kahverengi leke, kan pirtisi ve karin agrisi cekiyorum hala devam ediyor.

Ve bende sık sık idrar yolu iltahabi oluyor, rahim iltahabi dogumlarimdan sonra oldu. Evlendikden sonra daha cok sıklasti.
Doktorlar gereken her testi yapti ama temiz cikiyor.
Doktorum vucudun karnini temizleyemiyor biriken kani adet doneminde atma calisiyor dedi o yuzden boyle pirtilar, lekeler, agrilar normal dedi. Ne kadar dogru bilmiyorum.
Iltap oldugunda antibiyotik kullaniyorum ozaman daha cok ve kokulu bir leke geliyor.
Doktora gorunmediyseniz bi gorunun derim, iltahap ve ya mikrop kapmis olabilirsin gecmis olsun...

Son düzenleme:

Doktora gittiginde doktor renkli film çektimi bazen diger filmlerde görünmeyen renkli filmde görünüyor renkli film için bol bol su içmen gerekiyor ki kesin sonuç çıksın.Annemde de miyom vardı en son doktora gittiginde doktor renklii film istemişti çünkü normal ultrasyonda gözükmedi ama renkli filmde minicik bir kist çıktı.

Bu durum çoğu zaman benim de başıma geliyor, ama anormal bir durum olduğunu sanmıyorum.
Ama içiniz rahat değilse doktorunuza danışmanızda fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
adetin sonlarına doğru, pıhtılaşmadan dolayı kahverengi akıntı olabilir. benim de 6-7 gün sürüyor, aynı şekilde bir durum söz konusu.

aman dur yelizcim korkutma beni...:) kötü bişey falan çıkarsa allah muhafaza..
tahliller ultrason temiz çıktı ama renkli film dediğinden yaptırmadım...
şu aralar gecikme azcık düzelir gibi oldu..ama tekrarlarsa yine gidicem..çünkü korkuyorum...

Yok canım korkma :) annemin adetleri düzensizdi uzun sürüyordu ara sırada ara kanaması olurdu doktora gittiginde miyom çıkmıştı fakat normal ultrasyonda yumurtalıklarda birşey görünmedi doktoru renkli film istedi renkli filmde kist çıktı ilaç kullanıyor şuan adetleri düzeldi sağlık bu ihmale gelmez.

Aynı sorunu ikinci doğumumdan sonra yaklaşık 1 yıidır bende yaşıyorum
benimde adet kanamalarım artık tuhaf şekilde kahverengiyle başlıtıp ikigün kırmızı diğer 3 gün kahverengi kırıntılı oluyor ve bu benide rahatsız etmeye başladı ve dr gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…