Yardımm lütfen Blazer çekkett:((

hazal00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
369
1
26
Ankara
Merhaba Arkadaşlar ben pembe blazer çeket almak istiyorum kaldığım yerde yok .. internette güvenilir ve bu şekil bir blazer çeket istiyorum tavsiye ettiğiniz sitee . hangi sitede vardır yardımmm !!

bende ebay da buldum aynısnı hemde daha ucuz a ki gittigidiyorda açıklamalarını okudum yurtdısından geliyor yazıyor kesin onlarda ebay dan alıyor çünkü ücretsiz kargo yapıyorlar. da ebay güvebilir bir sitemi bilmiyorum yoksa 6 7 dolar :)

aldınız mı kızlar? eger aldıysanız resimdekinin aynısı çıktı mı ?bende almak istiyorum ama çok kararsızım?

canlarım gitti gidiyorda kredi kart istiyorlar . ebayın da aradım bulmadım özelden tam olarak link atsanız :))

canımm çoook teşekkür ederim çoooookk . site neden türkçe değil :S birde TL parası neden dolar nasıl yapacam şimdi bana acıl cvpp :)))

canımm çoook teşekkür ederim çoooookk . site neden türkçe değil :S birde TL parası neden dolar nasıl yapacam şimdi bana acıl cvpp :)))

Canım ebay paypalla çalışıyor..ben ordan 2 defa alışveriş yaptım evet daha ucuz ama nerdeyse 3 ayda geliyor ürünler..bu ceketi almaya kalksan yaz sonu giyersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…